icon

Deflagyn - skúsenosti

retaerika
25. nov 2016

ahojte,
má niekto skusenosti s produktom DeflaGyn?
hladala som na nete ale žiadne recenzie...je to dosť čudné...
dakujem.

vanessa000
19. júl 2017

@martinamokosakova ďakujem ti za odpoveď a prosím ťa nemôžeš mi poradiť tie bylinky a sedacie kúpele že aké ,rada by som to aj ja vyskúšala ,urobím všetko čo by mi mohlo pomôcť

martinamokosakova
23. júl 2017

Ahoj prepac na chate bol slaby net.tak pisem az teraz.tak sedavy kupel kazdy vecer 50g mysi chvostik a lastovicnik.a obklady na brusko.chlorela.indol 3c.spirula.vitamin c.denne caj gynastan a orech kralovsky.ja idem od zajtra na to.mata

lauranika
25. júl 2017

Ahojte, dievcata. Tiez uzivam Deflagyn, cca tyzden. Chcem sa Vas opytat, ci tiez mate podobny problem.. hned ako si zavediem odporucanu davku, zacne mi to vytekat, gel sa mi neudrzi vnutri.. a tak neviem, ci si aplikator nedokazem dat dnu dostatocne hlboko, resp., ci mam malo nadvihnutu panvu.. mam strach, ze gel potom neucinkuje, ked mi takmer cely vytecie von.. prosim poradte, mate podobny problem? Dakujem!

vanessa000
20. aug 2017

Ahojte chcem dať vedieť môj výsledok po deflagyne,výsledky sú lepšie nie dokonalé ale zlepšenie po ňom je dosť dobre a aj genitálne bradavice pri krčku maternice čo som mala mi zmizli tak sa teším ,neviem či je to deflagynom ale zrejme fakt mne pomohol ..pila som aj svätému vodu a modlila sa a hlavne verila že bude lepšie a panbozko ma vyslisal 🙂

lauranika
20. aug 2017

@vanessa000 ahoj, skvela sprava!!!!!!!!! Nech je to tak uz stale 🙂 chcem sa opytat, ako si si to aplikovala? Dala si gel a lezala? Alebo si sa potom postavila, aby gel vytiekol? Dakujem

vanessa000
28. aug 2017

@lauranika Gél som si dávala po leziacky na chrbte so zdvihnutou panvou a v tej polohe som bola asi minútu ,je to tak v návode lebo ten gél počas tej minúty pokryje krcok ,nie je dobré hneď vstať aby vyriekol lebo nebude plniť účel 🙂

lauranika
29. aug 2017

@vanessa000 pytam sa kvoli tomu, lebo navod a info letak sa lisia v poslednej vete.. v info letaku je velkym POZOR: ze minutu mat lezat aby gel pokryl krcol, naviazal na seba patogeny a nasledne sa postavit, aby gel vytiekol a vysli tie zle veci z teba.. dakujem

vanessa000
29. aug 2017

Ten gél tak či tak vytečie keď vstaneš ide o to aby pokryl krcok a pôsobil na ňom ,hlavne je aby si ostala zo zdvihnutou panvou minútu ,to či spis ďalej alebo vstaneš je jedno vytečie to aj tak von čo má

lauranika
30. aug 2017

@vanessa000 super, dakujem moc za info 🙂

hhrdza
7. sep 2017

Dievcata, neviem ci to bolo deflagynom alebo biopsiou, ale bola.som.na.kontrole. vysledky super. Mam II. 🙂

lauranika
7. sep 2017

@hhrdza kazdopadne super, blahozelam a nech je to tak uz stale 😍

hhrdza
7. sep 2017

Dakujeeeeem. Dievčatá, aj ja vám všetkým držím palce. Nech ste zdravé. 🙂

lauranika
8. sep 2017

@hhrdza moc dakujeme!!!

natyy17
12. okt 2017

Mne nepomohol vôbec , mám strednú dysplaziu ... čakala som od toho viac. Sú to vyhodené peniaze- aj zloženie lieku nie je ničím špeciálne .Doktor mi povedal že to nepomohlo preto lebo som sa nedala zaočkovať dodatočne proti HPV a telo nemalo obranné latky . a to potrebuješ 3x vakcínu a jedna stojí okolo 160e . Ale o peniaze nejde ,Ja som sa nechcela dať zaočkovať lebo nepodporujem očkovania keďže už mám dosť zlu imunitu bojím sa že by mi to ešte zhoršilo a celkovo do seba pchať kadečo a nakoniec by som išla na konizaciu tak či tak. Rozhodla som sa navštíviť iného lekára , ten mi možno očkovanie nutit nebude. 🙂

hhrdza
12. okt 2017

@natyy17 aky dr. Ti núti očkovanie? Lebo ja som bola na biopsii krcka, nasledne mi predpisali deflagyn. Mam pocit, ze prave biopsia mi pomohla a.nie deflagyn...ale to je vedľajšie..skor ide o to, ze som bola potom.na kotrole. Výsledky dobré, ale zdžubal ma, ze som sa nedala zaočkovať aj ked mi nto minule kázal. Dokonca že u neho to je najlacnejšie. Nedám sa aj tak.

kartoska89
25. okt 2017

ahoj tak aj dnes začínam s deflagynom trošku sa toho obávam ale určite dám vedieť ako to budem znášať. Chcem sa Vás opýtať či máte niekto skúsenosti čo sa týka aj pohlavného styku či áno alebo radšej nie... Hľadala som dosť veľa na internete ale nič som sa nedozvedela. Ďakujem

hhrdza
25. okt 2017

Styk mozes kludne mat. Ja som to robila tak, že som si deflagyn davala vzdy pred spanim..no a to bol aj väčšinou čas, kedy sme maliso snubencom styk. Čiže po styku. Je to otravne, taku dlhu dobu užívať. Ale zvyknes si. Drzim palce, nech zaberie a nech si zdrava 🙂

kartoska89
25. okt 2017

hhrdza ďakujem krásne za info... veru bude to otravné ale nič iné mi neostáva len si zvykať... 🙂

lenusy
26. okt 2017

Ahojte, tak tiež som si dávala Deflagyn a bola som na kontrole a nezabral mi. Cytológia mi vyšla zle, ešte aj zápal a neviem čo všetko tam mám. Takže doktor mi na teraz dal antibiotika aby som sa preliečila a potom mi pravdepodobne bude robiť konizáciu. Neviem čo mam teraz robiť. Či zas čakať alebo si pichnúť vakcínu. Ja už neviem čo robiť.

lauranika
27. okt 2017

@lenusy to ma mrzi, ja osobne zaockovana som, no neviem co je najlepsie :(

vanessa000
3. nov 2017

@hhrdza ani ja som sa nedala zaočkovať a ani sa nedám ...ide o peniaze , mnohé to dostali už keď boli zaočkované !!!

bambulka3213
10. nov 2017

Ahojte. Teraz som si kupila DeflaGyn. Dufam ze mi to pomoze..
A chcem sa spytat..Mali ste pri tom pohlavny styk? Alebo vtedy je to zakazane? Nic som o tom nenasla.. :(

vanessa000
11. nov 2017

@bambulka3213 ahoj...kľudne môžeš mať pritom pohlavný styk ,ja som sa nato pýtala doktora ktorý mi ho predpisoval, deflagyn si dávaj tesne pred spaním aby účinkoval v noci a predtým môžeš robiť čo len chceš 😉

vanessa000
11. nov 2017

@bambulka3213 ...a mne pomohol tak držím palce aj tebe ! 🙂

bambulka3213
18. nov 2017

@vanessa000 dakujem za odpoved😘
Lebo fakt otom nic nepisu, iba len Vy tu na Modromkonike🙂

9lulu25
13. dec 2017

Ahojte dievčatá, je tu taká, ktorej Deflagyn seriózne pomohol po tých troch mesiacoch užívania a mala aj lepšie výsledky?? Lebo viacej žien mi písalo, že im to nepomohlo a výsledky mali rovnako zlé alebo ešte horšie.. ☹ Užívam Deflagyn prvý týždeň a je to fakt otravné aplikovať si to každý deň.. 🙄 Stačí potom v rámci kontroly podstúpiť cytológiu alebo kolposkopiu?? Za každý názor budem vďačná... 😉

elana1
18. dec 2017

@martinamokosakova Dobrý den. Chcem sa opýtať, či Vám pomohol deflagyn. Ďakujem.

martinamokosakova
18. dec 2017

Dobry den mne nepomohol...mata

elana1
18. dec 2017

Ďakujem za odpoveď. Asi ma predsa len neminie konizacia

9lulu25
18. dec 2017

@elana1 Treba veriť.. každá žena je predsa iná a mnohým pomohol.. ja tiež dúfam, užívam prvý mesiac.. 🙄