icon

Deflagyn - skúsenosti

retaerika
25. nov 2016

ahojte,
má niekto skusenosti s produktom DeflaGyn?
hladala som na nete ale žiadne recenzie...je to dosť čudné...
dakujem.

teri1912
24. jan 2023

@bibka26 takto, môj dr mi tiež len povedal že sú nejasne stery tak mám brat deflagyn nepovedl nič viac. Prešla som k inému lebo po kúrach deflagynu stále som bola na tom istom, zmenila som dr a ten to začal hneď riešiť. povedal mi že som na začiatku že to nieje vážne. Otehotnela som tak sa to zlepšilo. Po porode sa to zhoršilo a už sa to nezlepsovalo. Bola som na stupnici 2 až 3. Odporučil mi konizaciu krčku že je to najlepšie možné riešenie zbaviť sa toho. Nebola som na tom najhoršie ale ani najlepšie. V decembri som podstúpila konizaciu krčku a výsledky vyšli úplne negativne. Doktor tam aj napísal že mám ešte plány byt tehotná takže aby sa z toho krčku nezobralo veľa aby som nemala problém otehotnieť. Takže ja najviac radím, donútiť doktora aby vám povedal prestné výsledky na akej ste stupnici a riešiť to. Lebo mne povedal aj že ten deflagin len preliečenie to ťa nevylieči, alebo zmenit dr

kovacova9
31. mar 2023

baby tak mne od druhého porodu vychádzala zle cytologia od roku 2020 aj covid som prekonala ,2021rok zas covid a teraz v decembri som mala zápal pľúc .inak horšie ešte jak covid som brala silné antibiotika...a potom som bola teraz na kontrole pol ročnej lebo mi skákali stále od toho roku 2020 tie cytologie a spravila mi hpv vírus a ten vyšiel pozitívny a jasné zas pap test III...cize začal môj začarovaný kruh smskou...že výsledky sú zle a predvčerom mi spravili v nemocnici biopsiu sama som ani nevedela ešte o čo ide o 3 týždne výsledky tak som zvedvaa...ale to hpv 16 a 18 vyšiel negativ že to bude nejaký jeden alebo viac druhov tých ďalších vysokorizikovych...a zrovna tam mi doktorka spomenula o tomto deflagyne že 90 eur na 3 mesiace..ale sme sa dohodli že až po výsledkoch...len mne hneď povedali že ak budú zlé výsledky ma čaká konizacia a kyret na 24 hodinovej operácii...tak verím že sa tomu vyhnem a že tento gél zaberie...😇 Je super čítať recenziu že vie zabrať a zlepšiť výsledky ;)jedine čo moc nechcem je očkovanie proti tomu hpv...

kovacova9
31. mar 2023

@lenusy ja verím že takto všetky sa raz budeme cítiť ako ty ;) ďakujeme za rady ..veru tá psychika robí svoje hlavné obavy keď čakáš na výsledky z biopsie :/

bibka26
31. mar 2023

Baby tak mne napr teda nepovedala vôbec stupeň tých sterov hneď deflagyn a tu skopiu že po deflagyne , za ďalšími výsledkami z hpv som čakala 9 týždňov , strachu samozrejme nakoniec som sa dozvedela že aha no tie výsledky tu máme dlho sme ich prehliadli ..... Hneď som vzala kartu ....uvidíme ako sa k tomu postaví nová dr. ....kúpila som si aj indol3c , a ten deflagyn teda riadna cena za tri mesiace kúry som dala130€ 🤷

teri1912
4. apr 2023

@bibka26 mne dr povedal že ak si ho kúpim v dr.Max tak budem platiť za 2 a tretie je zadarmo. Neviem ako to je teraz ale vtedy som to mala tak.

kovacova9
5. apr 2023

@teri1912 mne zas povedala doktorka že stojí 90 eur ale vie mi vybaviť zľavu za 3 mesačne 70 eur...tak som zvedavá 🤪

daninka162
11. apr 2023

Ahojte, chcem sa spýtať či ste deflagyn používali aj keď ste mali menštruáciu 🙂

amito
12. apr 2023

@daninka162 niee ma sa urobiť pauza

daninka162
12. apr 2023

@amito ďakujem, lebo som asi tomu používaniu moc nepochopila. Keďže sa to ma používať 28 dni v kuse to potom nevychádza.

teri1912
13. apr 2023

@kovacova9 to je riadna sranda že je to všade inak 😁 alebo ako pre ktorého dr lepsie… dajte prosím vedieť či vám to zabralo. Lebo mne dr povedala že je to len na preliečenie nie na vyliečenie.

kovacova9
13. apr 2023

@teri1912 nabudúcu stredu mám volať o výsledky ak nebude nutná operácia tak mám si dohodnúť ten gel

teri1912
14. apr 2023

@kovacova9 tak držím palce nech sú len dobre správy 😊

kovacova9
17. apr 2023

@teri1912 tak už napisala doktorka ešte z nemocnice mi majú volať ..tak ak bude možnosť pred operáciou ten gél tak si ho isto vypýtam 🙄
Dobrý deň, dnes prisiel postou vysledok z biopsie, neviem, ci Vam volali z kliniky. Je to na zváženie, uz popisuju tazky stupen zmien buniek, ja osobne by som sla na operáciu krčka-konizaciu....

teri1912
17. apr 2023

@kovacova9 tak na vašom mieste by som teda išla do toho 🙂 nech sa to nerozšíri a nieje väčšia galiba.✊✊✊ Ja som bola na operácii a celé to trvalo do 20min. A v ten deň som šla ešte domov….. o mesiac výsledky u môjho Dr. potvrdili že som negatívna a odstránili to celé… 😊😊

amito
18. apr 2023

@kovacova9
@teri1912 baby prosím vás,kľudne aj do správy.. mali ste aj nejaké príznaky?Či len výsledky vám to potvrdili,ďakujem

kovacova9
18. apr 2023

@amito práveže žiadne odo mňa...len zmenená cytológia bola...po chorobe my 10 dní meškal menzes jedine ..
@teri1912 mno veď mám ešte konzultáciu 3.5 tak uvidím čo mi tam povedia...vysvetlia

amito
18. apr 2023

@kovacova9 ďakujem,prajem všetko dobré 🍀

teri1912
19. apr 2023

@amito ja som nemala vôbec nič. Len doktor to zistil z výsledkov

bibka26
28. apr 2023

ahojte, otazka uzivam deflagyn ale po nom citim strasne svrbenie ale ze hrozne v noci nemozem spat kedze si ho davam vecer dr. ze mam pokracovat v liecbe ze sa s tym este nestretla a prist buduci tyzden na vysetrenie ci nebude nejaka infekcia ale ked si dam deblagyn tak no este dalsi den vecer ma svrbi vsetko dole .... nezda sa mi aby to bolo ok na pokracovanie kedze som odsledovala ze po deflagyne to je tak aj s krvavym spinenim ci mi to velmi nedrazdi alebo co :( nemali ste pocas uzivania s tym skusenost ? teda pokracovat sa mi nechce velmi

kovacova9
3. máj 2023

Tak mne nakoniec tento gél neodporúčajú biopsia ukázala cin2 a dohodli sme sa na konizacii 4.9

teri1912
3. máj 2023

@kovacova9 tak vám teda držím palce 😊 a nech to dobre dopadne a všetko odstránia aby ste mali už pokoj 😊😊

ane005
11. máj 2023

@martinamokosakova Ahoj Maťka, vedela by si mi prosim poradiť o ake čaje ide? Myslim tie bylinky. Všetko dobré a ďakujem pekne vopred
🙂

melani19
30. júl 2023

@kovacova9 ahoj a odkial viete ze mate ake cin? Ja take vo vyedkoch nic nemam. Ja mam len PAP2 naprillad ale nikdy ziadne cin

kovacova9
1. aug 2023

@melani19 zistili z biopsie...vysledky

melani19
1. aug 2023

@kovacova9 aha no mne ztoho nevyslo nic a zevraj ak tam neni CIN to znamena , ze nemam zmeny to preto

kovacova9
1. aug 2023

@melani19 je to možné mne tam našli cin2 a povedali ze bud čakať pol roka na kontrolu alebo konizaciu tak 4.9 idem na to..

lucuass
9. dec 2023

Neviete prečo je ten výtok sfarbený do oranžova po užití deflagynu ? Z akého dôvodu ?

teri1912
9. dec 2023

@lucuass neviem dôvod ale je to v poriadku, tiež som ho mala taký oranžovo ružovkasty

lucuass
9. dec 2023

@teri1912 a tebe pomohol ten deflagyn ? Mňa čaká kolposkopia o mesiac s tým že výsledky som mala z cyto ASC-H ... Neviem čo mi povedia o mesiac na kolpo ale začala som brať deflagyn tak verím že na kolpo mi povedia lepšie výsledky ale ako čítam každá to mala buď alebo

teri1912
10. dec 2023

@lucuass keď mám pravdu povedať tak podľa výsledkov mi nepomohol….. je to dobre len na preliečenie…. Mne sa to nezlepsovalo tak môj už potom druhy Gynekolog čo mi chcel naozaj pomôcť a nie len aby som si kupovala lieky za stovky EUR mi odporučil operáciu…. Bola som na nej pred rokom a že odstránili len veľké minimum ale zaroveť všetky bunky čo boli napadnuté…. Teraz po roku som mala cytológiu a stále je všetko v poriadku s negatívnym výsledkom ❤️