icon

Dlhodobá hnačka

herminka26
8. júl 2023

Dobrý deň. Prosím Vás má niekto skúsenosti z dlhodobou hnačkou? Absolútne neviem čím som ju vyvolala. Moja obvodná doktorka ster robila , 2 x som odber zaniesla výsledok negatívne žiadny vírus v sebe nemám a nič sa nenašlo. 1.8 som objednaná na Gastroenterológiu. Len mám doma 3 deti z toho 3 mesačne Babatko .Pani doktorka mi len na voľný predaj povedala čo si mám kúpiť a užívať. Toscan nič, yomogi nič, biopron nič. Čaj na trávenie nič. Pan doktor mi poradil liek len to je prášok a musím zarobiť do vody lenže nedokážem to vypiť vždy musím doslova utekať na WC neudrží to . Ak by ste poradili alebo mali nejakú radu budem Vám vďačná ďakujem pekne.

hajducarmen87
11. júl 2023

@maxpower39 áno, bola som už veľmi chudá, aj okolie vravelo. Teraz som tak akurát s kilami (mám 7 mesiacov po pôrode, čiže pár kíl som pribrala počas tehu).

maxpower39
11. júl 2023

@hajducarmen87 čiže už nechudnete už ste ok alebo ešte chudnete

hajducarmen87
11. júl 2023

nie, teraz už nechudnem.

luccija
11. júl 2023

@herminka26 syndróm dráždivého čreva?psychika?nechcela Ti obvodná predpísať lieky na ukludnenie zatiaľ nikto nespomínal túto možnosť?

maxpower39
11. júl 2023

@luccija myslíte že syndróm dráždivého čreva môže spôsobiť chudnutie

oliviakatka
11. júl 2023

@hajducarmen87 našla som si nenáročnú prácu blízko z domu a dostupným wckom 😄 postupne som sa 'oťukala' medzi ľuďmi, nabrala sebadôveru 🙂)

herminka26
autor
11. júl 2023

@maxpower39 čo je to ? pankreaticke enzýmy kreon pankreolan

maxpower39
11. júl 2023

@herminka26 voľnopredajné doplnky na trávenie pankreolan, kreon atď predávajú v lekárni

hajducarmen87
11. júl 2023

@oliviakatka Rozumiem, ďakujem za odpoveď ❤ . Ja viem,že musím popracovať na tom sebavedomí a tiež chodiť viac medzi ľudí (aj keď na materskej je to trošku ťažké).

herminka26
autor
11. júl 2023

@maxpower39 aha ďakujem pekne za radu . Skúsim

maxpower39
11. júl 2023

@herminka26 aku máte farbu tej stolice?

herminka26
autor
11. júl 2023

@maxpower39 vodnatu a takú silno hnedú.

herminka26
autor
11. júl 2023

@herminka26 niekedy až moc vodnatu

herminka26
autor
13. júl 2023

@nikha2809 držím Vám palce ❤️

nikha2809
13. júl 2023

@herminka26 ďakujem, aj ja tebe.Ak by si chcela, neviem odkiaľ si, pozri Assiduo, je to súkromné gastro, zoberú aj budúci týždeň

herminka26
autor
13. júl 2023

@nikha2809 Bývam v Prievidzi . Ďakujem za radu . Pozriem a informujem sa.

nikha2809
13. júl 2023

@herminka26 tak skús ešte zavolať do ZH.Davaju termín rýchlo, do dvoch tyzdnov

herminka26
autor
13. júl 2023

@nikha2809 V Bratislave mi povedali ze až o 6 týždňov by mi vedeli dat termín.

abigail88
13. júl 2023

@herminka26 mne v decembri pomohol až Reasec...je na predpis. Nič iné nezabralo, čo obvykle...ani smecta, imodium...preháňalo má vyše týždňa vkuse po každom jedle

herminka26
autor
13. júl 2023

@abigail88 reasec som mala . Chodila som na WC menej . Ale problémy pokračujú stále.

maxpower39
13. júl 2023

@herminka26 ešte stále aj chudnete a tiež máte aj únavu

herminka26
autor
13. júl 2023

@maxpower39 áno. Unavená som dosť. Nie kôli malému alebo deťom. Ale z toho ze musím na to WC chodiť aj V noci a ja nezaspím hneď tak som hore . Je dosť vyčerpávajúce ze nemôžem byť plnohodnotna. Váha momentálne stoji .

herminka26
autor
13. júl 2023

@luccija nie . Len reasec mi dala 1x . Potom.aby som kúpila toscan, ja osobne som skúsila aj yomogi, smectu , čaje.

herminka26
autor
17. júl 2023

Žienky, maminky ďakujem Vám za Váš čas. Včera som Včera som bola na pohotovosti kde ma doktor vybavil za 2 minúty (urológ) nepýtal sa nič, na to ze mu ukážem zdravotnú kartu mi povedal NIE ste na urgente . Ďalšie šokujúce vyjadrenie bolo no co fasfoody pizze zmrzlinky fungujú???? Podotýkam áno som pevnejsej postavi. Ale to nez amena ze vymetam pizzerie. A akurát včera 4 mesiace po 3 sekcii. Pan doktor sa nepýtal na nič. Len do lekárne a kúpiť voľno predajne lieky . Ktoré už doma som vyskúšala. Nič ho nezaujímalo nič sa nepýtal. Ja som ostala šokovaná a akoby ma niekto oblial studenou vodou ze ako môže niekto taky byť a chovať sa ako ....... mám predpísaný znova reasec od mojej obvodnej na krv idem v stredu a 1.8 mám ten odber z dvanastornika. Maminky ďakujem Vám veľmi pekne za Váš čas , radu snahu mi pomôcť. ❤️

monikkatt
17. júl 2023

@herminka26 to je dement, a takymto treba pridavat platy 🤦‍♀️
Drzim palce nech sa ti co najskor polepsi🍀

herminka26
autor
17. júl 2023

@monikkatt Velmi Vám ďakujem.

herminka26
autor
Autor odpoveď zmazal
herminka26
autor
19. júl 2023

@maxpower39
@lucciaja
@nikha2809
Dobrý deň. Takže dnes brali krv .krvný obraz je v poriadku až na to mi chýba železo a ďalšia vec je že sa zistilo že mám v sebe bakteriu . Takže mám antibiotika Norfix a na železo Ferrigen. Ak by náhodou niekto čítal a hľadal radu nájde ju aj tu

herminka26
autor
19. júl 2023
herminka26
autor
19. júl 2023

@anjelicek26 Dobrý deň. Takže dnes brali krv .krvný obraz je v poriadku až na to mi chýba železo a ďalšia vec je že sa zistilo že mám v sebe bakteriu . Takže mám antibiotika Norfix a na železo Ferrigen.