icon

Dali by ste si zub vytiahnuť, alebo by ste si vzali pôžičku v banke na jeho zachovanie?

15. jan 2025

Ahojte,

keby ste mali niekolko mesiacov zapaleny zub, bezny zubar by to osetrit nevedel, je tam problemovy kanalik, ale na osetrenie pod mikroskopomom by ste nemali financie, dali by ste si zub vytiahnut, alebo by ste si vzali pozicku v banke na zachovanie zuba? Jedna sa o zadny zub, sedmicku. Dakujem

Strana
z3
autor
16. jan 2025

@3petka verim, ja po dnesnom zazitku mam dobru traumu

autor
16. jan 2025

@nevenka no na rtg nebolo vidiet nic...zub bolel na poklep a prenasala sa ni bolest na dalsie zuby, ked vytiahol vravel, ze koren bol poskodeny ...pozeram na rtg a nemam tam zapal...ked som mala 10 rokov dozadu zapal bolo vidno pod korenom na rtg, ale teraz som nemala este hnis

lapersefona
16. jan 2025

@domak2 😄 no vidíš ani nechýba

domak2
16. jan 2025

@lapersefona no ved. Ale tak každý má inú situáciu v ústach 😁 keby to bol predný zub, viditeľný, isto to nejak riešim aj tou pôžičkou. Ale zatiaľ mi to problémy nerobí a ja som rada ze som sa zbavila tej bolesti. Na tu si stale viem spomenúť.

autor
16. jan 2025

@ivaa_ - zub bez mikroskopu by bol zazrak keby sa podaril, tie boli do cca 100 eur plus este potom korunka, s mikroskopol okolo 400-550 plus korunka..nasla som aj endodonciu za 120 eur so zvacsovacimi okuliarmi, keby bol do buducna problem, co dufam, ze uz nikdy, asi pojdem tam

Strana
z3