Do novej práce potrebujem vstupnú prehliadku
Potrebujem radu, nastupila som do novej prace a potrebujem vstupnú prehliadku alebo lekárske vysetrenie/potvrdenie ze som spôsobila na vykonávanie prace. Keď som volala Dr povedala mi že potrebuje papier od zamestnávateľa, ktorý výpise. Zamestnávateľ mi ale nic take nedal aj keď som sa na to spýtala, že vraj to nedávajú. Ako to teda je vie mi niekto povedat?
Doktorka ma pravdu, musi vediet aku pracu budes vykonavat. Je rozdiel ci budes zeriavnik alebo len administrativna sila. Popis prace musi dat zamestnavatel
@viestta no odbili ma v práci, že staci keď napise že som spôsobila robit moju funkciu lenze to ozaj staci takto napisat jednou vetou dať pečiatku a hotovo?
to bude nejaká fušérska firma, zamestnávateľ
Firma predsa poskytuje papier pre zamestnancov na vstupnú lekársku prehliadku
Stiahni z netu
to bude nejaká fušérska firma, zamestnávateľ
Firma predsa poskytuje papier pre zamestnancov na vstupnú lekársku prehliadku
@anonym_4b98d7 nie, je to základná škola
@anonym_4b98d7 nie, je to základná škola
@anonym_autor a čo ste ich prvý zamestnanec?
Toto ma vie rozčúliť
Tak si stiahnite a dajte im školenie
@anonym_autor a čo ste ich prvý zamestnanec?
Toto ma vie rozčúliť
Tak si stiahnite a dajte im školenie
@anonym_4b98d7 no, menila sa riaditelka takze v podstate asi Ano, mozno som naozaj prvá ktorú prijala v jej vedení
Veď zamestnávateľ ťa posiela na preventívku. On má mať potrebné tlačivo, kde uvedie tvoju funkciu a akú prácu budeš vykonávať a v akom prostredí. Podľa toho bude dr. robiť preventívku.
@anonym_4b98d7 no, menila sa riaditelka takze v podstate asi Ano, mozno som naozaj prvá ktorú prijala v jej vedení
@anonym_autor koho si sa pýtala?
@anonym_autor koho si sa pýtala?
@anonym_ae5ae6 najskor riaditeľky pri podpisovaní zmluvy, potom som volala Dr a ta mi teda oznámila to že potrebuje papier, tak som isla znovu za riaditeľkou a ona že to staci jednou vetou napisat
@anonym_ae5ae6 najskor riaditeľky pri podpisovaní zmluvy, potom som volala Dr a ta mi teda oznámila to že potrebuje papier, tak som isla znovu za riaditeľkou a ona že to staci jednou vetou napisat
@anonym_autor nestačí. Doktor potrebuje vedieť, čo má prehliadka obsahovať. Aké sú rizikové činnosti a v akom prostredí robíš. Choď ešte raz za riaditeľkou. Musíš má k tomu tlačivo. Nech sa spýta bezpečáka alebo pracovnej zdravotnej služby.
@anonym_autor môj všeobecný lekár mal sám tlačivo a iba tam dopísal názov pracovnej pozície. Čiže skús si stihnúť niečo z netu alebo použi chat gpt nech ti niečo pripraví.
@anonym_autor pred nejakym casom stacilo este aby dal dr.na obycajny papier jednu veticku,ze si sposobila.. teraz na to su uz tlaciva predpisane,ktore orazia..ja som sa to tiez tak dozvedela,ze predposledna prehliadka v pohode vypisali sami, ale na poslednej uz ziadal tlacivo..treba ich na to upozornit,nech si aktualizuju.
@anonym_autor musis mat papier od zamestnavatela
Povedz, ze vseobecna to ziada inak nevystsvi papier
No my mame firemneho lekara,ktory robi vstupne a kazdorocne vysetrenie a to dokonca pocas prac.doby tam ideme.Nuz nie je zamestnavatel ako zamestnavatel.A niektori musia aj na rengen pluc a to povinne.Tak isto dava zamestnavatel aj kupele.

Doktorka ma pravdu, musi vediet aku pracu budes vykonavat. Je rozdiel ci budes zeriavnik alebo len administrativna sila. Popis prace musi dat zamestnavatel