Dnes bola dcéra (14r) na rengene a do správy napísal doktor....že malé srdce...čo to znamená???
Presne to čo tam napísal, že ma menšie srdce. Načo ste boli na rtg? Idete na ďalšie vyšetrenia?
Máte aj snímok či len popis?
@matejko18 mne pan dr. Povedal, citujem. Ze tak velke, skarede a zdeformovane srdce jakziv nevidel. Ja mu na to: ze vzdy vravim, ze potrebujem falat srdca odrezat. Lebo vraj som dobracisko, ale v tomto svete sa to uz nenosi, takze ci mi z neho kus odoberie 😁 Dolezite je, aby srdiecko fungovalo. 😁
@mirka_a_hrasok pichavaju ju v hrudi tak más dr poslal na rengen... všetko má ok len ten popis malé srdce má zaskočil
@0hena0 áno poznám to...môj chlap je taký 😁 aj gate by dal...ale či sa to nosí alebo nenosí je to pekne...keby takých bolo viac hneď by sa nám tu lepšie žilo 😊
Inak tomu sa hovorí"býčie srdce" môj starký tiež mal také a bol to tiež úžasný človek...áno ma všetko ok...len ma to zaskočilo 🙄
@matejko18 moze to byt z chrbtice ak ma neake problemy alebo skoliozu .... ja to mavam z chrbtice srdce OK ale tym ze mam skoliozu chrbtice tak to vystreluje az do hrude .... len raz sa mi stalo ze som sa nemohla nadychnut co ma to strasne pichalo,rezalo tak ma odviezla sanitka nieco mi pichli aby to povolilo
Mna tiez v tomto veku pichalo pri srdci a bolo to kvoli chrbtici-skolioze-zacala som cvicit a casom to preslo...
Môže ju tam pichať koli chrbtici a co sa týka malého srdca to mam aj ja. Dr sa mi vždy smiala, že asi moc toho nená behám. Rýchlejšie sa za dýcham, inak je to úplne ok

@matejko18 tak asi to znamena to, ze na jej vek ma mensie srdiecko ako by mala mat, bola na rtg coho?