icon

CT hodnota - vírusová nálož PCR

24. mar 2022

Dobrý deň,

bola som pozitívne testovaní na covid. Prihlasovala som sa cez korona.gov. Dá sa nejako zistiť vírusová nálož keď ma testovali ?

Ďakujem

petamich
24. mar 2022

manzelovi to poslali ako sucast vysledku do mailu, tiez bol cez korona.gov

autor
24. mar 2022

nemám žial mail, bola som testovana na veľkokapacitnom mieste v Bratislave. Do mailu prislo len ze pozitívna

magduska2
24. mar 2022

Záleží to od toho kde konkrétně ta testovali, nie kde sa prihlasujes...u nás v městě ked idem do sukromnej MOM tiez pride len výsledek poz/neg.
Ked idem vedla do mesta do MOM v arealy nemocnice,kde priamo robia aj testy(nikde neposielajú tie vzorky) tak mi pride email aj kde je uvedená nálož.

autor
24. mar 2022

Preto sa pýtam či sa to dá nejako vyzistit ešte, keď to do mailu neprišlo, resp toto testovacie miesto to nerobí.

luccija
24. mar 2022

Nie, nedá, keď Ti to už neposlali

iwesska
24. mar 2022

To nerobia vsetky testovacie centra,len zopar vybranych.

dzina007
24. mar 2022

u nas lekarka pozrela do systemu a videla virusovu naloz.

veronika3110
24. mar 2022

mame prišiel kompletný výsledok len ked bola na PCR... prišlo aj testovanie na konkrétny variant a teda či bol potvrdený alebo nie spolu s tou náložou

iwesska
24. mar 2022

Ale v podstate ti je ta virusova naloz nanic,lebo priebeh mozes mat zly aj so slabou nalozou a naopak lahky so silnou.

sara07
24. mar 2022

nám prišlo najskôr heslo k výsledkom z labaku a potom od sms že vysledok je poz, a do emailu link na vysledok, a tam všetko bolo napísané úplne ešte aj typ, komplet na A4

elisaelisaday
24. mar 2022

Zavolaj na prislusny RUVZ, povedia ti tam.

mogaa
24. mar 2022

nie nedá, robia to skôr súkromné odberové miesta kde je to súčasťou odberu a gro výterov sú samoplatcovia

autor
24. mar 2022

Na ruzv by mi mali povedať, tak písali na FB

valilienka2
24. mar 2022

Vsetky labaky robia ct hodnotu, len to ludom nepisu..