Dobrý gynekológ v Bratislave
Pekný deň,
chcela by som Vás poprosiť o radu. Nedávno som sa presťahovala do BA a dávam si sem ak moje zdr. karty a neviem ktorý gynekolog je dobrý.
Najradsej by som bola keby je to v Karlovke, Dubravke alebo devínskej.
ďakujem za príspevky ;)
Ja som chodila do gynfivu ale len minuly rok k Dr. Drabekovi, pocas tehotenstva no nepozdaval sa mi celkom jeho pristup, ked som oznamila ze idem rodit nie k nemu, tak bol taky nejaky odmerany. Minuly rok sme sa pristahovali do BA a teraz musim uz ist na vselijake preventivne vysetrenia co som uz roky nebola tak by som chcela nejaku dobru gynekologicku alebo gynekologa. A priznam sa ze moc sa mi nechce platit nejaky rocny poplatok. Viete poradit? Dakujem za odporucania.
ja tiež chodím do gyn-fiv a zvažujem odchod k niekomu u koho nebudem musieť toľko platitť...... 😉
@kurucka93 tiez som uvazovala takto, ibaze vsade inde su preplneni, vobec neberu nove pocientky.. uz sa mi nechce hladat, a cestovat za doktorom odmietam. Ziadne centrum nie je dokonale, ale v gyn-five aspon necakam v cakarni a nemusim bojovat o to aby ma zobrali.
Dr. Drabek bol zase podla mna uplne v pohode, aj pocas tehotenstva.. len dakde odisiel.
Chodim do Dubravky k MUDr. Karkalikovi, predtym tam bola MUDr. Beresova. Najskor som zvazovala odchod kvoli vzdialenosti aj utokom na penazenku, ale rozmyslela som si to, na gynekologov v karlovke nie su velmi dobre ohlasy a ak ano, tak neberu pacientov. A s doktorom som zatial spokojna, aj vybavenost ordinacie sa vyrazne posunula k lepsiemu.
Tak už som sa prehodila k pani doktorke Rašlovej, má jednorazový poplatok za prestup 50€, len musím dlhšie čakať na prehliadku k nej, až do 18. marca.... Dúfam že bude stáť za to 🙂
prosim poradte dobreho gynekologa/gynekologicku, ktory aj riesi ked je problem. Lebo moja gynekologycka ma strasne na haku. Objednat sa k nej je umenie a ak sa tam ja clovek nahodou dovola tak termin pomaly za dva mesiace.
Ahojte baby, pokúsim sa znovu otvoriť túto tému, snáď sa mi podarí získať nejaké odporúčanie. Chcem zmeniť gynekologičku, pretože je súkromná a za každé vyšetrenie jej platím 30 eur. Mám zdravotný problém, snažíme sa o bábo a ona zakaždým príde s inou diagnózou a tlačí do mňa antibiotiká, pritom neviem čo mi je, ona len tipuje. Som super práčka na peniaze... Máte prosím nejaké skúsenosti s inými lekármi? Nevadí mi aj keď si zaplatím, ale naozaj chcem kvalitu, niekoho kto nám pomôže a pri kom sa budem môcť spoľahnúť, že aj tehotenstvo a pôrod bude v poriadku... Ďakujem moc za každú radu 🙂
Ahojte, prosim poradte dobreho a nie prehnane draheho lekara, momentalne som v 7 tyzdni a u mojej dr sa plati 300 e za tehotenstvo, Bratislava
Dakujem
Ja teda Raslovu neodporúčam...ale veď zistite sami ;)
dr. zacok v poliklinike atrium
Ahojte kde sídli p. Závodská? Poprosila by som adresu je v ba?Ako je vekovo stará?
Dakujem
Pekný deň babuľky, chcela by som sa len spýtať, či doktor Milly ešte berie nové pacientky, viete mi niektorá povedať? Mala by som záujem k nemu prejsť, len som si neni istá či by ma ešte zobral a druhý problém je ten, že som momentálne tehotná. Pôrodníka už mám vybaveného, keďže viem, že on ho už nerobí. Čo myslíte, zoberie ma?
@pelian ahoj ja som k nemu prechadzala minuly rok a v pohode ma zobral ale nebola som tehu. Skus si k nemu zavolat. On sa teraz stahoval na bajkalsku.
Ja odporúčam Koteka 🙂
@sonka_miro ďakujem ti za odpoveď. Skúsim tam teda zavolať. Áno? Už sú tam? To som ani nevedela😲😲
@grankosko ale tiež si nebola tehotná, keď si k nemu prestupovala, či? Babuľky ale napíšem Vám, že som mu volala a dohodli sme sa, že počkáme ešte pokiaľ porodím a potom spravíme prestup. Teraz by to bolo všetko narýchlo, keďže už každú chvíľu pôjdem rodiť. No ale teším sa, že to takto dopadlo. Po telefóne bol milý a ochotný😉🙂
ahojte babenky, prosim ku komu chodite v BA, ja uz som zufala. Ziaden sa mi nevenuje a hned ma posiela do centra, ale co som pisala do centra a posielala vysledky tak nie je to na centrum. potrebujem par veci doriesit a vsetko bude ok. Len na gynekologa mam smolu. Momentalne som u MIleho a to je tiez o nicom. Pokial nie je ziaden problem tak ok ale inak nic neriesi. Aspon moja skusenost. Prosim poradte niekoho. Uz mi jedno ci zaplatim 200€ za rocnu starostlivost ale chcem naozajstneho lekara
@sonka_miro Skuste Dr. Kotek. Bola som tam 2krat a bol ok.
@sonka_miro aj ja som vystriedala vela lekarov,ale Koteka odporucam
@veroni111 a prosim ta riesila si aj nejake zdravotne problemy s nim alebo len klasicke prehliadky?
@pelian nie nebola som a ani nie som tehotná zatiaľ, ešte nechceme, až neskôr. No ako pôrodníka ho nebudem mať, keďže ho už nerobí. Má veľa pacientok a tohto sa už zdal. Áno? Tak ste sa super dohodli 😉 🙂
@sonka_miro ku komu teraz chodíš? Máš tam asi preklep či aj taký gynekológ v Bratislave je?
@grankosko Denis Milly
@veroni111 a mala si aj nejake ydravotne problemy alebo len bezne prehliadky. Lebo vela recenzii je na lekarov od ludi co tam idu 2 krat do roka a potom to skresluje
@sonka_miro je pravda, ze mnoho hodnoteni je pisanych iba tak ale aj tie svedcia o niecom..keby bol pan doktor Milly uplne zly doktor, tak by nemal take hodnotenie ako ma..podla mojho nazoru je to jeden z najlepsich gynekologov v celej BA..vystriedala som ich uz tiez viacerych a viem to porovnat..no Milly ma najlepsie sluzby a aj celkovy dojem robi velmi dobry...mala som uz viac krat aj problemy so zapalmi a vzdy mi predpisal lieky, ktore mi zabrali..myslim, ze by si nemala spekulovat..ale ak aj budes tak ti prajem, aby si si dobreho zenskeho doktora vybrala.. 🙂
@opuska ahoj ak by som mala problem co sa tyka nejakych zapalov tak ok, ale nam sa nedari otehotniet a on ma odmieta riesit a popriptom potrebujem poriesit len anovulaky, a neustale ma posiela len do centra. A traja nezavisli gyndoši mi povedali ze nie sme par pre centrum, lebo mame vsetky vysledky ok. Preto som aj pisala ci riesil aj problemy alebo len bezne veci. Zatial hladam lebo chcem niekoho kto sa mi bude venovat a on doslova mi povedal ze on ma riesit nebude. Tak isto co citam su lekari co sleduju babam ovulaciu a podobne, hormonalny profil a podobne ale on absolutne nic.
@sonka_miro aha, tak v tomto ti neviem poradit, kedze my sme s otehotnenim nemali vobec ziadne problemy..no kamaratka aj mala a on jej nastavil nejaku liecbu a nasledne potom otehotnela..ale aku, to ti vobec neviem povedat, bolo to uz pred viacerimi rokmi..je mi to luto, ze ma k tebe taky postoj lebo ako hovorim, ku mne vzdy odborne pristupoval a vsetko riesil..
Ja sa tiež dočasne sťahujem do BA, hľadám výborného gynekológa aj pôrodníka.
A hľadám aj dobre prenatalne genetické centrum!!!
A ozaj, čo je tá móda s poplatkami za tehotenstvo atď? Na východe republiky sa nič neplatí,ani v Nemecku! To len Bratislava má tieto móresy? Neplatte im ani cent! To ste ich riadne pokazili v tej BA.

Ahojte, bol prosim Vas niekto u MUDr. Raslovej kto to zvazoval ? Ja chodim momentalne k MUDr. Zavodskej a zvazujem odchod.