icon

Extrémne suché ruky

zuzkal99
13. mar 2014

vedeli by ste mi prosim vas poradit nieco na extremne suche ruky strasne ma to svrby a stipe a v noci som si ich skoro rozskrabala do krvy ☹

Strana
z2
katarinka26
23. sep 2015

Ak ti mozem odporucit tak flexitol krem na ruky http://www.pharmshop.sk/flexitol-balzam-na-ruky... ak chces mozem ti poslat vzorku

lauramal
2. feb 2017
Používateľ lauramal je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lauramal.

jednoznacne odporucam vyskusat penu na umyvanie ruk s aloe vera alebo nechtikom a krem heléné od HappySkin...pena na umyvanie vobec nevysusa pokozku a kremik vyborne hydratuje, su to prirodne produkty.. vyborna znacka to je velmi ti odporucam

bajom
Odpoveď bola odstránená
drmouse
2. feb 2017

Moja mamina mala s tym problem, kupila som jej indulonu s nechtikom. Viditelne jej to pomohlo uz po prvom naneseni. Dokonca som jej to naniesla v hrubsej vrstve, nechala tak, kym sa to same trochu nevcuclo a potom rozotrela. Teraz ma ruky ako babatko. Kremuje si ich raz denne a zatial ma pokoj. Dokonca ja som mala na tvary suche cervene flaky. Mastila som to vselicim a zabrala az tato indulona s nechtikom. Je univerzalna, nielen na topanky 😁😁😁😁😁😁

maykaaa1122
9. máj 2017

mne pomaha 100% care modro biely od bepanthenu..na toto.

lilu74
17. aug 2017

Ja som vyskusala rozne kremy a rozne znacky na suche ruky a ked som to prestala riesit pozicala som si na dovolenke maleho bepanthen care na ritku😂🙈a rano som mala take jemne ruky ako jeho prdelka😂

janinamojka
17. aug 2017

Excipial lipolotio..uzasne mlieko

lilu7
29. aug 2017

Klasicka indulona prip. detsky bepanthen care dobre hydratuje pokozku.

lilu74
12. dec 2017

Tiez to aktualne riesim a skusam infadolan.bepanthen.niveu aj indulonu.

meluela
12. dec 2017

@lilu74 ake pouzivas mydlo? skus CD mydlo z dmka
https://cd-koerperpflege.de/produkte/milde-seif...
ja som uz bola zufala, na kortikoidoch a vsetky kremy mi robili zle
inak kremovat co najmenej z mojich skusenosti
a hlavne nepouzivat detol mydlo, pred 3 dnami som si s nim omylom umyla a hned sa mi znova objavil ekzem a to som uz niekolko mesiacov mala uplne uzasne ruky

lilu7
26. dec 2017

Ja skusam teraz aj ricinovy olej ale dobre by bolo ho asi zohriat a namacat si ruky. Ja si ich natriem vecer su mastne kym idem do postele su suche...tak mam na prebalovacom bepanthen a este si tym domastim😂ale na jar sa to uz hadam zlepsi.

lilu74
28. dec 2017

@meluela tekute rozne druhy vacsinou medove alebo s olivami ale teraz si kremujem maleho bepanthenom a zatial mi vyhovuje je dobre mastny a hydratacny tak uvidim

lubka3232
12. jan 2018

mne sa tiez osvedcil maleho bepanthen care, pripadne na velmi suche ruky pouzivam biodermu atoderm

Strana
z2