Dlhodobá hnačka
Dobrý deň. Prosím Vás má niekto skúsenosti z dlhodobou hnačkou? Absolútne neviem čím som ju vyvolala. Moja obvodná doktorka ster robila , 2 x som odber zaniesla výsledok negatívne žiadny vírus v sebe nemám a nič sa nenašlo. 1.8 som objednaná na Gastroenterológiu. Len mám doma 3 deti z toho 3 mesačne Babatko .Pani doktorka mi len na voľný predaj povedala čo si mám kúpiť a užívať. Toscan nič, yomogi nič, biopron nič. Čaj na trávenie nič. Pan doktor mi poradil liek len to je prášok a musím zarobiť do vody lenže nedokážem to vypiť vždy musím doslova utekať na WC neudrží to . Ak by ste poradili alebo mali nejakú radu budem Vám vďačná ďakujem pekne.
@herminka26 ahoj bola som na krvi všetko mám v poriadku vážila som sa 7.8 mala som 59,7 a vážila som sa dnes a mám 59,2 kg je to normálne? A úplne som v pohode snažím sa jesť pravidelne viac krát a byť bez stresu možno je to tým že sa viac hýbem cez deň a ešte teplo k tomu
@pupetko263 ahoj tiež sa hýbem mám 3 deti , dom záhradu kde treba stále niečo robiť. Takže sa krútim stále. Robila som naschvál upratovačku lebo viac pohybu som chcela a to sme cez víkendy chodili na túru z deťmi sobota nedeľa a váha mi stále stala aj tekutiny som normálne prijala vypila som viac než sú 2 litre. Čistej vody . Tiež strava a váha? Stále ta istá. Takže naozaj neviem vôbec poradiť. Sama si neviem poradiť.
Dobrý deň, ako ste dopadli ak sa smiem spýtať? Trápi ma podobne

@pupetko263 váž sa 1 x za 2 alebo 3 týždne keď tak .