Dostali ste už peniaze od štátu za očkovanie?
Ahojte, presvedcili ste uz niekoho nech sa ide zaockovat,a dostali ste od statu aj peniaze zato? Citala som,ze to bude aj financne odmenene ak presvedcime na ockovanie danu osobu. Len neviem kde co zaregistrovat treba,kamosku som presvedcila ;) dakujeem
@oneinamillion neodporúčal mi ju pre to že nevidí dôvod sa dat očkovať 🤷♀️
@mmoni89 čo ti na to povedať, snáď si s takým lekárom spokojná🤷♀️
@mmoni89 a kto ta teda presviedča o opaku?
@oneinamillion áno som 😀
@mmoni89 nech ti to vydrží. Stale si nepovedala, kto ta to presviedča o opaku😏 Imunológ to určite nebude.
@miriam11 prepac, ale myslim, ze si si vsetky tie neziaduce ucinky vymyslela. Poznam desiatky ludi zaockovanych. Jediny moj otec mal reakciu, ze skoncil na den v nemocnici, lebo strasne vracal a bolo mu zle, ale vsetci ostatni uplne ok. Preto neverim tomu, ze niekto ma v okoli tolko ludi, co mali tak vazne nasledky.. Asi patris medzi ludi, ktori radi siria a vymyslaju si taketo hluposti. Ako napriklad to, ze v Piestanoch po ockovani zomrel 13 rocny chlapec, aj ked nemocnica sa vyjadrila, ze vobec taketo deti neockuje.. Na ludi, co upozornuju na rizika nakazenia koronou sa pozera ako na tych, co siria strach. A ako pozerat na Vas? Ze zbytocne sirite strach z vakcin aj ked nepravdivymi informaciami??
@oneinamillion no ved tak nebudem sem písať konkretne snáď 😉a vlastne nieje jediný lekár, dokonca aj pediatricka z našej rodiny neodporúča a sama sa očkovať nedala. Ďakujem, lekára som menila a som spokojna
@hejyou ja našťastie nepotrebujem peniaze tak, aby som svoju kamarátku presviedčala za peniaze na niečo, čo môže ublížiť...
@anja27 Tu sa človek ani nemusí snažiť. Pre takýchto ľudí je vakcína 100%tná, s výbornou účinnosťou, bez vedľajších účinkov a výsledkom dlhoročného procesu vývoja pre ochranu ľudstva 🤦🏻♀️
katastrofa čo sú niektory ľudia schopný pre peniaze urobiť.Hnus.
@ella_price viem ale zaraza ma ako sa ohanaju zodpovednostou toleranciou a citom pre inycb ludi a pritom sj to sebci. Empatia im nic nehovori..urazaju bez mihnutia oka a najradsej by vsetkych ktori sa nechcu alebo nemozu dat ockovat zavreli do klietok. Toto urobili z ludi. Bioroboty nez kuska citu
Nejdem sa baviť o vakcíne.. Len o peniazoch... Koľko sa ti politici na sľubovali... Aj Kollar sľúbil 20 000 bytov... Keby aspoň 20 postavil. Sľúbia peniaze, pomoc, ale v reále nikde nikto nič nevidí...
Zdieľala som to u alby ale pridám ešte sem, pretože veď všetci nám chcú vlastne len dobre 👏🏻
Mimoparlamentná Slovenská národná strana (SNS) začala diskusiu o počte úmrtí, ku ktorým došlo po očkovaní. Strana tvrdila, že ŠÚKL, Štátny ústav pre kontrolu liečiv, má dve štatistiky týchto druhov úmrtí - jednu pre Slovensko s menším počtom obetí a druhú pre Európsku agentúru pre lieky (EMA) s väčším počtom obetí.
ŠÚKL pripustil, že v skutočnosti existujú dve štatistiky.
@najk teraz si ma naštvala. Mrzí ma, že som si to nevymyslela, všetko je to pravda. Je mi z teba smutno. Ako ťa to vôbec mohlo napadnúť? A momentálne nemajú moje deti žiadne prázdniny, lebo sa musíme starať o moju mamu, lebo jej vakcína pokazila život.. Aj nám, nevieme jej pomôcť. A ty mi tu strelis, že si vymýšľam. Si chudera. Nabudúce sa kontroluj, keď niečo vyblafnes.
@maciatkolulu nepresviedcala som,nehladaj senzaciu v tom v com nieje ;)
@maciatkolulu
Ublizit ti moze aj to,ze niesi zaockovana,a este viac
...sak kukaj statistiku,kolko ich zomrelo na koronu nezaockovanych..a kolko zaockovanych??
heh to akoze co si tu este nebudete zavidiet. riesite uz jedno cez druhe a fakt ako zbytocne sa vrtate v zivote inych
A už si teda dostala tie lovaše, či nie? 😕

@mmoni89 a kto ta presviedča o opaku? Asi tvoj lekár, ktorý ta pozná, vie, prečo ti ju neodporúča.