Dobrovoľná hospitalizácia kvôli úzkosti a depresii
Psychiatria TT
Dali by ste sa dobrovoľne hospitalizovať z dôvodu úzkostí a depresií? Proste čakať zlepšenie, niečo pozitívne? Či v stave nášho zdravotníctva radšej sa trápiť doma
Dala. Ale najprv by som skúsila všetky dostupné možnosti. Hlavne by som si našla najlepšieho psychiatra široko ďaleko. Aj za cenu, že si ho budem platiť.
Čo si už skúsila,?
Asi by som šla najskôr za psychiatrom a ak mi on odporučí hospitalizáciu , neváhala by som , držte sa, nemala som síce depresiu ani úzkosť ale raz som v živote bola veľmi blízko tomu a trvalo to dlhšiu dobu nie týždeň a bolo to strašné... Viem aspoň z okraju čo prežívate, musíte veriť, že sa to raz pohne a zlepší a neskôr úplne dá pod kontrolu. Držím vám veľké palce a praxovala som v TT na psych. a je tam milý personál aj lekári sú fajn.
Ak je to nutné tak, áno .Úplne iné je liečiť sa doma a iné na psychiatrii kde je pacient pod dohľadom.Držím palce.
Iba keby som si už fakt nevedela pomôcť a žiadne lieky by mi nezabrali, inak nie, rozhodni sa podľa seba a porad sa s lekarom
Sla by som
Nie, nikdy.
Nie, doma sa netráp. Zbaliť sa a ísť. To mi povedal aj psychiater. Pretože raz som bola na tom zle, a chcel ma dať do nemocnice. Len malý mal len 3 roky. Tak zariskoval, nechal ma doma, ale sám povedal, keď je zle, zbaliť sa a ísť. On by skončil na súde,ak by došlo k nešťastiu. Ale čo sa týka psychiatrie, nestretla som sa o zlých rečiach o nemocnici.
Nemám skúsenosti, ale tak ako s inou chorobou. Keď lekár odporučí, vie prečo. Jeden známy potreboval hospitalizáciu a nedostal sa kvôli obsadenosti. Treba si vážiť, keď majú pre teba miesto a hlavne dôverovať lekárom. Moja mamka lekára hovorila, polovica úspechu liečby je dôvera. Držím palce!
Ja som prave v nemocnici na psychosomatickej klinike. Ano isla som dobrovolne, lebo som sa uz trapila. A pomaha mi to tu. A este, su tu uplne bezni ludia.

S rakovinou by si sa trápila doma bez lekárskej pomoci?