CT hodnota - vírusová nálož PCR
Dobrý deň,
bola som pozitívne testovaní na covid. Prihlasovala som sa cez korona.gov. Dá sa nejako zistiť vírusová nálož keď ma testovali ?
Ďakujem
nemám žial mail, bola som testovana na veľkokapacitnom mieste v Bratislave. Do mailu prislo len ze pozitívna
Záleží to od toho kde konkrétně ta testovali, nie kde sa prihlasujes...u nás v městě ked idem do sukromnej MOM tiez pride len výsledek poz/neg.
Ked idem vedla do mesta do MOM v arealy nemocnice,kde priamo robia aj testy(nikde neposielajú tie vzorky) tak mi pride email aj kde je uvedená nálož.
Preto sa pýtam či sa to dá nejako vyzistit ešte, keď to do mailu neprišlo, resp toto testovacie miesto to nerobí.
Nie, nedá, keď Ti to už neposlali
To nerobia vsetky testovacie centra,len zopar vybranych.
u nas lekarka pozrela do systemu a videla virusovu naloz.
mame prišiel kompletný výsledok len ked bola na PCR... prišlo aj testovanie na konkrétny variant a teda či bol potvrdený alebo nie spolu s tou náložou
Ale v podstate ti je ta virusova naloz nanic,lebo priebeh mozes mat zly aj so slabou nalozou a naopak lahky so silnou.
nám prišlo najskôr heslo k výsledkom z labaku a potom od sms že vysledok je poz, a do emailu link na vysledok, a tam všetko bolo napísané úplne ešte aj typ, komplet na A4
Zavolaj na prislusny RUVZ, povedia ti tam.
nie nedá, robia to skôr súkromné odberové miesta kde je to súčasťou odberu a gro výterov sú samoplatcovia
Na ruzv by mi mali povedať, tak písali na FB
Vsetky labaky robia ct hodnotu, len to ludom nepisu..

manzelovi to poslali ako sucast vysledku do mailu, tiez bol cez korona.gov