icon

Doplnky s melatonínom na zlepšenie spánku

2. apr 2024

Má niekto skúsenosť s niečím, čo funguje? Nemám problém zaspať, to od únavy spím do pár sekúnd, ale keď sa zobudím po pár hodinách, tak už neviem zaspať. Niekedy spím len 4 hodiny. Preberieme sa a nejde mi zaspať. Potom príde únava, ale už treba vstávať. Celý deň mám dosť energie, až večer mi dôjde. Ale už je to takto pár mesiacov a na tele to cítim, že potrebujem viac spánku. Dlhodobo sa nedá spať len 4 hodiny. Mám viac zdravotných problémov, tak keby ste poradili niečo ako pre tehotné alebo deti. Melatoninove produkty pomáhajú?

deti95060810
2. apr 2024

áno.. melatonín pomáha. kúp si 5 mg...
ešte je dobré ak si dáš večer aj magnézium.
potom už len niečo na ukľudnenie - silnenjšie od lekára, alebo rovno tabl. na spanie - Sanval.
psych. predpisujú Ad

lucka_ke
2. apr 2024

5 mg sa mi zdá veľmi veľa, ja som si kúpila 1 mg a stačilo... užívala som ho asi mesiac, postupne sa mi spánok upravil a už neužívam

vikusjk
2. apr 2024

Mám skúsenosť so Ziquill natura, či ako sa to píše. Také fialové gumené cukríky, obsahujú 1 mg melatonínu a nejaké výťažky z bylín. Spím ako bábätko, keď si ho dám a fakt cítim rozdiel, že ako som vyspatá, keď ho užijem a keď nie.

matullienka
2. apr 2024

@deti95060810 5mg je len na lekársky predpis, mne v lekárni odmietli predať, že na voľno Max 3mg

123el123
2. apr 2024

Kludne 5 mg...a nieje na lekarsky predpis, je to volne dostupne

barborachors
3. apr 2024

Blbost, najlepšia vec aka existuje je medovka lekárska a caj z nej, valeriana tiez. Melatonín a podobne nezmysly su cisty marketing, placebo. Najlepsie je pit caj z medovky alebo este makový koláč , z neho spim jak zabita, rezať ma mozu, kolko chcu. Makový koláč a mlieko s medom na veceru a spis jak zabita.

emilia353
8. aug 2025

dobry je tryptovit night od amitaminu, okrem melatoninu obsahuje aj medovku valerianu...do pol hodky spim, davam si iba ked nemozem spat

jamidea
8. aug 2025

@anonym_autor mellatonin funguje iba ak ho mas sama malo. Ak mas lietave myslienky, nervy a podobne, skor magnezium a upokojig sa

jamesinka
8. aug 2025

Mne melatonin pomaha presne nato, aby som po prebrati dokazala opäť zaspať. Najviac mi vyhovuje melatonin v spreji, davala som si jeden -dva streky, co je 1-2mg