icon

Dobrý gynekológ v Bratislave

ivana1410
30. jan 2014

Pekný deň,
chcela by som Vás poprosiť o radu. Nedávno som sa presťahovala do BA a dávam si sem ak moje zdr. karty a neviem ktorý gynekolog je dobrý.
Najradsej by som bola keby je to v Karlovke, Dubravke alebo devínskej.
ďakujem za príspevky ;)

Strana
z3
tilly
30. jan 2014

ja poprosim tiez odporucanie na gynekologa v BA, idealne ruzinov, ale takeho, aby mal aj uzv a robil uzv prsnikov a podrobne preventivne prehliadky (tehotenstvo uz nechystam) dakujem

shadow4511
30. jan 2014

dr. rašlová poliklinika átrium tuším v ružinove :D aj ja som z dubravky ale dobre spoje idu do ruzinova:D a ma ja vlastne sono a velmi prijemna je 🙂

nigguska
30. jan 2014

Ahojte,tiez odporucam Dr.Raslovu. Je to velmi prijemna mlada zena ktora sa fakt vyzna a zbytocne nepcha do Vas kadejake hovadiny.

ivana1410
autor
30. jan 2014

a nie je to z Dubravky moc od ruky??? Nerada by som s velkým bruchom chodila cez celé mesto---

tilly
31. jan 2014

@shadow4511 super, to je kusok od nas, dakujem 😵

@ivana1410 no, z dubravky to mas uplne na opacnom konci BA... 😒 ide tam elina, len zastavku ma trosku dalej... alebo autom cez obchvat si tam o chvilku

michaleja_west
31. jan 2014

v ružinove doktor Miroslav Smolík ,odporučila by som ho každému všetkými 20timi prstami aj na nohách aj na rukách ,je zodpovedný a nič nezatají všetko povie ,príjemný ,milý ,ja som sa u neho narodila aj sestra ,je to fakt dobrý lekár

zabka79
31. jan 2014

@ivana1410 Ja chodím Čunderlíkovi - je to v horskom parku - kúsok za patrónkou. Chodím k nemu z DNV. Len u neho sa platí 100 eur ročne, alebo 280 eur za tehotenstvo.

ivana1410
autor
4. feb 2014

Baby prosiim dalsie napady ??!

cosset
4. feb 2014

Dr. Kajaba v karlovke na poliklinike.

katarina6
4. feb 2014

@michaleja_west prosim ta kde ten smolik robi? normalne na poliklinike ruzinov? mama zhana dobreho gyn.

michaleja_west
4. feb 2014

@katarina6 ano v ruzinove na poliklinike ,je to najlepsi doktor 🙂

ivana1410
autor
5. feb 2014

@cosset a je dobrý???

cosset
5. feb 2014

Vyborny, akurat bude mozno problem sa k nemu dostat. Neviem ci berie nove pacientky lebo ich ma strasne vela...ale za pokus to stoji🙂

elfi1
5. feb 2014

@ivana1410 - ja som chodila do Lamaca k dr. Ruzickovej. tiez bola dobra, len sa bolo treba pytat, lebo vela toho nenahovorila. chodila som k nej aj pocas celeho tehu. len ona nie je porodnik, tak potom som na zaver uz do Ruzinova.
Ale kedze som uplne mimo Ba a uz tam ani nepracujem, tak som zmenila

kazunomiya
5. feb 2014

@ivana1410 ja môžem odporúčať v dúbravke feminatal.sk - ja tam chodím odkedy som tehotná k dr. Karkalíkovi, ale určite sú dobré aj tie lekárky, čo tam sú. Treba si pozrieť profil ambulancie na stránke, či by ti to vyhovovalo.

obycajna_zienka
5. feb 2014

@shadow4511
@nigguska
koľko sa platí u Rašlovej?

shadow4511
5. feb 2014

ja som platila len raz 40 evri :D ale nevjem ci to kazdy lebo ja som odchadzala od mojej doktorky a ona za mna vypytala vsetky papiere aj vsetko vybavila...od vtedy som nic neplatila :D

nigguska
6. feb 2014

@obycajna_zienka ja som platila 20 tiez len jednorazovo ako vstupny polatok...potom uz neplatis nic.....pokial nemas nejake speci poziadavky....

janci27
27. sep 2014

@shadow4511 Ahoj, chcela by som sa spytat ohladom dr. Raslovej, kedze tiez uvazujem o zmene. Kolko sa plati za objednanie a ci sa u nej plati len ten vstupny poplatok (niekde som vycitala ze 50eur) a uz potom nic aj pocas tehotenstva. Dakujem vopred..

shadow4511
29. sep 2014

@janci27 ja som platila u nej 40 eur ako vstupny poplatok a za to ze si ona vypytala moju kartu od mojej byvalej doktorky a inak som nic neplatila ani pocas tehotenstva ani nic a este mi aj fotky zadarmo vytlacila ked som si vypytala 🙂 a mozem len odporucit 🙂

janci27
29. sep 2014

@shadow4511 dakujem pekne za info..realne nad nou uvazujem a je teda super ze si zariadi aj zalezitosti ohladom karty od predosleho doktora..nie vsade to robia. Snad ma vezme aj ked nemam trvaly ani prechodny pobyt v Ba, som z okolia. Este raz vdaka a pekny dnik 🙂

shadow4511
29. sep 2014

@janci27 ani ja som nemala trvaly pobyt v BA a nebol to ziaden problem 🙂

veron_m
24. okt 2014

@shadow4511 vstupný si platila 40 € a keď ja ešte nemám u nikoho kartu, budem platiť viac za vybavenie dokopy?

luna11
24. okt 2014

Ahojte, ja odporucam MUDr. Zavodsku z Kocha, presla som k nej pred tehotenstvom tiez na zaklade odporucani a som maximalne spokojna- pristup profesionalny a ludsky zaroven, vybavenie spickove. Cennik je na stranke Sanatoriumkoch.sk . starostlivost v tehotenstve ovela preciznejsia ako inde (skusenosti kamosiek), fotky z usg su uz vramci poplatku, mame uz cely album, 3D zadarmo...hoci na stranke pisu poplatok, ale ako som zistila, vyberaju ho iba pri 4D.

marteenka
24. okt 2014

Ja chodim k dr. Malickayovej do polikliniky Mlynska dolina. Plati sa 60 eur/rok ako clen + 50 eur za sledovanie tehotenstva. Ale mna na morfo posielala k inemu doktorovi a ked sa budu robit na konci dalsie nejake kardio testy, tak tiez vraj posiela inde. Ja som s nou spokojna. 🙂

luna11
24. okt 2014

Jaj a pokial ide o to presunutie kariet, to je zakonna povinnost noveho lekara vypytat si kartu od povodneho lekara a nema pravo za to pytat poplatok.

shadow4511
25. okt 2014

@veron_m myslim ze nie :D mozno budes platit menej kedze si od nikoho nemusi pytat tvoju kartu

janci27
31. okt 2014

Aktualny vstupny poplatok u Raslovej je 50eur

lady511
31. okt 2014

ahojte,,ak máte dobré skusenosti s gynekologom v senci?..moja karta sa niekde stratila tak potrebujem spravit novu,,neviete za aký poplatok?dakujem

biancal
31. okt 2014

V Dubravke mozem odporucit jednoznacne mudr.Karkalika 🙂

Strana
z3