Cysta a prípravky na jej zmiznutie
Ahojte.Viete mi prosim poradit? Pred dvoma mesiacmi mi neprasklo vajicko a z toho sa mi vytvorila cysta.neexistuje nejaky pripravok ktory by pomohol aby mi cysta sama zmizla a nemusela som ist na operaciu?
Ahojte. Cysty v prsníkoch som mala 12 rokov. Vyskúšala som všetko možné aj nemožné. Boj som pred 2 rokmi vzdala. Koncom roka 2014 sa mi dostala inf. o enzýmoch, ktoré som poctivo brala 3 mesiace. Výsledok: pri kontrole, ktorú som absolvovala pre 2 týždňami na mamo , som neverila ani vlastným ušiam a očiam. Lekárka mi oznámila, že moje cysty úplne zmizli.
...ak má niekto podobný problém, ozvite sa, rada pomôžem...
presne tak, enzymova terapia ako wobenzym,ale su aj lacnejsie a kvalitnejsie nahrady....aj mne pomohla
Baby mne poradila svokra na cystu aby osm pila čaj z myšieho chvostika..vyskušjte....ja som dnes začala hadam zmizne mam ju na vaječniku po CLOSTILE
@meusicka Ahoj, tým že ten čaj vyskúšaš určite nič nepokazíš, ale ja som po ňom siahla aj preto, že tiež mi ho odporučili iné ženy. Ja som skombinovala aj s úpravou stravy, lebo veľakrát sú tie cysty kvôli parazitom, plesniam, zahlieneniu,a tak treba odstrániť aj to, čo v tele vytvára živnú pôdu pre všetky tieto potvory a prečo im je tam tak dobre. Mne sa cysta na vaječníku zmenšial z 5 x 6 cm na 2 x 2 cm, otehotnela som, a zmizla úplne. Tehotenstvo asi teda pomohlo aj mne, lebo vtedy sú v tele hormóny úplne inak. Ale na druhej strane, kým som otehotnela, cysta sa zmenšila a sama od seba asi nie 😉 Takže určite skús, môže to len pomôcť 🙂 Držím palce!!
@bazulienka22 a ake enzymi si prosim brala ? nieco co sa da kupit aj na volny predaj?
Ahojte. Pila som rôzne čaje,wobenzym, lapacho, vilcacora a množstvo ďalších prípravkov. Nič nepomáhalo. Pripájam odkaz, čo pomohlo. Prajem zo srdca všetkým skoré uzdravenie. Budem šťastná, ak pomôžem aspoň jednej z vás... to, čo sa mne dostalo s radosťou posúvam ďalej.
@bazulienka22 myslis ze by to zabralo aj na myom ?? ale cena teda uff. na kolko vyjde to balenie ?
moja mamka mala cysty dve a vstrebali sa same, nebrala na to nic...je ine ak to brani nejakej funkcnosti organizmu ci istych organov, ale jej to problem nerobilo, tak postupne vymizli...
Ja si myslím, že áno. Neviem, na koľko vyjde balenie. Ja som to dostala.
Ahojte mne pred troma tyzdnami zistili folikularne cisticky o velkosti 18 mm mam bolesti v bruchu na pravej strane povedala mi doktorka že to nič neni samé praskne a vyluci sa von ale ja už nemam maternicu len vajecniky tak ako sa to vylúči von vie mi niekto poradit niečo na to
Odporúčam Reishi tabletky, bližšie info poskytnem...pošlem na mail
Ahojte damy. Dnes som bola na gyn.prehliadke kde mi doktorka povedala, ze mam na lavom vajecniku cystu, kt.praskne sama.Odporucila mi zaviest vnutromat.teliesko nakolko pomaha pri prevencii cystach.resp mi to vysvetlovala cez ovulaciu vajicka a pod.Som bez liecby. Myslite, ze je to v poriadku?Som 4mes.po porode a zatial som takyto problem nemala.Obcas ma pobolieva v podbrusku ale doteraz som myslela, ze to bude v tom, ze chodim bosa.Dik za odpovede
Ahojte, mne lekár tento týždeň našiel na preventivke 6x5 cm cystu na ľavom vaječníku. Mám 2 deti tak ma odporučil rovno na operáciu. Vaječník pravdepodobne ide von tiež. Akúkoľvek alternatívnu liečbu nechcel skúsiť, ak verím čajom mám skúsiť pred zákrokom (ak by sa cysta zmenšila len by to uľahčilo vyberanie)
@alenky prosím, ktoré teliesko Ti odporučila? Ja mám od minulého roka zavedenú Mirenu a cysta sa objavila, predtym som podobné problémy nemala
@mia1718 Ak ste naklonena alternativnej liecbe, urcite siahnite po pupalkovom oleji, prip. velmi dobre ucinky prave pri cystach ma ajurvedska bylinka Shatawari, vo forme caju: https://www.modrykonik.sk/market/ine/l39p41/aju...
@mia1718 Co sa tyka telieska odporucala Mirenu a myslim, ze este Jaydess, ale velmi som nepocuvala nejak ma to nenadchlo a je mi to prosti srsti. Ja som s cystami nemala ziaden problem az teraz pol roka po porode. Tento tyzden mi jedna na pravom vajecniku praskla, bolest neskutocna, nastastie tam bola iba voda takze by sa mala vstrebat. Bola som uz 2x na vys. Ja som sa rozhodla pre anti formou tabletiek, ale nie som si velmi ista ci mi to pomoze na cysty, uvidim vyskusam. Lekar na pohotovosti mi okrem anti odporucal aj nejake tablety na cysty nieco na prirodnej baze. O cajoch som pocula tiez. Nejake produkty som nasla aj na stranke www.mamazem.sk. Vraj pomaha aj wobenzym, ale ja s nim nemam dobre skusenosti. Uzivala som ho dlhodobo ale nic pozitivne ani negativne som si na mojom tele nevsimla. Pocitila to len moja penazenka.
Ahojte. Ja som mala folikularnu cystu, ked som maturovala - vtedy to vraj bolo zo stresu. Mala som strasne bolesti, ako pri zapale slepeho creva. Dr.mi vtedy predpisal HAK. Brala som ju len par mesiacov a cysta zmizla. Preslo 11 rokov, jedno dieta a cystu mam opat. Tentokrat sa vsak prejavila krvacanim pocas ovulacie a obcasnymi silnejsimi menstru. krcami, ako zvycajne. Momentalne zijem v zahranici - tu mi Dr.tiez okamzite predpisala na to HAK-na 3 mesiace, vraj by to malo zabrat. Avsak tentokrat nemam take dobre skusenosti. HAK beriem uz druhy mesiac, krce len silneju, menzes komplet rozhadzany...tak zvazujem nejake caje.
Mam aj Wobenzym, len neviem ci ho zacat uzivat hned teraz spolu s HAK, alebo pockat. A ani netusim sposob uzivania (kolko tbl kolkokrat denne). Viete mi prosim niekto poradit? Napr.@alenky
Inak prekvapuje ma, ze tu nikto nepise o HAK na cysty - mne ju Dr.vzdy na to predpisali, o inom ani nebola rec.
@veve10 ak si dobre pamatam tak 3x denne po 5tbl.mne to smrdelo ako lentilka resp.to farbivo zmena ziadna.Ale skus si vyhladat na ich stranke myslim, ze maju rozpis presne kolko tbl na ake problemy.Ja som pocula este o alternativnej medicine ale nemam na to chut ani cas a ani peniaze. Anti je najjednoduchsie co moze byt podla mojho nazoru.
@bazulienka22
@bazulienka22 ahoj prosim napíšeš čo ti pomohlo?
@erikaemma je to prirodny produkt a pomáha na všeliake problemy.. ja som sa to kdesi docitala na nete tak som skusila.. a o mesiac ked som prisla ku doktorovi tak nic nevidel
http://doplnky-stravy.heureka.sk/energy-gynex-b...
ďakujem, vyskúšam
užívali ste niekto ľanový olej? Ako ste ho pili? Tak ako je na fľaške? Jedna lyžička ráno na lačno a jedna pred spaním? Ďakujem!

@kinna ahoj bez riedenia za lyz a potom som zapila troskou vody 🙂