icon

Dlhoročné vypadávanie vlasov bez zlepšenia, zlepší sa to niekedy?

smichaela24
7. okt 2019

Dobrý deň, prosím hlavne žienky s rovnakým problémom. Už dlhé roky ma trápi vypadávanie vlasov. Nie je to len pár vlasov, ide o stovky hlavne keď si ich umyjem a rozčešem, momentálne je toho veľa aj cez deň. Je to približne 5 rokov čo padajú, ťažko povedať. Zo začiatku som to neriešila, keď malo aj z čoho padať. Tiež som si myslela že je to len obdobie. Keď som to začala riešiť zistili mi silnú chudokrvnosť, 3 roky beriem na to tabletky, pred rokom som začala brať len železo bez predpisu/vitamíny keďže som už mala vyššie hodnoty. Avšak vlasy neprestali padať. Na začiatku roku som chodila na hrebeň ku kožnej, tiež žiaľ nepomohlo ... A až kožná ma poslala na vyšetrenie štitnej žľazy kde mi zistili zníženú funkciu, prvé 3 mesiace som brala euthyrox 25, potom ďalšie 3 mesiace na striedačku 25/50 A teraz dva týždne beriem 50 každý deň. Výsledky zo štitnej mám už v poriadku, hodnoty sú v norme, zdvihla mi tabletky na 50 len kvôli vlasom. Ale namiesto toho aby som bola šťastná že sú hormóny o.k. a má sa to zlepšovať tak sa mi zdá že padajú ešte viac...ZLEPŠÍ SA TO VÔBEC ? či sa s tým mám zmieriť...aby som nezabudla už 6 rokov beriem antiku MISTRA, celú vinu som dávala jej, ale každý jeden doktor (moja doktorka, kožná a gynekológ tvrdia že to nemôže byť z toho) dokonca som sa pýtala doktorky ku ktorej chodím na štítnu či ich nemám vysadiť, či sa to nebude "biť" s euthyroxom, vravela že určite nie ... ďakujem každej z Vás ktorá mi na to odpovie

Strana
z3
dadkkkka
1. apr 2021

@cyclo_danka ahoj prosim ta ten minoxudil je vodicka ? Aku alergiu si dostala? Dakujem

ikaika
12. feb 2023

@cyclo_danka aj mna by zaujimalo ako sa vam prejavila alergia?

@vanilka3 a po uprave stravy sa vam to zlepsilo?

monhar
22. apr 2023

@smichaela24 ako si s vlaskami teraz, pomohlo daco?

Strana
z3