Elektrická zubná kefka - za a proti
Cisti bezchybne takmer ale pre mna ako cloveka s nabehom na paradentozu zle.Vylucila som ju lebo mi zhorsovala odhalovanie krckov.Zubna lekarka aj dent.hygienicka mi povedali ze oni by to v mojom pripade nechali radsej a obyc a nelutujem.Ak ale taketo problwmy nemas tak je to fajn vec.
Mne dentálna odporúčala elektrickú - kúpila som oral B, cez union fajn cena. Ku klasickej by som sa už nevrátila 😀
Tu na koňovi ma síce sfúkli, že elektrická je otrasná a mala som si kúpiť sonickú. Takú som mala kedysi a nevidím žiadny rozdiel medzi nimi .
@maminkadeticiek synovi práve naopak odporučala elektrickú keď sa mu vplyvom veľkého tlaku začali odchlipovať ďasná… resp. takto - ja píšem o sonickej - ktorá je tiež elektrická ☺️
Za mna ano, ale treba s nou vediet umyvat zuby, lebo v opacnom pripade si viac uskodis. Zuby su cistejsie, lesklejsie. Mam sonicku philips, tu najzakladnejsiu.
Sestra bola skúšať u zubárky. Ukázala jej, ako čistiť, čo je ktoré sú pre ňu lepšie,... Ale jej sa nepáčil ten pocit, keď umývala, radšej ostáva pri klasickej.
Tiež mi lepšie vyhovuje normálna kefka. Po elektrickej sa mi trocha odhalili krčky a normálnou si zuby viem umyť lepšie. Pekne, curaproxom a mám ich hladké ako sklo.
Pravdepodobne bola chyba na strane užívateľa, ale ja som si elektrickou trocha pokazila zuby a trocha nadávam že som to vôbec chytila do rúk.
Tiež mi lepšie vyhovuje normálna kefka. Po elektrickej sa mi trocha odhalili krčky a normálnou si zuby viem umyť lepšie. Pekne, curaproxom a mám ich hladké ako sklo.
Pravdepodobne bola chyba na strane užívateľa, ale ja som si elektrickou trocha pokazila zuby a trocha nadávam že som to vôbec chytila do rúk.
Aj mne zhoraila stav paradontozy,odhalila viac krcky.A musim povedat ze naozaj moje zubarky elektricke kefky nepouzivaju ani jedna,ani dent.hygienicka.Asi vedia preco.Mam dve-normalnu a k druhej chodim na invisalign.
mám sonickú,k normálnej sby som sa už nevrátila,mám aj sprchu
Ja mám Philips sonickú, ale nevyhovuje mi a nepoužívam ju. Viem si klasickou Curaprox + jednozvazkovou vyčistiť efektívnejšie. Deti používajú kombináciu klasická + sonická.
@anonym_autor mame nedavno som kupovala druhu, kup si sonicku, mala som aj nesonicku, ale nebola dobra. Prve 2 tyzdne som mala taky zvlastny pocit, ako by ma steklili, ale potom super.
Milujem tu dokonalu cistotu!
@anonym_autor jedine sonicka kefka, už inú nechcem.
Mam klasiku aj celá rodina, mam za to ze tento výmysel zabezpečuje zubárom nových klientov s problemom zubnych krckov...A ešte viac plní peňaženky.

Raz vyskusaj a uvidis, inu uz nebudes chciet 😀