Dávate si Retinol aj na krk?
Caute baby, tie ktore pouzivate retinol alebo retinal, davate ho aj na krk?
A ako casto ho pouzivate?
Ja pouzivam retinal 0,05% kazdy den uz rok.
Ano, pouzivam retinal aj na krk a v lete si davam spfko aj na krk (v zime netreba, aj tak mam sal alebo vetrovku).
a aky mate konkretne?
@akinom0077 Prosim, vid vyssie. 🙏🏼
Začínam s retinolom. Myslíte, že stačí keď používam denný krém od Eucerinu, ktorý už obsahuje spf 30, alebo treba ešte dodatočné Spf?
@zlatovlaska123 urcite daj zvlast spfko a 50ku.
@zlatovlaska123 krém s obsahom spf nie je dostatočnou ochranou, treba normálne spf v potrebnom množstve
@monillia tak mám dať ten eucerin s spf 30 a na to ešte samostatné spf?
@zlatovlaska123 samozrejme to spf v kreme nie je dostatočná ochrana a keď používaš retinol mala by si di dávať spf 50
Baby ja mám veľmi slabé skúsenosti v tejto oblasti. Aký význam má vlastne používanie retinolu. Ďakujem.
@zirafienka napríklad https://antiage.sk/retinol-ucinky/
mne sa práve míňa retinol, mám od Ordinary, chcela som ten najsilnejší ale asi si objednám ten, ktorý sa tu reklamuje a spolu s C-čkom uvidím či nastane zmena.
@kvetinka75 podla mna urcite, ale chce to cas, po cca pol roku som zacala vidiet zmeny, a po roku uz tie zmeny boli aj okolim viditelne.
ja ked si davam nieco na tvar, davam rovno aj na krk a dekolt
Ešte otázka pre autorku ten Vichy čo si mi poslala je denný krém alebo iba SPF ? Či oboje?
@modrymotyl8 iba SPFko. Predtym este treba denny krem. 🥰
Ďakujem❤️
@modrymotyl8 s radostou! ❤️
❤
Dobrý deň ,môžem vedieť aký rutinol používate?
@julia05311 jasne - geek&gorgeous 0,5 🌸
@autorka este pred nanesenim sera, teda pi cisteni, treba pouzit dobre tonikum, na to si v postupe zabudla. A vitamin C sa moze aj vecer, uplne kludne, hlavne, ak sme stravili viac casu na Slnku pocas dna. Vitamin C lieci "soalenu" pokozku
A retinol pouzivam aj na krk, uplne prirodzene, ako vsetko pi ri starostlivosti o plet
@stanislavicenka ja toner nepouzivam. Poznas nejaky dobry? Pouzivala som pjunkang yul, ale za mna prilis lepky.
@autorka objednavam od kvitok skalnu ruzu. Ale mala som aj matu, ci salviu
ak by niekto zháňal, mám teraz tretinoin krém v koncentrácii 0,5, malé balenie 10g/10 eur, veľké balenie 30g/18 eur
Aké SPF osobitne použivaš ? ❤

@huginko Hej, akurat vidim. Skus na inej stranke: https://www.avel.sk/produkt/geek-gorgeous-retin...