Cvičenie po cisárskom

majulikmajka
28. okt 2022

Ahojte , kedy a ake cviky jednoduché ste začalo cvičiť po cisarskom keď ste mali bruško ako v 6 mesiaci s ovisnute …dá sa to vôbec dať do pôvodného stavu ?

layla123321
28. okt 2022

@majulikmajka ahoj, koľko si po cisárskom? Ja som prvé týždne vyzerala stále ako tehotná, teraz to budú už 4 mesiace a vyzerám ako by som len trochu viac zjedla. Okrem prechádzok nerobím nič. Potrebujem este trochu schudnúť, lebo som bola pribrata už pred tehotenstvom, ale váhu už mám aj trochu menej ako pred.

mandymoore123
28. okt 2022

@majulikmajka ahojte,také ťažšie cviky sa neodpriicaju skôr ako6 mesiacov po pôrode ( cisárskym rezom). Keď tak dychové cvičenia. Treba sa dať pozrieť aj fyzioterapeutovi či nemáte diastazu. Aj pre tento dôvod môže bruško pôsobiť väčšie.

tessa04
28. okt 2022

@majulikmajka ahoj, ja som zacala cvicit az pol roka po cisarskom. Skor sa mi ani nedalo, dcerka bola narocne babo, nebol cas ani chut. Potom som zacala cvicit s mamacore, pretoze som zistila, ze mam diastazu. Cvicila som 2 mesiace a moment. mam brucho krajsie ako pred tehu.

majulikmajka
autor
28. okt 2022

@layla123321 a bruško si mala ovisnute ?lebo ja som bruško ani predtým nemala štíhle ale ako nafúknuté 🙂

marrilyn
28. okt 2022

@majulikmajka ak mas previs, obavam sa, ze ten uz sa uplne do poriadku neda. Po prvej sekcii som ho mala mierny aj ja, ale teda po druhej je vyraznejsi. Som sice len 2 mesiace po, ale neverim, ze ten sa zlepsi. A to mam teraz tak o 7 kg menej ako pred tehu.

petkasaurus
30. okt 2022

@majulikmajka ja mam okrem diastazy, na ktoru teraz cvicim podla fyzioterapeutky, aj uvolnenu kozu. Treba často masirovat, hladkat, stipkat, to podnieti kozu sa stiahnut. Ja som si kupila aj niveu q10 olej... Ako neverím na zazraky, ale aspon nieco.