Dali ste si urobiť zuby v Turecku?
bol niekto si dat spravit v Turecku zuby?
@judar ja nemam svoj uz ani jeden zub mam hore aj dole implantaty a nane mi maju dat zirconove korunky tak dufam ze ma implantaty nebudu boliet
@michalminich dakujem ja som uz bola si dat robit v turecku implantaty uz len v marci mi daju zirkonove korunky
@39zlatusik áno dsl Turecku
@mirka414 v Turecku majú malú mesačnú mzdu preto je to tam také lacné inak materiál je taký istý ako vo Švajčiarsku v Nemecku a na Slovensku
@mirka414
Prosím vás na akej klinike ste boli? A robia iba komplet? Alebo je možnosť len vrchných? Poslali ste foto zubov a navrhli vám postup? Mohla by som vás kontaktovať ?
@ivankahali však napíšte na číslo moje ja sem nechodím skoro nikdy
@ivankahali urobia vám presne to čo chcete či už len vrchné alebo spodné zuby samozrejme klidne mi napíšte rada poradím tak ako aj mne iný poradili
@39zlatusik v stredu som sa vratil z istambulu davali mi 8 impl. a vypln kosti zatial mam bolesti a poriadne 😁ale da sa to zvladnut tak uvidim ako to bude pokracovat a v maji mam is na druhu fazu uz pre zuby
@lubo1234567 odporúčam algifen
@michalminich pouzival som tie co mi dali v turecku ale som presiel na aulin a ten zabera lepsie ale dakujem za radu
@lubo1234567 prajem skore uzdravenie
@lubo1234567 a mali ste lokalnu ci na spane?
@39zlatusik bol som v spanku
@lubo1234567 Pozdravujem, ako ste spokojný ? Ja mam mat 3 iplantaty a tak váham, či zvoliť Turecko. Cenu Vám dali prosím akú?
@vincp urcite choďte Turecko ;) mne dali 9 srobov a som spokojný maximálne všetko dobre dopadlo
@mirka414 ahoj tak uz mam to za sebov zubky mam spravene a ked sa mozem spitat aky ty mas otien ? ja mam OM 2 natural
@michalminich ďakujem a cenovo?
@vincp 28 zubov 10k + 9 seobov
@michalminich prepáčte nerozumiem
@vincp 28 zubov ma na 10-tich "šróboch" za 10 000 eur.
@andreakotesova aha ďakujem;)
@mirka414 dobry den, mohli by ste mi prosím dať adresu na kliniku kde ste si dali robiť zúbky? Dakujem pekne
@vincp +421902055029 ozvite sa mi ak chcete
Ahojte, ako ste sa prosim dorozumievali v Turecku s lekármi? Angličtinou sa na dovolenke dorozumiem, ale na takúto konverzáciu by som si netrúfla
@nikdenikto ahoj, ja len zo sledovania ja mám jednu zubnú kliniku ktorá pôsobí v Turecku a robia tam Česi takže sa dohovoris úplne v pohode sledujem ich už vyše roka a ich prace sa mi zdajú super posielam link neviem či máš Instagram ale tam som ich našla https://www.instagram.com/mlclinic.vip?igsh=OG5...
@39zlatusik prosím Vás na akej klinike ste bola v Antalyi?
@39zlatusik prosím vás ako sa volá klinika v Antalyi?

V Turecku tie zuby niesu bohvie ako kvalitne...a najhorsie je si nechat takto znicit zdrave zuby teda odbrusit a nahodit na ne kvazy zirkonove...este ktomu ked to zle spravia co i len minimum zle pokazi sa zbytocne kvoli tomu cely zub a ked to vypadne zas kupovat letenku do Turecka na dorabku ...a mimo to mam okolo seba ludi co ai tam davali zuby robit, niektori ich nemaju ani 3 roky a uz ich nejaky ten zub sem tam boli a uz ich aj na SK otocili nech snimi idu tam kde si ich dali spravit....lebo turci a ich robota