icon

Gynekologická ambulancia Feminatal

ivana1410
5. feb 2014

Ahojte, vzberam si gynekologa v BA konkretne v Dúbravke. Chcela by sa sa Vás sptýtač či chodí niektorá z Vás do tejto gyn. amnulancie - FEMINATAL je toZdravotné stredisko Paracelsus, Schneidra Trnavského č.8..

Aké su vaše naázory a hlavne ste tam spokojne ??
Dik

Strana
z2
xxxena
17. aug 2016

@zaba1985 Ahoj , prosím ta chcem sa opýtať kde je v dubravke ich ordinácia? akým sa tam dostanem busom či električkou.?mam tam ísť o týždeň na krv, lebo v petržalke majú dovču. vopred dakujem.🙂

zaba1985
17. aug 2016

@xxxena Ahoj, v Dúbravke to je v ZS Paracelsus a dostaneš sa tam električkou 4 alebo 5 a vystúpiš na zastávke Švanterova, je to na 1. poschodí (od schodov vľavo) úplne na konci chodby.. dúfam, že to nie je moc komplikovane napísane :(

xxxena
17. aug 2016

@zaba1985 super dakujem ti si milá ☺urcite trafim. ako tehulkujes? Sa ano menazdas a uz budes mat malé pri sebe ❤❤❤

zaba1985
22. aug 2016

@xxxena nie je vôbec za čo ;) no celkom dobre tehuľkujem 🙂 len sa každým dňom zväčšujem a už mi aj bruško zavadzia pri niektorých činnostiach, ale stále sa to dá zvládnuť a nesťažujem sa ;) a aj malý sa už viac hlási o slovo ako doteraz a jeho pohyby sú už tiež riadne citeľné 🙂 ale máme sa fajn 🙂 ty sa máš ako? a kedy máš termín?

xxxena
22. aug 2016

@zaba1985 ahoj to som rada, že ti je dobre .🙂 mne je tiež ok. termin mám 09.02.2016. 🙂
a ty maš kedy presne? už asi čoskoro. aj meno mate?
som zvedava, kedy ja začnem citiť pohyby, už by som to aj ja chcela zažiť.🙂

zaba1985
23. aug 2016

@xxxena meno ešte nemáme, nejak sa nám žiadne nepáči :D ale verím, že ešte niečo vyberieme, ale stále som za to, že je o mnoho viacej pekných dievčenských než chlapčenských ;) ja mám termín 13.10., takže už o chvíľu 🙂) pohyby sú super, zo začiatku iba také bublinky ako keby pohyb čriev a potom to príde vo veľkom ;) ale je to taký super zvláštny neopísateľný pocit ;) máš sa na čo tešiť ;) a ako bolo v dúbravke v ambulancii?

xxxena
23. aug 2016

@zaba1985 však aj meno príde, ešte máte pred sebou dva mesiace. určite sa vam nejake zapáči🙂 už sa na ne tešim, bude to určite krásne, aj partner sa pýta že kedy už uvidí mimčo ako ma kope:D
až zajtra idem na krv , tak verím že trafím.🙂

zaba1985
24. aug 2016

@ xxxena určite trafíš, ak by nie, tak kľudne volaj do ambulancie, sú tam milé sestričky, určite ti obe radi poradia ;) a s tým menom, no tiež dúfame presne v to, že sa nám ešte nejaké zapáči 🙂

xxxena
31. aug 2016

@zaba1985 ahoj,ďakujem za navigaciu, nasla som to. Velmi vela mamičiek tam bolo,
Ako sa cítiš? Nas caka 26.9.morfologicky ultrazvuj tak sme zvedavý . kolko asi trval?

zaba1985
23. sep 2016

@xxxena :( normálne som zabudla odpísať 🙂)) máme sa celkom fajn, vzhľadom na blížiaci sa termín 🙂)) tak to už máte ultrazvuk za pár dní 🙂 myslím, že okolo pol hodky to trvalo a možno aj dlhšie, všetko si pozrieš na mimi, popočúvate srdiečko, popočítate pršteky atď. . to už budete isto vedieť aj pohlavie ;) či to už viete? držím palce ;)

xxxena
23. sep 2016

@zaba1985 ahoj,coskoro uz budes drzat pokladik v naruci.☺ kam pojdes teda rodiť?
Ano uz v pondelok nas to caka.tesiiiiime sa. V 16tt povedala ze asi dievčatko, ale nebola si istá, pretoze mimco sa stale tocilo chrbatikom. Nam je to jedno.hlavne nech je zdravucke ☺

zaba1985
27. sep 2016

@xxxena jasné, ono to je jedno, čo to bude, hlavne, že bude zdravé a bude vaše 🙂 dúfam, že ultrazvuk dopadol dobre a ste zdraví ;) a že sa vám už pekne ukázalo ;) ja chodím do poradne a na vyšetrenia na antolskú..

natoliv
13. apr 2018

Ahojte, pamatate si, prosim, meno doktorky, co robila chvíľu vo Feminatale v Dubravke, potom odisla na matersku, boli tam vtedy traja lekari, Karkalik, Zagyova a ona, asi to bolo zaciatkom roku 2014, tak nejako. Bola strasne zlata. Rada by som sa dopatrala, ci este robi a kde, dakujem vopred🙂

Strana
z2