icon

Dostali ste už peniaze od štátu za očkovanie?

hejyou
12. júl 2021

Ahojte, presvedcili ste uz niekoho nech sa ide zaockovat,a dostali ste od statu aj peniaze zato? Citala som,ze to bude aj financne odmenene ak presvedcime na ockovanie danu osobu. Len neviem kde co zaregistrovat treba,kamosku som presvedcila ;) dakujeem

janka2273
12. júl 2021

@miriam11 oni to nechcú vidieť 🤦🤦 je to už také okaté,že aj slepý to vidí!! Sú ľudia, ktorí toto zhromažďujú a treba to všetko i tie úmrtia zverejniť acraz k tomu dôjde!! Tieto " vakcíny" nie sú bezpečné ani náhodou 😡😡a ako som písala už viackrát,dali sme sa v minulosti očkovať snáď na všetko pomimo povinného očkovania,no toto nepodstúpim ani omylom a môžu ma aj zavrieť do žalára ako v stredoveku! A nech mi niekto nepovie, že som antivaxer,tak už sa nezdržím a rovno mu jednu vlepím🙏🤦

miriam11
12. júl 2021

@janka2273 z týchto prípadov, čo poznám ani 1 lekár nenahlasil tieto ich zdravotné problémy ako vedľajšie účinky vakcíny z dôvodu, že vraj sa to nedá dokázať, že to je z toho. A koľko ich je preboha. Nemám slov. Kedysi som pracovala pre lekársku komoru. Nič sa tam nezmenilo a dovolím si tvrdiť, že "klan" tam stále drží pokope. Na GRC zdravotníctvo. Je to horšie a horšie.

tncka
12. júl 2021

@hejyou no to si spravila skvelu vec,mozes si gratulovat!🤣🤣🙈 kolko si zarobila? To ako fakt? Ja sa v tomto state uz nicomu necudujem...este keby tak dal tisicku,ok,to by som uz nazvala asi motivaciou,ale pre par euracov by som si nevzala na svedomie ci nebude mat nejake neziaduce ucinky a pod.🙄

srferreira
12. júl 2021

Toto nemyslite vazne??? Na Slovensku podplacaju ludi aby sa davali ockovat??? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Tak toto nema naozaj obdoby.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ella_price
13. júl 2021

@viktorka48 A ešte sa prezidentka rozčuluje, že "minister financií" neuvolní peniaze na kampaň na očkovanie 😂

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
zuzka_99
13. júl 2021

@ella_price ​Toto celé presne funguje ako reklamy na výrobky, ktoré sa zle predávajú a nikto nevie, či sú spoľahlivé.​ To čo proste nejde, potrebuje reklamu.
Medializuje sa len to, čo sa im hodí a ak aj nejakí odborníci vyjadria pochybnosti o vakcíne, nikdy o tom počuť nebudeme.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ella_price
13. júl 2021

@viktorka48 Jeho manželke spracúvame vo firme nejaké účtovné veci a keď sme sa s ňou rozprávali, tak jej argument prečo ešte sami nie sú zaočkovaní bol - manžel chcel nechať priestor pre tých druhých.
Ale tiež ich velmi vela ludí napáda a vyhrážajú sa im, ale ani sa nečudujem. Za všetkým týmto stojí akurát tak jej manžel a teraz aby sa báli o deti 🙈
On je neskutočný sebec, ktorý vôbec nepozerá ani na svoju rodinu. Len ja, ja, ja- potom to tu tak celé vyzerá.

ella_price
13. júl 2021

@zuzka_99 Pravda. Inak, aj heroín sa kedysi používal ako liečivo 😁
Citujem
Heroín ako liek po prvýkrát vyrobil Felix Hoffman z nemeckej farmaceutickej spoločnosti I.G. Farbenindustrie AG (dnes Bayer AG) v Elberfelde 11 dní po tom ako objavil aspirín. Bayer registroval heroín (pravdepodobne z nem. heroisch – heroický) ako ochrannú známku. 😁 Mňam, mňam 😀

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ella_price
13. júl 2021

@viktorka48 No, keby si sa s jeho ženou bavila, tak to tiež nie je žiadne terno. Oni dvaja sa našli 😀

zuzka_99
13. júl 2021

@ella_price Čaká nás budúcnosť, kde na nás tiež budú pozerať ako na debilov, čoho všetkého sme boli schopní urobiť kvôli vakcinácií 😀 A to my si myslíme, že ľudia v takom 16. storočí boli idioti 😀

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
zuzka_99
13. júl 2021

@viktorka48 A ešte za takéto názory si ten najväčší antivaxxer v spoločnosti. Pandémiu určite nepodceňujem, očkovanie nech sám každý uzná za vhodné (veď sme predsa racionálne zmýšlajúce bytosti, sami vieme, aký je náš zdravotný stav, máme prístup ku všetkým lekárskym vyšetreniam a názorom - nie, my si prečítame radšej čo napíše také Zomri na facebooku a alby na Modrom koňovi), ale naozaj- s malou si prechádzame epilepsiou, kedy nám už niekoľko krát v noci zapadol jazyk a prvé s čím matky na nás vyrukujú je, že nech ju dáme okamžite zaočkovať, pretože nesmieme podceňovať neurologické ochorenia 🤦‍♀️🤦‍♀️ Toto už je normálne? Môj manžel pracuje v zdravotníctve, takže dík za vaše úžasné rady 🤦‍♀️🤦‍♀️

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ella_price
13. júl 2021

@zuzka_99 Ty kokos. Nepočúvaj matky tu na koňovi. Dúfam, že sa malá z toho po čase šťastne dostane 👏 To ozaj už tie kravy na všetko naordinujú vakcínu?
A presne. Každý máme zdroje, kde si môžeme overiť svoje možnosti pre očkovanie, ale nie, my to je*eme všade po internete a tu na koňovi nájdeš tie najväčšie odborníčky na odvetvie lekárska, politiky, imunológie a virológie 🙈
Ježiš, normálne som zas len vytočená 😀 Idem si urobiť kávu 😀

zuzka_99
13. júl 2021

@viktorka48 My sa tešíme, že je to hlavne šťastné deculo a veríme, že z toho bude po čase vonku 🙂 Len ma mrzí, že fakt tieto matky už zabudli na takéto zdravotné problémy a žijú len covidom a lutovaním sa, aké to majú ťažké 🤦‍♀️🤦‍♀️ Opúšťať sa vie každý, ale byť rozumný, to už chce asi trochu viac 🤦‍♀️

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
zuzka_99
13. júl 2021

@viktorka48 Úplne to chápem. Vidím tu vela žien, čo reaguje na takéto veci podráždene, ale ani sa nedivím, pretože tá druhá strana používa tak slepé argumenty, že to je ako keby som teraz išla presviedčať všetkých, ako zle pôsobia antibiotiká na pokožku a že čo ak v skutočnosti fungujú ako placebo, lebo "odborníci písali na internete" 🤦‍♀️Pre túto dobu je fakt ten internet neskutočne na dve veci a divím sa adminom, že tu povolia to čo tu povolia 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Zle mi je z niektorých tých príspevkov.

zuzka_99
13. júl 2021

@viktorka48
Známa teraz písala na úžasný facebook, že bola v kontakte s pozitívnou osobou v jednej miestnosti a že vďaka zaočkovaniu sa jej nič nemôže stať. Tak takéto zmýšlanie ak majú všetci, tak to sa môžeme tešiť na štvrtú aj piatu vlnu 😂

fadama
13. júl 2021

@mey8 😱😱 človek zapreda aj dušu za euro 😔😭

zuzka_99
13. júl 2021

@fadama Slovákom, keď slúbiš aj kebab zadarmo, tak si nohu odrežú 😂

fadama
13. júl 2021

@zuzka_99 tt smutné.

ivanka12311
13. júl 2021

🤦 peniaze za očkovanie... mali by to zrušiť poniektorí len čakajú na túto situáciu pre pár eur💆... však prečo za pár eur by si si aj do kolena nechala vŕtať však?!

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
zuzka_99
13. júl 2021

@ivanka12311 Čo ti poviem. Švagor bol neskutočne velký odporca očkovania a presviedčal o svojej pravde celú rodinu, ale keďže je pendler, rozhodol sa pre vakcínu, pretože si predsa nebude platiť za testovanie! To, že zarába dostatok a že pre neho je zaplatenie testovania naozaj len pár eur je už nepodstatné. Vôbec nepremýšla nad zdravým, nakazením, alebo pandémiou. Peniaze sú u neho priorita číslo jeden.