icon

Dostali ste už peniaze od štátu za očkovanie?

hejyou
12. júl 2021

Ahojte, presvedcili ste uz niekoho nech sa ide zaockovat,a dostali ste od statu aj peniaze zato? Citala som,ze to bude aj financne odmenene ak presvedcime na ockovanie danu osobu. Len neviem kde co zaregistrovat treba,kamosku som presvedcila ;) dakujeem

hejyou
autor
12. júl 2021

@ella_price myslis,ze to bolo len tym zaockavanim? Ze take nasledky by nemal aj bez ockovania? Naco by ste to potom zvalili?;) Neviem neviem...

kate211
Autor odpoveď zmazal
hejyou
autor
12. júl 2021

@tarra6 😀 super vtip skoro ti vysiel ;) netreba predaj ty

irusa
12. júl 2021

@hejyou 😲 kľudne hlásim k tebe 7 osôb 😀

hejyou
autor
12. júl 2021

@kate211 a s plazmou si uz pocula? Ze presvedcis a dostanes ;)

nafka0483
12. júl 2021

Takze problem je to, ze kamosku presvedcila, alebo to, ze vyuzije vyhodu, ktoru vymysleli?
Keby odmena nebola, tak ako doteraz a prevsedcila by kamosku, tak by nebol problem?

hejyou
autor
12. júl 2021

@irusa neboj ved keby som chcela prihlasim tam celu rodinu...ale ak chces posli mi udaje zaregistrujem ti ich a zinkasujem aj za teba ked si ochotna ;)

ella_price
12. júl 2021

@hejyou Tak hlavne nám to hovoril on, že má problémy už od doby, čo sa dal zaočkovať a lekárka mu hovorila, že to preto, pretože mal v sebe už vírus bez príznakov, tak ja neviem čo tu zdrízgaš za hlúposti. 😀

Na plazmu láska, idú ludia dobrovolne a tú fin. odmenu môžu odmietnuť. Kamarát si tak vzal flašu vína za darovanie plazmy, ktorá aj niekomu reálne pomôže a pretože darcov je málo 🙂 Ty fakt nemáš poňatia ako to celé funguje, že? 🙂

hejyou
autor
12. júl 2021

@nafka0483 niee nieee nebol by problem,ja som uz zaockovana aj s rodinou medzi prvymi..

zirafienka
12. júl 2021

@lius 👍👏😅

asfodelka
12. júl 2021

@ella_price nemam vyhraneny nazor na vakcinu, ale ockovat sa dam rozhodne medzi poslednymi a aj to az ked prestanem kojit. V kazdom nieco drieme a spustit to moze aj nemusi. Tu z okolia bol vedlajsi neziaduci ucinok aj slepota, ochrnutie (starsie rocniky)
@nafka0483 ludia sudia podla seba, to ze Ty presviedcas svojich blizkych na ockovanie neznamena ze automaticky ini ludia presviedcaju na neockovanie. Ja napr. nikomu svoj nazor nepodsuvam, ale trpnem vzdy, ked niekto z ludi, ktorych mam rada ide na ockovanie. Moj otec bol medzi prvymi, kvoli praci. Presvedcil aj mamu, vraj pojde. Oco ma nejake problemy, ale to uz ide aj a vekom. Moj ex sa dal a vdakabohu napriek obezite je ok. A tak dalej. Ja osobne nikoho nebudem presviedcat, lebo nemam na to svedomie - zodpovedat za ich zdravie.

hejyou
autor
12. júl 2021

@ella_price dobrovolne? Ok studenti mediciny isli za ucelom zisku... su aj taki aj taki ;) on hovoril, ok jeden zo sto,tisic...

ella_price
12. júl 2021

@hejyou A preto, pretože študenti medicíny išli, tak ty teraz budeš presviedčať všetkých, nech si dajú očko za pár kaček 😂😂😂
Že ty každú sobotu škrkáš stieracie žreby? 😊

hejyou
autor
12. júl 2021

@stormie svet sa nezblaznil,ockovalo sa uz za ery nasich starych rodicov... ci si nepocula o tom?

abbey1
12. júl 2021

Za lacný groš ľudia sa vzdávajú posledných zvyškov morálky.

kate211
Autor odpoveď zmazal
vamajka
12. júl 2021

@ella_price vidis a ja mam presne taketo priznaky po prekonanom covide unava, suchy kasel no hlavne ta unava hrozne ked sa ti ani z postele nechce a to som pred tym behavala teraz ani pomysliet

hejyou
autor
12. júl 2021

@ella_price hej kiezby,ale som leniva ist si ich kupit ;) a naco presviedcat vsetkych? Pisem o dobrej kamoske,ze bude na kavu spolocnu...nejde o ziadne miliony,netes sa ;)

hejyou
autor
12. júl 2021

@vamajka neboj sa nic,vrati sa to do normalu po case pokial si este z tych mladsich rocnikov 🙂

ella_price
12. júl 2021

@hejyou Páči sa mi, ako presviedčaš samú seba s totálne prízemnými argumentami 😀

nafka0483
12. júl 2021

@asfodelka Ja nepresviedcam nikoho ani za proti. Ak na to pride debata a niekto sa pyta, tak poviem svoje argumenty preco to vidim takto ja. Ale ak by niekto napr. na zaklade toho povedal, ze ahaaa vidis, cii tak teda toto meni moj pohlad - radsej sa zaockujem, alebo teda radsej sa nezaockujem a za dane rozhodnutie by mohla byt odmena na zaklade "odporucania" alebo presvedcenia, tka preoc to nevyuzit?

hejyou
autor
12. júl 2021

@abbey1 taak povies? ;) ked je moznost ...

alana1
12. júl 2021

@hejyou no prave, teraz musis nahanat kamaratky na ockovanie 😂

hejyou
autor
12. júl 2021

@ella_price heej? A v com akoze nechapem...

hejyou
autor
12. júl 2021

@alana1 nie sak pisem o jednej,naco dalsie?

asfodelka
12. júl 2021

@nafka0483 ja som uz napisala preco by som to nevyuzila 🙂 aby nikto na mna prstom neukazoval o rok, dva, 5.. ze to kvoli nej👉

nafka0483
12. júl 2021

@kate211 A toto nie je rozhodnutie niekoho ist sa ockovat?

Ak niekmu povies, ze vies co, ja chodim darovat plazmu, pod aj ty, ja ta odporucim, ze som ta presvedcil prist, este aj odmenu dostaneme za to. Tak co? Ved ked ten clovek nechce, tak nepojde. Ak chce, tak uz sa rozhodol sam a pojde. To nie je nutenie, vydieranie.

Pravidelen sa tu objavuje podobna vec s rovnakym principom - vytvorte si ucet v tejto banke a dostanete odmenu aj aju dostanem tiez. To nie je presviedcanie ludi kvoli odmene? A ti ludia ked si ucet otvoria, tak nie je to ich rozhodnutie?

hejyou
autor
12. júl 2021

@kate211 ved na vyske to ako fungovalo? Kolektiv aby bolo za co vypit napr. ;)

nafka0483
12. júl 2021

@asfodelka Hovorim, ze nikoho nepresievdcam. Ak sa ma niekto opyta a ja dam svoj argument a podlozim ho a niekto na zaklade toho povie, ze fiha, tak toto meni moj pohlad na situaciu, tak ja nie som za jeho rozhodnutie zodpovedna. Nie so zodpovedna za to ci si precita aj ine argumenty, ci si precita ja falosne spravy, comu bude verit a pod.

hejyou
autor
12. júl 2021

@nafka0483 presne tak,ked nechces nejdes,ked chces ides a odmene sa potesis ;)