icon

Dobre znášajúci a krycí make up

adriannasvk
25. mar 2018

Chcela by som poradit...aky make up pouzivate??🙂 v cene do cca 20€? Ja skusam rozne,lenze mam problem,ze sa mi takmer zo vsetkych odskusanych urobia suche flaky na tvari a potom to vypada hrozne,kazdy den nechcem peeling na tvar pouzivat...a tie co ako tak moja plet zniesla zase takmer vobec nekryli....takze hladam make up,ktory dobre kryje,nevypada ako tapeta(umelo) ale je aj dobre znasany🙂 viete mi poradit?🙂

Strana
z3
karpinska2018
26. mar 2018

Základ pre dobrý makeup, ktorý vydrží pekne cely deň je hlavne kvalitná skin care rutina. Čiže tvar poriadne umyť, exfoliacna maska alebo podobný produkt, tonikum a dobrý hydratacny krém/gél. Potom kvalitný primer a make up bude vyzerať dobre. Nenanášat rukami ale napr. Blenderom, nie veľa, skôr menej. Na suchu pleť ma dobrý make up aj napr. Bell z teta drogérii za neviem 5 EUR?

ivanamyl
26. mar 2018

@s0a0n0i teda nepotesili ste ma ☹

s0a0n0i
26. mar 2018

@ivanamyl gosh je skvelý nieje taký úplne krycí ale pôsobí veľmi prirodzene . Tomu som verná 2 roky upravil mi aj pleť

ivanamyl
26. mar 2018

@s0a0n0i ktory presne? aky mate typ pleti? ja mam mastnu s rozsirenymi pormi ☹

damoska
3. apr 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@simsalabim ano, tento možem aj ja doporučit. Je naozaj velmi dobrý.

lolilata
6. apr 2018

pre mňa je strašne ťažké si nejaký vybrať väčšina mi tvár strašne vysušuje

damoska
6. apr 2018
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@lolilata aj ked sa poriadne nakremuješ tak ti to vysušuje tvár?

lenka13021
9. apr 2018

@simsalabim aj mne sa na suchú pleť osvedčil tento makeup

damoska
10. jún 2018

ktorý makeup je teda vhodný pre suchu pleť?

jankasamulko
10. jún 2018

Pre mna je topka uz niekoľko rokov ageless elixir od max factor.

adriannasvk
autor
10. jún 2018

Ja som sa rozhodla stretnut sa s poradkynou z Mary Kay a konecne mam plet v poriadku,ziadne suche flaky atd😊

damoska
13. júl 2018

@adriannasvk čo ti poradila že sa ti tvar zrazu spravila a zahojila?

adriannasvk
autor
13. júl 2018

@damoska kazdemu asi nieco ine zaberie,sadol mi az druhy krem,ako aj na cistenie pleti a tonikum mi na zaciatku velmi pomohlo,makeup MK mi tiez sadol,ziadne flaky atd a aj odtien asi najlepsi aky som mala doteraz.....ale poradkyna sikovna,ochotna,bez problemov vymenila co mi nesadlo,vedela mi poradit,dekorativna kozmetika tiez velmi fajn,pre mna ruze su super od nich🙂

adriannasvk
autor
13. júl 2018

@damoska vysvetlila mi preco mam problemy ako to spravit atd🙂 neviem hovorit za ine poradkyne MK ale mne tato velmi pomohla,vedela o com hovori,vysvetlila mi vsetko co som sa opytala,za mna spokojnost....neviem ci mas ty nejake skusenosti s MK alebo nie,ale u mna pomohlo rozhodnut sa vyskusat to,ze ti poradia zadarmo a ak ti kozmetika nesadne,vymenia produkt za iny pripadne vratia peniaze,co ti nikde inde asi takto neurobia....

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
beky1813
7. aug 2018

@doriss_po nechapem nicky ako si ty, co vytiahnu jeden okruh diskusii a spamuju tu.

smoni
7. aug 2018

Už ste nasla ten svoj?

adriannasvk
autor
7. aug 2018

@doriss_po ja som tento tiez pouzivala ale mne susil vei tvar,ked som si ho dala niekolko dni za sebou,suche mapy sa mi robili na tvari,nech som sa natrela cimkolvek pod make up...

damoska
15. aug 2018

@adriannasvk čo som tak čitala tak ho viac žien doporučuje. Vrchna čast je korektor a spodná makeup. Takže si ho nemám kupovat?

blackcat8885
15. aug 2018

Ja som konecne v 30ke nasla make up co mi 100% vyhovuje od Avonu Luxe stoji okolo 8,90 a je so serom pre omladenie pleti. Vyzera uplne prirodzene a dlho vydrzi

adriannasvk
autor
15. aug 2018

@damoska ano viem,ze je rozdeleny na korektor a make up,ak mas normalnu resp mastnejsiu plet,tak bhde pre teba podla mna ok,ale ak mas citlivejsiu a suchsiu plet tak zvaz,resp skus si vzorky zohnat niekde,lebo mne robil po par pouzitiach suche flaky ...

dida2233
15. aug 2018

@adriannasvk velmi dobrý je La girl illuminating najdeš ho na stránke krasotika, je rozjasnujuci hydratačný a zároveň má aj dobrú kryciu schopnosť. Plus je aj ze sa dá velmi lahko trafit odtieň podla podtónov ktore su vypisane na stranke a dajú sa objednat aj vzory

adriannasvk
autor
15. aug 2018

@dida2233 dakujem za typ,zatial mam make up Mary Kay a po dlhej dobe za mna zatial spokojnost😉ale ak nieco budem pamatay na typ od teba. 👍

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
gerrwie_girl
4. sep 2019

Ahoj, necitala som samozrejme vsetky komentare, je toho fura, ale ja mam s pletou rovnaky problem ako si spominala (neviem ci je to este aktualne). Staci podkladovy krem a odporucam tento make up, je uzasny a skvelo kryje. Vichy dermablend

nikola2517
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3