icon

Do všetkého narážam a som samá modrina

2. nov 2022

Ahojte, išlo to zo dňa na deň. Prežila som si traumatickú udalosť pred nejakým časom a odvtedy to celé so mnou ide dole vodou. Hlavne tento problém ma trápi, nakoľko som otlčená a ubolená. Idem a nevymeriam sa, aj keď chcem prejsť dvermi klasicky ako vždy, udriem sa. Najčastejšie kolená, bedrové kosti alebo ruku v lakti, či zápästí. Stretli ste sa s tým niektorá?

mikadooo
2. nov 2022

Kedy je to pred nejakým časom?

autor
2. nov 2022

@mikadooo cca mesiac dozadu

pribinak
2. nov 2022

No a riešiš si traumu u psychoterapeutky? Lebo toto môže byt taký psychosomaticky prejav

oskorusa
2. nov 2022

Preťažený mozog z prežitej traumy, ak je to možné pokús sa to spracovať aj s pomocou odborníka, nepreťažuj sa, veľa oddychuj, dbaj na kvalitný spánok a stravu. Držím palce

autor
2. nov 2022

@pribinak zatiaľ nie. Snažím sa svojpomocne. Spočiatku som netušila, či to môže mať spolu vôbec nejaký súvis, ale v článku som našla, že áno

autor
2. nov 2022

@oskorusa ďakujem 🙂

oslo1
2. nov 2022

Pokial vies, ze to mas zo stredu, tak ok.
Ja by som volila ale navstevu neurology s naslednym CT mozgu. Mozes mat vypadok zorneho pola.

pribinak
2. nov 2022

Daj si aspoň pár sedeni u psychoterapeutky. Nemusíš chodiť na terapie 100 rokov, ale trauma sa sama veľmi ťažko zvláda

zeldia
2. nov 2022

Nepodcenovala by som to a objednala sa na tvojom mieste na neurologiu.

maxxim
2. nov 2022

Každa negativna udalosť má dopady. Niektoré môžu byť intenzívne a prinašajú velkú záťaž na rovnovahu. Nemyslís ze to nemôze byť i prenášaním myslienok, resp. Že si sa z niecim nezmierila, prípadne nezdôverila?

taynee
Odpoveď bola odstránená