Diagnostikovaná tetánia a vyčetrenie EEG.

eniko1992
11. mar 2020

Ahojte,
Minuly rok mi diagnostikovali tetaniu,(EMG vysetrenie) kazdy den je mi zle. V januari ma poslali aj na EEG vysetrenie. Dneska som dostala vysledky. 1.aprila musim ist do nemocnice na lumbalnu punkciu. Velmi sa bojim, ze budem mat menangitidu. Mali ste aj vy take skusenosti, ze ste mali tetaniu a mali ste
zle vysledky na EEg vysetreni?? A to je zvlastne, ze pocas vysetrenia mi bolo zle, mala som zavraty.
Podla Vas moze to suvisiet s tetaniou?
Dakujem za odpovede

monkabohdalova
12. mar 2020

@eniko1992 ahoj, mne počas eeg býva tiež dosť zle, tak na odpadnutie ..na emg mi zistili tetaniu a na eeg sa im nezdali výsledky a tak som podstúpila eeg ale take kedy som predtým celú noc nemohla spať, a na tom mi zistili epilepsiu ..a nepovedali ti kvôli čomu musíš podstúpiť punkciu?

eniko1992
autor
14. mar 2020

@monkabohdalova preto musím podstúpiť lebo som vraj mala pomalé vlny či čo, že to môže byť niaký zápal. No som zvedavá. Som velmi zúfala, neviem či tie hrozné príznaky robí tetania, alebo je to nijaké iné ochorenie. Už rok chodím po vyšetreniach.
Aj my mame v rodine epilepsiu, ale to asi nebude.

flakulka
9. nov 2020

@eniko1992 co vam zistili?? Tiez mam take priznaky

eniko1992
autor
2. mar 2021

@flakulka Nakoniec nič nezistili, poslali ma psichologovi, zistili mi tam uzkost s depresiou no a este k tomu tetania, takze super, je mi stale zle. Rozmyslam, ze idem k psichiatrovi, a skusim tabletky, uz neviem. To mam od pôrodu, podľa mna je to poporodna depresia, ale velmi to neriesia. Prepacte, ze len teraz som odpisala, ale dost dlho som nechodila na stranku.