Extrémne nízky tlak
Baby prosim Vas mate niektora z Vas velmi nizky tlak?Co s tym robite?Ja som si prave namerala 99/41 to je velmi nizke a takyto tlak mavam dost casto ☹ Neviem co s tym mam robit,tocenie hlavy je dost silne a s tym spojene plus nevolnost.Neviem ako ho mam zdvihnut na aku taku normalnu hladinu
@fiffinkaa ja som neodpadla pri 60/40 ráno prvé najskor si sadnuť,potom až vstať ,tie prechádzky čo tu boli spomenuté,pravda,okrem toho tehotenstva,kedy som mala extrém..vtedy som si ja musela dávať bacha ,tak neni nad to, prechádzka v lese,parku,je to super
@latvia ja ked som mala problém s tým moc nízkym tlakom,v tom čase som si zlomila aj nohu,nechceli ma uspať ,až o pár dní som išla pod nož 🙂
kočky 😀 ale radšej sa naučiť žiť s nízkym tlakom,časom sa to dá zvládnuť,človek sa naučí...mať vysoký tlak,je hrozné
ja som už tak naučená,že bez fľaše s vodou nejdem nikam..už automaticky..
Ja som mávala tiež extrémne nízky tlak, vyriešila som to kávou s prídavkom huby reishi, pijem ju už dva roky a tlak sa mi vyrovnal.
Tiež viem, čo je to extrémne nízky tlak. Bežne som mávala 60/40 a hoc kde som odpadla 😒 bývalo to pre mňa veľmi trápne a nevedela som čo so sebou. Moja dr. mi poradila veľa tekutín, veľa pohybu a kedže som kávičkár tak aj nejakú tú kávičku 😉 Teraz som na materskej, veľa chodím s malým na prechádzky, tak ten pohyb tam je. Automaticky si dávam do kočára aj vodu pre seba a ráno vždy dám kávu 😉 😀 Mne to zaberá, robia mi problém akurát výkyvy počasia, vtedy dávam ešte jednu kávičku a veľa vody 🙂
@trish31 ja mávam taký tiež,a teplotu 35,som po poražke a mám trombofiliu-bola si na niakom vyšetrení,ten tlak niečo spôsobuje pri niz.,tlaku-neni dokysličený mozok ,však mávaš ladové ruky a nohy-tlak ti zvýši pitie aspoň pohár vody každú hodinu,riedi sa t krv a prestane bolieť hlava,mala by si anopirin 😉
@alexis617
BABY , A NEUVAZOVALI STE NAD NEJAKYM VYSETRENIM, LEBO VSETKO CO SA DEJE, MA NEJAKU PRICINU...TERAZ EXISTUJU ROZNE PRISTROJE, KTORE VAM ZISTIA RYCHLO, CO SA DEJE, BEZ TOLKEHO BEHANIA PO DOKTOROCH. JA CHODIM NA NLS DIAGNOZU A TAM MI ZISTILI HNED PRECO MAM TAKE PROBLEMY , AKO SOM MALA, DALI MI PRIRODNE PREPARATY A POLEPSILO SA MI BEHOM TYZDNA, DOKONCA SA PROBLEMY URCITE AJ VYTRATILI AJ KED NEUZIVAM UZ TIE LIEKY. TERAZ SI ESTE BUDUJEM IMUNITU...ALE TOTO BY SA NEMALO PODCENOVAT SI MYSLIM. ...A POCULA SOM,ZE NIZKY TLAK JE VIACEJ NEBEZPECNY , AKO TEN VYSOKY...NEVIEM TEDA, JA TIEZ MAVAM SKOR NIZKY AKO VYSOKY....
ALE AK BY STE SA ROZHODLI IST NA TO VYSETRENIE, CO BY VAM TAM NA TO POVEDALI, TAK MI DAJTE VEDIET A POSLEM VAM KONTAKT. JA CHODIM K DOKTORKE TOMOVEJ, ONA CHODI PO CELOM SR ZA PACIENTAMI. STACI SI S NOU DOHODNUT IBA TERMIN. CENA ZA TAKETO VYSETRENIE JE IBA 15€.
ja mam naopak vysoky tlak a minule som skoro odpadla v meste len tma pred očami a akoby sa mi mali nohy podlomit.Tlak som si doma odmerala normalny a dnes mi dokina povedala že asi som ho mala nizky tak nechapem 😒 Asi mi dost skače.
dobry den.mam otazku cely den si meram tlak a nemozem si ho namerat
Ahojte,ja som vcera rano o 7 tri krat odpadla,tlak som mala strasne nizky a este mi klesal az na 59/29.som v zahranici,nemal mi kto pomoct a neviem co nato.som anemicka aj som sa zlakla
Tiež mávam priemerne 90/60, lekárka mi odsúhlasila pitie kávy a odpuručila prísne dodržiavanie pitného režimu.
@amyab
Ahoj, nechcem byť "múdra", ale určite by som na Tvojom mieste riešila odbornú, lekársku pomoc. Anémia by sa mala liečiť. Mám s ňou skúsenosti, aj s nízkym tlakom, aktuálne mi zisťujú z akého dôvodu som opäť málokrvná.
Ja mám osobnú skúsenosť s doplnkom výživy Vitality.Kamoška mi poradila https://www.dregrt.net/popup_image.php?pID=59 Mávala som nízky tlak,motáky,bývala som unavená ☹ Toto mi veľmi pomohlo,cítim sa veľmi dobre,zaberá hneď,mám energiu,motáky už nie,tlak v pohode 🙂 🙂 Ja som si objednala tu www.dobryshop.eu/andrea
ahojte ja som mavala tiez problem nízky tlak, únava, chudokrvnosť začala som brávať Gin-Chia z foreverliving a tlak sa mi zvyšil normalne ze vládzem večer cvičiť so synčekom .... mavala som 100/60 a teraz ze 117/78 co je pre mňa super pocit že vládzem...chcela som sa len podeliť o svoju skúsenosť ak to niekomu pomôže tak by som bola šťastná .....
horný sa mi pohybuje okolo 90 a 100 a dolný je kolísavý pohybuje sa mi okolo 50,60,70 či 80 a pulz je taký istý ako dolný tlak.
Ak hľadáte vhodné prírodné liečivo, pozrite si u nás Korolen. Celkovo upravuje krvný tlak a harmonizuje celý srdcovocievny systém.
Tak to je veľmi nízky tlak, veľa tekutín a káva by to mohli napraviť, aj keď len na chvíľu. Tiež mávam nízky krvný tlak a tiež slabý pulz okolo 40. Pred darovaním krvi mi doktori radia urobiť pár drepov, to pomáha na zvýšenie krvného tlaku.
Ja mám tiež enormne nízky, bežne na kontrolách mávam 60/40, mala som i 50/30, dokonca mi raz ani nenamerali. lekár sa smial, že mám povinne chodiť s placatkou. 🙂 keďže nepijem kávu a som abstinent, pijem veľa čistej vody, občas zelený čaj. Ak sa mi začne motať hlava, sadnem si, ak je možnosť, i ľahnem. Ale to sa mi stáva možno raz za dva mesiace.

@trish31 ak si odpadavala z takeho tlaku tak urcite nie z toho spodneho, len tolko som chcela. ak ti robi 99 tlak problemy a nepomaha ti ani kofein ani tekutinova naloz, porad sa s lekarom