Cysta a prípravky na jej zmiznutie
Ahojte.Viete mi prosim poradit? Pred dvoma mesiacmi mi neprasklo vajicko a z toho sa mi vytvorila cysta.neexistuje nejaky pripravok ktory by pomohol aby mi cysta sama zmizla a nemusela som ist na operaciu?
@bazulienka22 Ahoj prosím ťa vieš mi poradiť čo to bolo.Ďakujem
Odporúčam pozrieť si video o Shatavari. Je to rozhovor s Dr. Madanom Gulatim, ajurvédskym expertom. V ajurvéde používajú na cysty kombináciu Shatavar a Fenugreek (Senovka grécka). Sú tam ale tiež odporúčania, ako sa stravovať!
https://www.modrykonik.sk/blog/mamazem/article/ajurvedske-byliny-videa-r7hp7l/
Ahojte baby. Chcela by som vam poradit, ze ak niektora mavate opakovane cysty, tak vyskusajte liecbu enzymom serrapeptaza. Je to prirodny vyzivovy doplnok, volno predajny, ponuka ho viac firiem, je to dost drahe ako som si zistovala, ale zase nie az neunosne. Mame v rodine dobru skusenost s konkretnym pripravkom Maxivitalis Senzycol, ktorý nie je az taký drahy oproti inym na internete. Obsahuje vysoku davku serrapeptazy a dalsie ine latky, ktore pomahaju v tele rozkladat cysty a ine zrazeniny, pomaha v pooperacnych stavoch a urychluje hojenie. okrem ineho vyborne pri menzese ak mavate niektora bolesti, alebo pri migrenach... Enzym serrapeptaza ma vela ucinkov, docitate sa na internete o nej vela, v nemecku ho bezne pouzivaju lekari po operaciach... naozaj je to taky maly zazrak, ak uz ste vyskusali vsetko a nic nepomaha...
@maryzabeth mohlo by to zabrat aj na myom ??
@maryzabeth Je to niečo ako wobenzym, však? Dá sa bežne kúpiť v lekárni alebo iba objednať?
tak osobne na sebe som to neskusala pri takomto zdravotnom probleme, ale len po operacii zubov tiez, 8 mi ich vysekavali z dasna a zazrak naozaj, po 2 tyzdnoch som bola fit a takmer bez opuchu. Ale naozaj si vyhladaj sama na internete o serrapeptaze informacie, je velmi vela ludi ktorym to pomohlo pri takychto problemoch, su aj pripady, kedy to vraj rozlozi a vstrebe cystu, nadory... tiez to lieci zapalene zily, ja ked som citala co vsetko to dokaze tak som len kukala. Ja som to primarne na zuby kupovala, aby som sa dala rychlo dokopy... a ublizit to neublizi, je to prirodny enzym, davkovanie bolo myslim 2-3 tabletky denne
no wobenzym ludia tiez pouzivaju po operaciach, ale ten sa mi zdal velmi drahy, a a 30 tabliet denne ked mi povedal doktor, tak mi stacilo... serrapeptaza je asi iny enzym ako maju vo wobenzyme. Ja som ten Maxivitalis Senzycol objednávala z netu z nejakej internetovej lekárne, v lekárňach som sa pýtala a nemajú to, je to drahý výrobok aby to držali len tak v policiach, ale možno raz časom to budú mať...
tu som skopirovala nieco z internetu v skratke: "Serrapeptáza se používá již 25 lety v Evropě a Asii. Serrapeptáza stráví všechny neživé tkáně, krevní sraženiny, cysty, záněty a blokády tepen. Je dokonce efektivnější než běžně používaný lék EDTA Chelation k odstranění nánosů v tepnách, a to bez vedlejších účinků. "
je tam toho ovela viac, staci ked si sami pohladate...
@maryzabeth ooh 30 tabliet denne omg 😲 ja som brala 3x3 tablety denne po operacii, vybrala som cele balenie.. ale jazvu som si aj tak kremovala kremom z lekarne 🙂
no a teraz beriem indonal woman.. ale o enzymoch som počula uz, ze v podstate "upratuju" bordel v tele.. aj som v minulosti niečo brala.. nejake silne enzymy, objednavala som z usa. ale na myom nezabrali, aj tak podrastol ☹
niekedy si nase telo robi co chce, bez ohladu na to ako moc sa snazis vyliecit... na niektore otazky nie su odpovede, preco niekomu to zaberie, inemu nie... tak to je asi pri vsetkych liekoch, vsak... tak pevne zdravie prajem 🙂.
Asi pred 4 mesiacmi mi dr. zistila cystu na lavom vajecniku- tvardu, hrubostennu.... velksot 5,5*4,6 cm.... mala som ist o mesiac na kontrolu, aby dr. zistila, ci sa zvacsuje, a pripadne objednat na chir. zakrok... podla dr nemozne, aby sa moja cysta zmensila.... avsak boli sme u babci, a viem, ze vsetci tam beru vceli pel. tak ma napadlo opytat si ho... ved- zaberie, zaberie, ak nie, pomoze niekde inde. Hlavne, aby sa cysta zmensila aspon o 1 cm, alebo len o trosicku.... brala som ho 3 tyzdne... potom som sla na kontrolu k Dr. a hadajte.... cysta sa zmensila... ale tak zmensila, ze po nej ostala len stopa- ktora ukazovala, ze tam cosi bolo. Dr marne ultrazvukom hladala... nic nenasla. a pocas tych 3 tyzdnov som nespozorovala ani nejaky zvyseny vytok, ani extra bolesti... jeden vecer sm citila slabucku bolest podbruska- povazpvala som to za vystrajanie cysty.. kedze odkedy som jju mala, casto ma pichalo na lavej strane.....
Som presvedcena, ze mi pomohol prave ten pel.... coskoro idem na dalsiu kontrolu, kde mi maju znovu brat krv, kedze som mala kvoli ten cyste trosicku zvysene hodnoty onkomarkerov... a verim, ze bude vsetko v poriadku. Takze sup k najblizsiemu vcelarovi, pytajte si vceli pel- a skuste ho uzivat. jedna lyzicka rano na lacno- zmiesana s lyzickou medu a asi 1,5 dcl. vlaznej vody. vymiesat a vypit. sladke, fanucke, navyse zdrave! 🙂
Drzim prsty vsetkym
Ahojte. Mne sa vodová cysta opakuje tak 2x do roka lekár to rieši lutenylom tbl. teraz sa však už nedovážaju a nasadil mi duphaston. Po duphastone som začala na 12 den krvacať takže ok . No na dalši cyklus už čakam 5 den meškam. netuším čo sa deje?? zase cysta? to snad nie? Máte aj vy podobnu skusennosť po vybrati balenia duphastonu , že ten cyklus potom blbol?? Už sa pozerám po nejakej prirodnej liečbe. Gynekolog mi nasadil antiku Mistra vraj prevencia pred cystami ... NO nemôžem ani tu ešte začať brať , pokial viem antika sa berie niekedy v strede cyklu . Dakujem za reakcie.
Ahojte žienky ja mám tiež problém s cystou mam vodnatú no vo veľkosti 6,4cm mala som veľke bolesti aj ma prijali do nemocnice , že ma budú operovať ale dostala som menštruáciu to bolo vo februári tak ma prepustili a že sa to zatiaľ bude sledovať no cysta tak stále je a stále taká veľká sem tam ma to aj pobolieva a doktorka povedala že musí ísť von ale ja som proti operácií kedže som ešte ani deti nemala a vraj by musel ísť aj vaječník.Čaj z himalájskych bylín pijem ale zatiaľ žiadna zmena..je ešte nejaká šanca čím by to mohlo zmiznúť? Ďakujem za každú radu 🙂
Treba si nasadiť B vitamíny, takto mi doteraz zmizli všetky cysty. Ešte k tomu dodám, že je to úplne normálne, že zdravej žene sa tvoria, závisí to aj od cyklu, hladín hormónov, čo sa u ženy v plodnom veku mení ako má hojdačke. Pokiaľ nebolia, alebo nebránia v otehotnení, zbytočne si ich nevšímať a nestresovat sa 💆😉
@mitka85 mala som podobný problém pred narodením svojho druhého dieťaťa.Cysta 4 cm...A mne môj lekár odporučil na prírodnej báze výživový doplnok INDONAL....Brala som ich 2 mesiace ,,cysta sa rozdelila na dve menšie tak som pokračovala ďalší mesiac a nakoniec úplne zmizla....A potom som zistila že čakám baby....Takze ja odporúčam INDONAL,,,je síce dráhy kolem 30eur ale u nás v lekárni si môžeš zakúpiť len polovičnú dávku😉A popritom som popíjala čaj z nechtika,rebricka a alchemilky.....Tak ja verím že mi to pomohlo ......Držím palce.....
No žienky ja som brala aj pupalkovy olej aj indonal dlhodobo a nepomohlo mi od februara som bola sledovana na cyste sa nic nemenilo az doteraz ked ma v utorok chytili ukrutne bolesti az ma sanitka brala a rovno operacia cysta uz mala 7,4cm 4x mi obmotala vajecnik a zaskrtila ho takze som prisla aj o vajecnik...radsej netreba nic zanedbat som rada ze uz som po a uz len liecit sa 🙂
mne kožný lekár odporučil gáfrovú masť s ichtamolom ,mne to žial nepomáha ale môjmu tatovi áno 🙂
vilca cora čaj pomáha.....
Dobry deň ja mam 22 rokov a uz par rokov bojujem s cystou,ja mam stym taký problem ze mi na isty cas zmyzne a potom sa mi po case vrati začínam sa báť že stoho možem mať operaciu alebo že mi to praskne prosím Vás viete mi stým nejako poradiť chodim aj lekarovi ale aj tak sa bojím
@kristinagyetvenova skus hubu Reishi ......
A to kde najdem ??
@ilaryja ďakujem vyskušam to dufam že mi to pomôže
@kristinagyetvenova aj na stranke na maximum je bio reishi a v zdravom svete.je toho plny net.tiez ju uzivam.
@kristinagyetvenova pozri na nete
Ja sa chystam ju skusit posadit na rok.da sa kupit sadba.

@nuroska skusala si tie tabletky? Pomohlo ti to?