icon

Depilácia celých nôh

hapulcek
8. feb 2017

Ahojte
Je Februar a ja mam uz v hlave na aku depilaciu pojdem aby som mala nozky cez leto bez chlpkov a vzdy pripravene natiahnut suknicku....
Kto mi co poradi.?Co je najefektivnejsie.najtrvalejsie a najucinnejsie???
Za kazdu odpoved welmi krasne Dakujem.Zuzana

zdena12345
8. feb 2017

philips lumea, zatial skusam, mam od vianoc a zatial spokojna😉

hapulcek
autor
8. feb 2017

Ja depilator nedam.vydrzim vela ale na toto mam velmi citlive nozky

hapulcek
autor
8. feb 2017

A ty mas asi tu lampu ci laser co je ze???Fakt funguje?kolko to stalo a ako casto to musis robit?

zdena12345
8. feb 2017

popozeraj na googli, nieco najdes, aj diskusie. ja som kupovala cez bazos starsi model, ten druhy co robili. Nie uplne najzakladnejsi. Je to IPL, princip by mal byt v tom, ze to ohreje chlpovy folikul na nejaku teploty, kedy ho postupne, nici. pouzila som zatial 4x aje to neporovnatelne, funguje len na tmave chlpky. Robi sa to vzdy po 2 tyzdnoch, prvych 5-8x a potom podla potreby. Kocky uvadzaju ze potom to robia tak raz za 1-2 mesiace na miestach kde treba. Trva to celkom dlho, cele nohy, ruky a triesla mam na vyse hodiny.
co som videla laser na doma, tak v diskusiach si ho moc nechvalili, edine chodit niekde do centier kde to robia a uprimne za tu cenu radsej kupim to co mam doma a pouzivam kedy a kolko chcem

standusina
8. feb 2017

@hapulcek a co tak si priplatit za odborne odstranenie chlpkov? Sice musis pocitat ze tam das viacej penazi ale potom by si uz mala mat pokoj. Kamaratka na takom niecom podobnom bola a si to len pochvalovala

hapulcek
autor
8. feb 2017

No aj ja som uvazovala nad lampou ale ze to je blbe lebo ked mam vela muzskych hormonov tak aj tak mi yo narastie a nic tomu nezabrani

zdena12345
8. feb 2017

@standusina aj ja som bola a dorastli, slubuju ze po 3 osetreniach nic nebude a pod... ale hned na uvod daju podpisat lajster ze som si vedoma, ze osetrenie nemusi byt 100% a ze sa moze postupne ochlpenie obnovit, tak sa aj stalo ale je fakt, ze asi tak rok to bolo celkom schopne... takze preto som zvolila nieco na doma.

hapulcek
autor
8. feb 2017

Mame to tazkeee my zeny😠

standusina
8. feb 2017

@zdena12345 aha tak to som nevedela. To sa jej teda musim spytat ze ako to ma teraz ci jej chlpy dorastli alebo ci stale v pohode. Ale to nie je bohvie co, lebo aj vela penazi si za to vyhodila, nie? A nic z toho:/

mila23
8. feb 2017

@standusina ja som bola na lekarskej kozmetike a najprv vraveli,ze bude treba 3-4 osetrenia a po 3 (kedze stale chlpky rastli), tak ze bude treba cca 10 osetreni....takze mam doma depilator/ strojcek. Nevydrzi to dlho,ale aspon nezbankrotujem 🙂

hapulcek
autor
8. feb 2017

Ja som nasla aj tie lampy aj laser za cca 150eur
ale keby tak fungovalo preco by sa toho zbavili zeny...
som uz zufalaaa...😔

lucka1987
8. feb 2017

@hapulcek ja som chodievala na depilaciu voskom, cele nohy, bikiny , ruky . no vsetko co sa dalo ( skoro ) a to co sa " nedalo " som si dovoskovala doma sama . 4 tyzdne uplne hladke, a potom mi to rastie kade tade, jemne a riedko .. bolest neriesim, nepride mi to extra bolestive dokonca aj ako tehula som bola

standusina
8. feb 2017

@mila23 no pekne vedia zavadzat zakaznicky, ach to uz pomaly aby sme nikomu neverili. Fakt je asi depilator najspolahlivejsi produkt, ked mas chlpy vydepilujes a aspon na tyzden mas pokoj🙂

elizita
8. feb 2017

Ja sommchodila rok na depilku cukrovou pastou.. super, nikdy som sa z nevyhadzala ani ma nohy nesvrbeli.. po vosku ma obcas svrbia..no moja kozmeticka isla na matersku, tak som zostala viset.. robim si sama teraz voskom... ja si depilujem roky uz, no a ked ozaj ze ponahlam tak oholim.. a to je otras ako to vyrasta po holeni..

lucka1987
8. feb 2017

@elizita presne aj ja mam jednu kozmeticku.. a chodim len k nej, uz beztak som sa odhodlavala si jej davat depilovat bikiny.. teraz chodim k nej 8 rok . verim jej, pozna moju tvar, moje kozne reakcie, a vie co kolko si toho na mne moze " dovolit "

elizita
8. feb 2017

@lucka1987 ja by som nemala problem ist na depilku ani kminej, ale u nas v meste nikto iny s pastou nerobi, len klasicke depilacie a to si viem spravit aj sama

narsila
8. feb 2017

Ja chodim ku kocke na cele nohy voskom a na brazilsku a tu mi robi tou cukrovou pastou.. neboli ma to (aj ked mi vravi ze som celkom vynimka a ze nechape ze pri tom kludne aj zaspim :D )
Ale spokojnost.. tak mesiac to vydrzi a chlpky mi nezarastaju, takze pohodka 🙂

maykaaa1122
8. feb 2017

Ja chodim ku kozmeticke na cele nohy voskom pravidelne, je to o zvyku

hapulcek
autor
8. feb 2017

Tak babenky ja da nato dam a som zvedava....

nyusika
8. feb 2017

@hapulcek IPL je bolestovejsie, ako bezna depulacia.

ja by som ti poradila ist prvuch 5-6 krat na depulaciu voskom ku kozmeticke, je to bolestive, ale zvladnes to...a korienky potom zacnu slabnut, ani nevies ako a bude si ich kosit sama doma strojcekom.

hapulcek
autor
8. feb 2017

Idem nato a uvidim ako dlho vydrzim po depilacii hladko...a potomm neskorr ako pises mam depilator ale to boli ako blazon....tak mozno potom uz tak nebude.ale mam aj tak po depilatore bodky cervene

lucka1987
8. feb 2017

@hapulcek aby si nemala botky cervene, treba to osetrit po depilacii. aj ked si depilujem voskom, potom osetrujem utierkami napustenymi v takom olejceku a nemam ziadne bodky ( prvy krat som trochu mala aj napriek osetreniu )

stastnablcha
8. feb 2017

baby a nemate po depilacii cervene bodky? bo mne potom zarastu chlpky a vyzera to uplne hrozne...

nyusika
8. feb 2017

@stastnablcha
treba si robit castejsie peeling.
bodky niektora ma, niektora nema...z vlastnej skusenosti viem, ze cim dhsie (ja uz 30 rokov)
si zena depiluje nohy, tym menej to boli a nema podrazdenu pokozky

stastnablcha
8. feb 2017

@nyusika skusala som aj dpeeling, ale asi sa moje nohy rozhodli ze ten chlapsky vzhlad si ponechaju 🙂