Démoni v mojej hlave
Stáva sa mi taká vec, na úvod ale, som normálna, nemám psychicke problémy, ale toto čo vám opíšem sa mi stane tak raz do mesiaca.
Umývam napríklad riad a nôž, a v Tom ma napadne, pichni ho do niekoho! Akoby nejaky démon v mojej hlave, prikazoval, samozrejme nôž hneď utriem a odložím. Alebo pijem kávu na balkóne, vysoké poschodie a v hlave: vyskoč!!! Uf, idem dnu hneď. Nechcem ani náhodou nič z toho urobiť, tak prečo také myšlienky?
@juhseverzapad zbytocne pisat, oni nevidia, ze inych to obtazuje, ale ty uz pisat nemas, lebo mas iny nazor 🤣🤣🤣 klasika
@beky1813 Presne. Skoro každá jedna téma končí naháňaním ovcí do kostola. Už je to trápne v tomto storočí.
@juhseverzapad vies a najde sa nejaka, co bude mat podobny problem, precita si to, vyhodnoti, ze odbornu pomoc netreba a stane sa nestastie
@beky1813
@juhseverzapad ziadne relevantne vyjadtenie od vas k teme som nevidela, zato urazky ano voci ludom, co tu pisu.
@katharines tak citaj
@tiimka Možnosť je len jedna - lekár!!
@beky1813 citaj este raz, vzdy je potrebne odborne vysetrenie. Az potom sa to riesi aj inak. Hadam rozumies slovam. Pisem to uz min 3x.
@katharines jasne
@beky1813 pamatam si dobre, ze minule si sa zapojila i do vyslovene nabozenskej temy? Nemozem dokazat, tema je uz vymazana. Je mozne, ze som si ta pomylila s inou odporkynou. 😉
@katharines prispela som do jednej temy, kde autorka umyselne zakladala provokacne diskysiena hadky, aby som ostatne upozornila
@helenalena Ja si myslím, ze sa napojila na teba nejaka dusa s podobnym osudom a tie myslienky su neni tvoje.. Netreba sa vsak bat, duse mrtvych ľudí sa takto na ludi napajaju bezne, len to ľudstvo este odmieta verejne povedať. Ked mavas taks myslienky len doma? Mozno mate nejakeho nezvaneho hosta, ktoremu vadi niekto nieco, mozno ty,alebo v tom byte /v paneláku spachal samovrazdu 🙂 a ty si jednoducho sensibilna osoba a tak pre duse svjetis na zelenu a pokail mas nieco podobne tak oto viac take duse pritahujs... raz som citala jeden pribeh, ze male dievcatko(deti vidia mrtvych), stale nejake mrtve dievca nutilo vyskocit z balkóna v dome, do ktoreho sa cela rodina prestahovala a nevedela o tom, co sa tam stalo. Dievcatko spominalo stale nejake dievcatko, nitko vsak tomu nevenoval pozornosť az ked dievcatko stalo na zabradli a chcelo skocit, nastastie ju stihli zachranit a pytalu sa preco to chcela spravit a ona len povedala, ze ved to dievcatko mi to hovorilo stale, ze to mam spravit. Necitala som vsetky príspevky, len prvu stranku, tak neviem ci ti tu njeco take povedal. Ja osobne som mavala tiez sem tam take myslienky a neboli moje, ale mojej praprababky 🙂 ktora mi chcela nieco povedat dlhe roky, az ked som pochopila co to chcela az potom to zmizlo... Nemavas nahodou spankovu paralyzu?