Divný pocit v hlave a závraty
Ahojte, ani neviem kde začať. Pred vyše rokom som prvý krát mala nastupiť do práce deň predtým mi zostalo divno zrejme stresy,bojácnosť. Pred prácou som ešte utekala ku doktorke. Divný pocit ktorý som mala mám doteraz ale nebolo to také strašné myslela som si že ak somňa stres opadne prejde mi to no neprechádzalo mi to tak som sa stým naučila žiť zvykla som si na to, dalo sa to pretože som si to nevšímala a nemyslela na to no ale ak som na to myslela bolo to strašné :(. 2 septembra tohoto roku jak som bola na prestávke s roboty znovu divný pocit ale teraz je to ešte raz také horšie. Viem že dosť presedím pri pc že by to mohlo byť krčnou chrbticou? Robím za pokladňou celý deň + doma za pc možno len stuhnuté alebo pricviknuté svaly no neviem naisto. Bola som u doktorky ktorá ma poslala na očné že či sú to neni tlaky na očiach no neboli. Hlava ani oči ma nebolia. Doktorka mi dala lieky Guajacuran ( pomáha pri úzkosti,nervozite, uvoľňuje svalové napätie) a druhé mi dala Neurol (pôsobí proti zvýšenému duševnému napätiu, proti strachu, úzkosti,depresiam a celkovo upokojuje). Je pravda že som dosť stresujúci človek ale tieto tabletky mi zatiaľ vôbec nezaberajú. Už takto nechcem žiť a dosť ma to v práci obmedzuje :((( má niekto tiež takýto problém? Neviete mi poradiť čo mám ešte robiť? ďakujem za všetky dobre rady.
Podla mna je psychosomaticke. Skus odsledovat v akych situaciach sa ti to vyslytne. Ci maju nieco spolocne- si pod tlakom, prip.ta sa ponahlas atd. Ja trpim niecim podobnym, ale mne sa tazko dycha ked mam stres. Ucim sa to zvladat, mam pocit ze sa to zlepsuje odkedy som to "pomenovala" 🙂 Drzim palce nech sa ti coskoro ulavi a nwch rychlo prides na pricinu
Asi pojdem na antidepresiva mozno mi pomozu,lebo ja uz nikde nepojdem a tak. Mne je dobre a o 15min.uz sa vsetko toci na odpadnutie hned rovnovahu stracam
moze to byt aj nador v mozgu🐙
Tam su trosku ine priznaky ( bolesti hlavy,sumenie,piskanie v usiach,dvojite videnie,zvracanie,strata pamati,zakopavanie,padanie...) a z tolkych vysetreni co tu uz kazdy ma porobene by sa to vari dalo zistit 🙂
@cottonwomen tieto problemy byvaju vacsinou psychickeho povodu a tento prispevok urcite pomoze...
@janka30 jaj myslis, ze psyche?🍒
@volare2 ahoj ja som mala nieco podobne trvalo to v jednom kuse 2 mesiace d rana do vecera aj v noci ked som sa zobudila ze idem malemu zarobit mlieko normalne ma raz hodilo do zarubne pochodila som vsetky mozne neurologicke vysetrenia, tetania, karpalny tunel, MR mozgu a nakoniec mi to sposobovala chrbtica - skolioza a prisiel na to chirurg ano dobre pocujes jedine on videl ze mam skoliozu... zacala som chodit k jednemu panovi na masaznu terapiu v meste odblokoval mi chrbticu ked som odtial odchadzala citila som ako keby mam na pleciach a v oblasti sije o 10 kg menej naozaj... chodila som k nemu asi pol roka... ja som mavala aj pocit ako keby mi behaju mravce medzi lopatkami do krcnej chrbtice neprijemne to bolo velmi ale on mi pomohol
😂
Ahojte mam podobný problém pred týždňom som nastúpila do prace a odvtedy mam tlak v hlave ťažko sa mi zaostruje a cely deň som ako unavena, môže to byt stresom z novej prace a čo by ste mi poradili nech to čo najskôr prejde? Ďakujem za odpoved
@tetania
@volare2 baby ahojte ako sa máte? Tiež mám všetky tieto príznaky, plus akoby som mala niečo v uchu- neviem či to nebude aj tým uchom... Zistili z čoho to máte? Už sa cítite lepšie? Ja som každý deň ako opitá, akokeby že Trstín rovnováhu a podobne... Je to na zblaznenie.... Pomohlo Vám niečo? Diiiik
Ahoj , j amam taky ist ypocit stalo s ami to pred nedavnom a som zufala , neviem z coho to je skoro kazdy druhy den s ami to stava , vacsinou som ako opitaa taky mansi tlak pri ociach pocit spadnutia kao na odpadnutie zatial som chvala bohu neodpadla ....zavraty ,tahanie do strany vobec sa mi to nepaci neviem ak to neporiesim neviem kao stym budem zit je to neznesitelnee :( :( :( odpi.
@4444mono4444 ja to iste .. Diagnostikovali mi tetaniu a skoliózu .. Drž sa, bude to ok
@volare2 ahoj mám to isté pomohlo ti niečo prosím? Presne také isté pocity mám dennodenne niejedy sa mi zvýši tlak strašne ma to straší a obmedzuje zatiaľ nič nezistili. Neviem či je to psychika už
Odporúčam vitamín D a pycnogenol (vygoogli si niečo k tomu, napr. TU:http://www.uspesna-lecba.cz/pycnogenol-superantioxidant/) a potom odporúčam zohnať si knihu od Štefana Zakuťanského a začať s vlastnou masážou (naučíš sa vyhľadať podľa knihy skryté zápalené miesta a hĺbkovou masážou sa ich zbaviš - veľa ich môžeš mať aj na tvári(. Veľa zdaru.
@gazah ďakujem no crpcko čiže zápaly nemám či to je iné

@tetania nemala si nejaké stresujúce obdobie?mne umrel brat, a za dva mesiace to prišlo,mne betaserc vôbec nepomohol.len antidepresiva ale nie úplne.