Démoni v mojej hlave
Stáva sa mi taká vec, na úvod ale, som normálna, nemám psychicke problémy, ale toto čo vám opíšem sa mi stane tak raz do mesiaca.
Umývam napríklad riad a nôž, a v Tom ma napadne, pichni ho do niekoho! Akoby nejaky démon v mojej hlave, prikazoval, samozrejme nôž hneď utriem a odložím. Alebo pijem kávu na balkóne, vysoké poschodie a v hlave: vyskoč!!! Uf, idem dnu hneď. Nechcem ani náhodou nič z toho urobiť, tak prečo také myšlienky?
@lindusss2016 viera vedu nevylucuje. 😊. A ty si myslis, ze ked doslo k velkemu tresku, tak sa len tak, vsetko zrazu poskladalo? Darwinova evolucna teoria tiez nie je vedeckym faktom. Je to len teoria s mnozstvom dier, nejasnosti a aj hluposti. Boh vlozil vsetkemu pravidla a poriadok. Kniha Genezis popisuje obra, a postup stvorenia, nie je to vedecka praca. Den 1-7 su ako body 1-7, s velkou symbolikou. Napr. Clovek nevydrzi pracovat kontinualne, ak si aspon na ten 7. Den neoddychne (pre krestanov je to nedela, kedy ten cas maju zasvatit Bohu). V minulosti robili rozne pokusy, kedy ludia pracovali napr. Bez vikendov, no tento trend sa rychlo zrutil.
@beky1813 a preco si si taka ista, ze su vsetci zvedavi na tvoje nazory?
@katharines a to kde píšem? Zase neznesies iny pphlad?
@beky1813 citaj po sebe. Je rozdiel povedat svoj iny pohlad a napisat svoj nazor a rozdiel na druheho utocit a zosmiesnovat ho, ako si to urobila.
@helenalena skus si kupit NAC
ja som o no citala, lebo pomaha znizovat zvysene cytrokiny a spol. no ma mnoho inych vyhod. Jedna z nich je aj tak, ze pomaha tlmit obscesie a OCD cize mozno by ti pomohlo len to. Uz davno sa prislo na to, ze je to porucha serotoninu, cize si mohla prekonat tazke obdobie, mozno si viac prezivala veci ako iny clovek, je toho na teba vela a si citliva a sa to mohlo u teba vyvinut..mozno nebude ani treba lieky, skus ten NAC . ma ho aj swanson.
@katharines moja zlata, keby som chcela útočiť a zosmiesnovat ta, tak to vyzera inac
@beky1813 zlata som, ale nie tvoja 😁. Videla a citala som tvoje reakcie v roznych diskusiach. A ak chces vidiet diskusiu, kde 2 strany nesuhlasia so sebou, no napriek tomu sa neurazaju, tak citaj este raz diskusiu s @lindusss2016. To, ze som o niecom presvedcena, neznamena automaticky, ze to musi zobrat do uvahy aj druha strana.
@beky1813 a okrem ineho, diskusia nas dvoch, autorke v nicom nepomoze. Beriem na vedomie, ze so mnou nesuhlasis a budem rada, ak prijmes, ze su ludia, co maju iny nazor a pohlad na vec, ako ty. Mozeme sa dohodnut na tom, ze sa nedohodneme.
@katharines dievčatá urobte si vlastnú tému! Tu sa riešia vážne veci
@katharines To je hlúposť, to skôr napadnú hrozné myšlienky po návšteve kostola ako veštice. Toto je porucha osobnosti a treba za odborníkom.
@lily14 a koho myslis okrem mna, tym dievcata? 😉
Podla vsetkeho to vyzera tak, ze si riadne sibnuta a coskoro bude po tebe, alebo budes v base. 😝
@jaroy A ty tu máš radiť a nie urážať. Hej?
pravdepodobne priznaky Obsedantno-kompulzivnej poruchy,treba ti urcite navstivit psychologa,da sa to riesit pomocou terapie ,prip.liekov
@jasminam ano, toto som jej chcela napisat aj ja, poznam zenu, co mala podobne stavy a hlasy v hlave jej neustale prikazovali ublizit svojim detom, ktore ona velmi miluje. Ona sa na to lieci a ma to pod kontrolou. Deti su uz dospele a maju svoje rodiny. Aku zasluhu na tejto poruche ma demonicky utlak, to neviem. Kazdopadne by som si nedovolila tvrdit, ze ziadnu. Na to som uz na vlastnej kozi v zivote zazila privela desivych a paranormalnych veci...
presne tak,ono diagnoza stanovena lekarom je vec jedna...ale samozrejme aj cirkev sa venuje takymto psychickym problemom a citala som vyjadrenie jedneho myslim grekotat.predstaveneho(nechcem tu splietat jeho meno,lebo fakt nepamatam )ktory pisal prave o tejto poruche a pripisoval to nadmernemu egu akokeby..ze tiez tam treba popreskumavat naviazanosti na zleho atd..ja keby som nasla ten clanok tak ho tu pripnem.....ale drzme sa faktov a treba to riesit tu obsesiu s psychologickou..moje odporucanie pre autorku prispevku...
@katharines ahoj mozem sa Ta ja opytat?Mna tato diagnoza priviedla k Bohu,k zivej viere,obratila som sa...odvtedy uz preslo vela casu,motlidieb,zriekania sa a pod ale nikdy som sa neuzdravila.....stale to mam,vela ludi,knazov mi povedalo,ze psychicke choroby nie vzdy su posobenie zleho,ale ako aj ine choroby su proste ochorenim,ale tym ze sme vo svete kde je hriech,tak su tu aj choroby a utrpenie,neviem,co Ty myslis?
@katharines Ano,takto to vidim aj ja....bolo obdobie ked som velmi chcela poznat koren toho vsetkeho,alebo som chcela vediet,ci je to duchovneho charakteru,teda priame posobenie zla,alebo som proste ochorela...je pravda,ze ta choroba ma priviedla k Bohu...Ano uz som absolvovala mnohe motlidby za uzdravenie,bola som v Censtochovej v Polsku,Marianke a aj inde.Navstivila som aj exorcistu,ten mi tiez potvrdil ze nejde o zviazanost,ale ako hovorim,niesom uzdravena ale nech robim cokolvek,ked mam tieto tazkosti,neviem citit pokoj....mozme aj ip a dakujem za Tvoje slova
Ako tak čítam asi viaceré máte v hlave "démonov"a horšie ako zakladateľka..
@sida447 Este existuje jedna moznost, aj ked sa to nema robit z vypocitavosti, a tou je biblicky vodny krst a nasledne krst Duchom Svatym. Po tomto krste sa silno manifestuje zlo, ktire potom MUSI odist. Zazila som to na vlastnej kozi. Nemala som predtym podla mojho vlastneho nazoru ziadne zavazne hriechy ani problemy, bola som taky obycajny poslusny cloviecik, ale teda co sa manifestovalo po mojom vodnom krste, to bola hroza!!! Ide o to, ze ked odide to zle, clovek sa vacsinou zaroven aj uzdravi, psychicky i fyzicky.
Pozistuj si o tom viac, na nete toho najdes vela.
@katharines ,
@sida447 ,
@monika2012 Ženské prestaňte tu zo začínajúcej psychickej poruchy robiť posadnutie diablom! Nikdo vám vašu vieru neberie, ale ovce bežte naháňať niekde inde!
@juhseverzapad a kde si citala o posadnuti? To je totiz uplne iny level. Toto nie je ten pripad. A ako som pisala, vzdy sa vyzaduje aj odborne vysetrenie. Citaj pozornejsie.
@katharines Tak sem nepíš o katolíckych rituáloch. Na to sú iné témy.
@juhseverzapad je to volna diskusia a ty nie si autorka. Ak ta to nezaujima, tak roluj. No pravdou je, ze na taketo speci pripady nic ine nepomoze.
@juhseverzapad autorka nikde nepise, ze jej to prekaza, ani nezakazala, aby tu nepisali veriaci. Tak neobmedzuj autorke jej moznosti. Tema je zalozen tak, ze sa mozu vyjadrovat veriaci aj neveriaci. Ak mas s tym problem, tak to necitaj.

To fakt idete priradovat nutkanie niekoho pichnut nozom, skocit z okna, k satanizmu a temnym silam? Vau 😲