icon

Extrakcia dolnej osmičky v Ylux ambulancii

katfun
18. aug 2020

Dobry den, je tu niekto komu nedavno (2019, 2020) robili extrakciu osmiciek v YLUX stomatochirurgii na Racianskom Myte? Mne prave taku robili - 20 min aj s cakanim na ucinok anestezy, ziadne sitie ani antibiotika a zaplatila som 170 eur co sa mi zda naozaj vela. Zajtra idem na kontrolu a chcem si ich na to spytat ale bolo by super keby som vedela kolko u nich nedavno zaplatili ini pacienti za podobny zakrok na porovnanie. Dakujem vopred!!

Strana
z2
katfun
autor
19. aug 2020

Tak ladies, nic som sa nedozvedela lebo sa ku mne p. doktor Tudik a jeho sestricka spravali tak, ze mi ani nedali sancu sa nieco opytat. Som s tou cenou ok, lebo vidim, ze viacere ste platili podobne za rovnaky ukon. Ked uz si tu o nich piseme tak len dodam, ze ich neodporucam. Su velmi drahi a pritom ich pristup k pacientovi nie je velmi na urovni. Nemaju trpezlivost ani uctu, doktor sa chvilami sprava milo a chvilami podrazdene, sestricka len podrazdene, haha. Musim povedat, ze ten zakrok samotny mi robil taky velmi prijemny a starostlivy mladsi doktor, ktory pracuje s p. Tudikom ale chirurga si u nich pacient nemoze vybrat predpokladam. Konzultaciu aj kontrolu mi robil doktor Tudik a hoci aj moze byt vyborny chirurg, ja si z tohto celeho odnasam trosku dorananu dostojnost. Ale dakujem vam vsetkych za take rychle odpovede, velmi mi to pomohlo zorientovat sa v tych cenach. Prajem krasny den! 🙂

monro
19. aug 2020

@katfun Ja som bola s prístupom pri zákroku spokojná. Skôr pri konzultácii to bolo divné. Dr. Tudík ma vystrašil, že mám osmičku zarastenú v kosti a ďasne, že to bude zákrok na 45minút, čakajú ma horúčky a opuchy...cena 170 eur. Vravím si, že keď to má byť taký zákrok, OK. Potom som ale bola prekvapená, že dal zub za pár sekúnd von, žiadne sekanie, rezanie...nič. Cena ostala 170 eur. Keď som chcela niečo povedať, povedal len, že nemám rozprávať a mám mať zakusnutú gázu. S hojením som nemala absolútne problém, žiadne bolesti po zákroku, takže som spokojná...ale tie prachy, bože môj.

makica
19. aug 2020

@katfun dakujem za info. Napadlo mi popozerat sa po inom stomatochirurgovi v Bratislave alebo v okoli...ta cena sa mi aj taj zda byt sialene prehnana.

katfun
autor
19. aug 2020

@monro presne kvoli tomu som vlastne zacala tuto konverzaciu, lebo tiez mi povedal, ze 7 dni na PN and antibiotika a nakoniec za tri minuty vonku bez sitia a antibiotik. A cena zostala rovnaka presne ako v tvojom pripade.

mayush789
29. jan 2021

@katfun ja som 2019 jedna dolna osmicka komplikovana 150€ cenu som vedela dopredu volala som tam vopred

technomanik
30. nov 2023

To sú normálne ceny ...choď na bajkalskú a dáš tam 300e A jeden zub ...

nefertiti7
23. jan 2024

@katfun ja som bola dnes a bola som prekvapená milo. Ja taký stresak....no katastrofa čo som.prezivala...no bola som tam 11 min a MUDr Janicek bol skvelý. Bez bolesti a problémov, cena 20€ RTG a 170€ extrakcia, dostala som ATB a poučenie. Po zákroku má to boli ale to je normálne, dá sa to vydržať. Ja ďakujem za môj prvý osmičkovy zážitok. Už viem kam pôjdem aj s ostatnými.

ongica
17. feb 2024

@nefertiti7 môžem sa prosím spýtať? Aj ste sa objednali alebo len prišli a počkali?

nefertiti7
17. feb 2024

@ongica mala som výmenný lístok od mojej zubárky. Najskôr sa ide na konzultáciu 7-10 hod bez objednania a potom vám dajú termín. Mne dali na druhý deň o 10 hod.

nefertiti7
17. feb 2024

@ongica a tiež ak nemáte RTG na ten zub idete na RTG..sestrička vám dá lístok a počkáte na konzultáciu. Niekedy na extrakciu dajú termín aj v ten deň .

ongica
18. feb 2024

@nefertiti7 veľmi ďakujem za info☺️ viac ako..pol.roka to odkladám a uz sa mi to dost ozyva ,stale sa mi to zapaluje kde sa mi to preerezava a nemá ani kde rast...... uz mi asi vymenny listok z mája asi ani nebude platiť. Pôjdem zajtra k svojmu po nový.. a utorok snáď vybavím.

anamor
30. júl 2025

po akom case vam vypadli/vstrebali sa prosim stehy - kolko to prosim trva?

Strana
z2