Dlhodobá bolesť brucha
Ahojte kočky.Chcela by som sa opýtať ci niektorá z vás má podobné problémy ako ja. Minuli mesiac som dostala neskutočne bolesti brucha pri kt. som skončila na pohotovosti. Urobili mi rtg, ultrazvuk a prišlo sa nato ze bolesť brucha je spôsobená plynatostou plus mi našli na pravom vaječníku cystu. Šla som na gyndu tam mi to potvrdili dali analgetiká plus vyvolavacku na MS. Cysta praskla minuli týždeň ale bolesti brucha pretrvávajú. Crp krvný obraz plus westergen mam v poroadku
ja som mala bolesti a krce vyse roka, sla som na gastro, zistili mi bezlaktozovu intoleranciu a histaminovu intoleranciu
Odporúčam vyšetrenia u alergológa. Tam Ti zrejme nájdu príčinu.
budes mat intoleranciu alebo alergiu na stravu. Hlavne alergeny su lepok a bielkovina krav mlieka. Enzymy v crevnej stene nevedia stiepit zlozky, vytvori sa plyn. Ludia dostavaju casto diagnozu : syndrom drazd creva ale v podstate su to alergie na toxiny v potrave. Cysty gynekologicke suvisia tiez. Alergia zapne autoimunitu a napadne vlastne tkaniva. Ako cysty, astma, cukrovka, hypotyreoza, neplodnost, chron unav, nedostatok zeleza a anemia atd. Cim skor treba vylucit lebo chronicke crevne zapaly nie su sranda a su rizikom pre rakovinu
@alexandra2010 Ďakujem pôjdem to určite riešiť.
sestra mala bolesti burcha a nakoniec intolerancia BKM.