icon

Dávate sa očkovať 3. dávkou proti Covidu-19?

10. nov 2021

Ahoj nechcem tu vyvolávať vášne chcela by som len názor, dávate sa očkovať treťou dávkou proti covidu? Viem že každý robí to najlepšie čo je v jeho zaujme chcela by som len vedieť či to funguje/ma zmysel. Alebo budeme potom mať 4.,5.,… ďalšie očkovanie. Budem rada aj za nejaký relevantný odborný názor. ďakujem
Že. Niesom odbornik

Strana
z4
ckatka
21. jan 2022

Ja som bola zaočkovaná v máji a júni. V decembri tesne pred treťou dávkou som covid dostala od neockovaneho syna ktorý to dostal v škôlke. Manžel.ktory práve stihol tretiu dávku to nedostal. Až o mesiac,mal pozit test a nič mu nebolo.
Ja som začala dosť kašľať mala som aj teplotu, nevládala som nič, a keďže sa starám o dve deti, kojim a dieťa začalo mat horúčky a kašľať (covidovo), tak sme sa po porade s infektologom dohodli ze mi spustíme infuzkou monoklonalne protilátky aby cez mlieko prešli aj k malému, lebo tomu sme nemali čo iné dať.
Polepšilo sa výrazne mne za 24h a jemu za 48. Po týždni sme boli akoby nám nikdy nič nebolo.
Tretiu dávku si môžem dať najskôr po troch mesiacoch teraz. Ale určite pôjdem.

bory195
21. jan 2022

U nás fungovala, deti pred Vianocami doniesli covid, ja som tretiu nestihla, nakazila som sa, partner 3 týždne práve po 3.dávke nedostal, a to sme sa v deň môjho pozitívneho testu veselo bozkávali a jedli z jedného taniera.

h2
21. jan 2022

@duratlicka Ahoj, ďakujem za opýtanie, už dávno som z toho vonku, chvalabohu. Bol to covid určite. Kliešťa som tohto roku vôbec nemala. Ešte asi mesiac odkedy som vyzdravela, som mala nespavosť, proste som napriek únave nedokázala zaspať, bolo to dosť nepríjemné, ale už prešlo aj to.

Strana
z4