Elidel na popraskané ruky:
Peknú sobotu 🙂.
Mám popraskané v zimnom období hánky na rukách, niekedy až do krvi. Pani doktorka mi na jeseň predpíše na 7 dní kortikoid, Elidel a samozrejme natierať emolientom.
Ale ide o tú schému na ten Elidel. Jedná sa o to, že najprv sa s ním mám natierať 2X denne a potom 2X týždenne.
ALE, akú dlhú dobu má byť tá etapa 2X denne, za sebou ? Koľko dní prosím ?
Ďakujem.
@anonym_autor
@anonym_autor V schéme nie je uvedené koľko dní to 2X denne a potom akú dlhú dobu už len to 2X týždenne
Syn ma ekzem, u neho to bolo dva krat denne prvych 10 dni cca, do vymiznutia priznakov, potom cca tyzden 1xdenne a nasledne 2 tyzdne kazdy druhy den. Potom kontrola a po kontrole udrziavacia-kazdy treti den.
Syn ma ekzem, u neho to bolo dva krat denne prvych 10 dni cca, do vymiznutia priznakov, potom cca tyzden 1xdenne a nasledne 2 tyzdne kazdy druhy den. Potom kontrola a po kontrole udrziavacia-kazdy treti den.
@majlo1234 Ďakujem
@anonym_autor odporucam krem Dexeryl, ten jediny mi vyliecil kozu na rukach za 1 noc. Treba natret viac vrstiev, dobre vsiaka. Je to vazelina a mozes ho pouzit na cele telo. Davam ho aj detom na tvar a na cele telo, za mna to najlepsie co mozes kupit. Daj vediet ci pomohlo drzim palce.

@anonym_autor