icon

Detoxikácia tela - skúsenosti

martrle
25. nov 2021
yoxinka
25. nov 2021

@martrle
Ľudské telo je pravidelne detoxikované a túto detoxikáciu vykonávajú nepretržite obličky a pečeň. Všetko ostatné sú výborné marketingovo zvládnuté bludy na vyťahovanie peňazí od ľudí 🙂

elizabet173
25. nov 2021

@yoxinka práve som to išla napísať, je to nezmysel

anetus
25. nov 2021

Podľa mňa to až taký nezmysel nie je. Mne pomohol týždenný detox s nafuknutym žalúdkom a problémami s trávením.

dadis
26. nov 2021

@anetus Pravdepodobne ti pomohla na zaludok dietna strava, teda dieta. Ucinky diet su zname uz velmi dlho. Detox ako taky je vymysel.

zdenka13
1. dec 2021

Nie je to úplný nezmysel. Samozrejme, že nejaké krátke detoxy sú zbytočné, to si môžete dať rovno pôst a je to zadarmo 😀 Detox a očista tela je veľký rozdiel. Ja mám úžasnú skúsenosť so systémovou komplexnou očistou tela iba za pomoci bylín (nie dvoch, troch, ale oveľa oveľa viac) a zmeny životosprávy. Ja som sa tak zbavila viacerých zdravotných problémov naraz a to arytmie srdca, alergií, tráviacich problémov, bolestí hlavy, kožných problémov a aj nadváhy. Tak za mňa jednoznačne to má veľký význam, no musí v tom byť systém a komplexnosť. A bylinky je potrebné jesť, tie výživové kadejaké doplnky stravy, to nemá nejaká efekt, ani čaje, maceráty, tinktúry, no byliny vo väčšom začať jesť už urobí svoje 🙂 A orgány očistiť, vyživiť a regenerovať má vždy význam, vtedy si plnia svoju úlohu perfektne. Taká pečen je veľmi dôležitá a je úžasnej regenerácie schopná 🙂 Diéty sú tiež blbosť z môjho hľadiska, nám sa musí stať životným stýlom dobrá a zdravá životospráva, ja sa to stále učím, to nejde zo dňa na deň 🙂

majamajkuthova
21. jan 2024

@zdenka13 Dobrý den vedeli by ste mi napisať ake bylinky ste uživali kedy a ako ?

lubicakl
6. apr 2025

@zdenka13 dobrý deň, mohla by si sa podeliť o zdroj tejto očisty?

zdenka13
12. apr 2025

@lubicakl Slovenská firma FG to vytvorila. Je to silná, sedem mesačná očista.