icon

Fajčenie po pôrode

2. máj 2025

Ahojte baby, sú tu také ktoré začali znova ? Mám 8medacnu krásnu dcérku. Ale posledný týždeň mám extrémne chute si zapáliť.

viktoria1751
2. máj 2025

Pravdaže porodila som a začala som 😂

spanielka44
2. máj 2025

Nezačínaj, vydrzala si 8 mesiacov plus 9 keď bola v brušku predpokladám 🙂 cigarety sú najväčšie svinstvo pre teba aj pre všetkých v tvojom okolí a teda aj pre dcérku

jvasenka
2. máj 2025

rovnako.. začala som cca po rovnakej dobe. teraz som znova tehotná, prestala som asi pol roka pred otehotnením a teda dúfam že už po pôrode zas nezačnem.. mám ale dobrú motiváciu -cena cigariet 😂

bororka
2. máj 2025

Nezačala som a nezačnem. Motivácia je moje dieťa. Keď si predstavím, že by som ohrozovala jej zdravie a dala jej vzor do života opäť len fajčenie, vlastne ju tam privediem. Toto si opakujem

zuzudrnda
2. máj 2025

Zaujímavú informáciu som počula na kurze pre rodičov, kde aj toto bola téma. V moči dieťaťa našli látky obsiahnuté v cigaretách, stačilo,že jeden z rodičov fajčil a bol v kontakte s dieťaťom. Rovnako aj tieto látky z cigariet sú za nespavosťou a nervozitou deti.

sevrin
2. máj 2025

Ja som prestal a to som nemusel byť ani tehotný ani porodiť.
Cigarety išli kvalitou dole, cenou hore a ficoidom sa nemienim skladať na rozpočet touto cestou.
Stále slabá motivácia znovu nezačať?

tanyan
2. máj 2025

Takmer tri roky som dojčila, takže viac ako tri a pol roka som sa tešila, ako znovu začnem a aj som začala a pokračujem...

autor
2. máj 2025

No som rada že nie som jedina, ďakujem za názory ostatných. No je ti ťažké skutočne ešte teraz keď mám dosť náročné obdobie. Hádam ten pocit nejako odíde

selena_luna
2. máj 2025

Kojis? Cigarety idu do mlieka, preto deti fajciarok vazia menej a horsie prosperuju...
Navyse pasivne fajcenie zvysuje riziko syndromu nahleho umrtia. To najcastejsie postihuje deti do pol roka, ale riziko je az do 2 rokov.
Mas este velmi male babatko na to, aby si ho vystavovala takym skodlivynam. A ak si kvoli nemu prestala v tehotenstve, aby si mu neublizila, seba mas menej rada? Sebe mozes ublizovat? To ti nepisem ako moralizatorka, ale ako zena co fajcila 2 krabicky denne kym neobjavila 2 ciarky. Urcite si niekedy v buducnosti raz zapalim s radostou a pozitkom, ale teraz mam este male deti a nechcem ani aby oni dychali decht, ani ja nechcem zomriet na rakovinu.

luccija
2. máj 2025

Odolaj...ja som 4 r nefajcila a znova zacala

libusak
3. máj 2025

Cele dojcenie som cakala, kedy si konecne zapalim. 3,5 roka som nefajcila a potom som si zapalila a taham dodnes.
Na druhu stranu, nefajci ak nemusis. Je to drahe a smrdi to. Setri si zdravie

gov
Odpoveď bola odstránená