icon

Dostali ste už peniaze od štátu za očkovanie?

hejyou
12. júl 2021

Ahojte, presvedcili ste uz niekoho nech sa ide zaockovat,a dostali ste od statu aj peniaze zato? Citala som,ze to bude aj financne odmenene ak presvedcime na ockovanie danu osobu. Len neviem kde co zaregistrovat treba,kamosku som presvedcila ;) dakujeem

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
vamajka
12. júl 2021

@viktorka48 no vidis a pritom by stacilo len obidvoch prinutit na ockovanie a teraz by este zili

janka2273
12. júl 2021

@viktorka48 naposledy Markíza tuším predvčerom oznámila,že buď sa zaočkuješ,alebo defacto ťa dorazi Delta 🤦🤦také malé posolstvo strachu,ze očkujte sa,inak všetci zomriete 😱🤔no je toto normálne??! Pritom info z UK je také,že Delta je síce nakazlivejšia,no smrtnosť minimálne 10x nižšia,kratší pobyt v nemocnici atď. Prejavy slabšie ako predošlé varianty,ale my ideme strašiť národ 😡😤

janka2273
12. júl 2021

@vamajka prinútiť??😡 A keby ich očkovanie zabilo po tvojom prinútení??🤔či fakt si myslíš,ze tu máme len 4 úmrtia,keď všade inde majú viac( po prepočte na obyvateľov)!

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
oneinamillion
12. júl 2021

@viktorka48 zomreli obaja na Covid na respiračné zlyhanie, na ventilacii. Štyri dni po sebe. A áno, nik nemôže naisto povedať, čo by bolo keby.. ale šance by mali určite vyššie, keby boli zaockovani.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
vamajka
12. júl 2021

@viktorka48 ja som veru svojich rodicov prinutila a aki su teraz spokojni. Mozu ist na dovolenku preukazu sa, ze su ockovani nemusia riesit testy v kupeloch

hiro
12. júl 2021

@viktorka48 "ked vydieraju nezaockovanych,to teda nutenie je!"? Prosim? Ako? Je dobrovolne. Tak ako ked chces soferovat auto tak musis si spravit autoskolu a ziskat preukaz. Ked chces strielat zo zbrane musis si spravit nejaky strelecky preukaz. Je to dobrovolne. Chces soferovat? Vybav si preukaz. Stazovat sa ze stat mi da pokutu ci posadi do basy ked nemam vodicsky preukaz? To je vydieranie?

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
hiro
12. júl 2021

Ja to fakt nechapem, mas vodicsky preukaz, mozes jazdit, dostanes sa do ciela skorej. Nedas sa prinutit fasistickym statom spravit si vodicsky preukaz? No tak pojdes dlhsie autobusom.

hiro
12. júl 2021

Ziadne hranice nie su zatvorene. Len ich prejdes za dlhsi cas.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
hiro
12. júl 2021

@viktorka48 Preco by nemalo sediet to porovnanie s vodicskym preukazom? Je to tak isto dobrovolne. A tak isto to boli mozog ci ruky kym ho niekto ziska. Kto na to nema tak sa o to ani nepokusi. A tak jazdi autobusom. Je to diskriminacia? Vydieranie?

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
hiro
12. júl 2021

Nemas co vysvetlit. Ludia si myslia ze su odbornici na vsetko co nasaju z dezinfowebov. Veria klamarom namiesto pouzivania vlastneho rozumu.
"z vodicskeho preukazu nebudem mat vedlajsie ucinky ani neumriem." :D Tak to uz je len logika - vakcina to je ako sa postavit pred jedneho strelca ci trafi - a bez vakciny je postavit sa pred 1000 strelcov ci sa trafia. Ja chapem ze ludia sa boja ze ich ten jeden trafi. Tak ako sa boja ze ich zabije blesk. Zanedbatelne riziko. To ze dalsie tisice ludi zomreli prave preto ze sa bali prave toho jedneho si uz nevedia spocitat.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Autor odpoveď zmazal
hiro
12. júl 2021

Este raz - nik nikoho do ockovania nenuti. Nechapem odkial to mas. Nevidim ziadne nutenie. Ze ockovani maju vyhody? Presne ako ludia s vodicskym preukazom mozu soferovat ci sa zamestnat tam kde sa tento preukaz vyzaduje. Ti ludia ktori ho nemaju tak tam nemozu pracovat ani soferovat.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
chrumka120
12. júl 2021

@hiro schopnosť niečo robiť a mat k tomu doklad by som asi neporovnavala s niečom čo sa vpichuje do tela :(

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
hiro
12. júl 2021

Ak niekto hovori ze nieco je pre tvoje dobro tak tomu nechapem ako niekto rozumie ze ho nuti...
Vpichuje do tela. A? Vedlajsich ucinkov je menej ako ked niekto ide na pivo (bolehlav) ci sanca ze zomrie po zasahu blesku ci sa utopi doma vo vani.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
chrumka120
12. júl 2021

@hiro ale keď si vpichnem vakcínu, ostatne rizika nezmiznú, čiže tak či tak tých rizík budem mat viac, či očkovanych blesky nezasiahnu?

viktorka48
Odpoveď bola odstránená