Dôverujete vakcíne AstraZeneca?
Ahojte, v pondelok sa mam dat zaockovat Astrou a stale vaham ci mam ist ci nie ci mam dvoverovat tejto vakcine lebo vselico pocujem ze ma potom zle ucinky neviem teras ci je to pravda bojim sa . Co si otom mislite?
@alby2014 ale tu sa nikto nestara do rodiny a kamosov a nekomentuje co ma/nema rad. Tema je, ci doverujete vakcine.....a my piseme, preco vakcine (zatial/momentalne) nedoverujeme. K tomuto by som dala do pozornosti celkom zaujimavu novo zalozenu temu problemy s menstruaciou po ockovani na covid aj so zaujimavymi informaciami....
@alby2014 ako neverim, ze zeny potratili ci zmenili cyklus, ked sa stretli zo zaockovanou osobou🤔 ale pri samotnych ockovanych info nenajdes, ako a ci ma vplyv na menstruaciu. Ked si vyhladas CDC, tak oni zatial "iba" zbieraju informacie o vedlajsich ucinkoch, takisto Israel zistuje centralno-plosne vedlajsie ucinky u zaockovanych. Nikto ti momentalne NEVIE dat informacie. A toto je pre mna dost padny dovod s ockovanim pockat, dokym si to vsetko daju dokopy a na papier...
@vevesh tak cakaj, kludne. Ale dovtedy by bolo fajn naucit sa, ze korelacia nerovna sa kauzalita. A, ze cyklus ti rozhodi aj chripka. Inak ja mam druhu davku AZ za sebou a nijak mi to cyklus nerozhodilo a maju ju za sebou miliony zien a teda nehlasi sa to, ako neziaduci ucinok a podobne. Asi by si to miliony zien, kedze len v EU mae zaockovanych 100 milionov ludi vsimli, ked mame system, co dokaze najst 4 ludi s trombami na 1 milion ockovanych.
@evaachesa nie je pravda, že bude vždy miernejší. Známa leží v UK s ťažkým covidom v nemocnici, a to bola zaočkovaná už dvoma dávkami.
Moja mama prekonala uz 2x covid, 1x ťažký priebeh, teploty 2 týždne, lámanie kostí...2.covid už úplne bez príznakov. A bez očkovania.
@ruzasipova poznám niekoho kto mal veľmi ťažký priebeh ale dostal sa z toho. Tiež poznám niekoho kto mal taky super priebeh že bez testovania by ani netušil ze nejaký covid ma... Takže nie každý a vždy skončí s hadicou v ústach...

@ktochytavzite ved sa nedaj, ja tiez nemam rada morske plody, ale nepisem kamosom pod fotky z dovoloniek, kde to jedia, ze je to hnusne, su nezodpovedni a ze ja by som si to v zivote nedala, lebo sa z toho pogrcam. :D