Gynekologická ambulancia Feminatal
Ahojte, vzberam si gynekologa v BA konkretne v Dúbravke. Chcela by sa sa Vás sptýtač či chodí niektorá z Vás do tejto gyn. amnulancie - FEMINATAL je toZdravotné stredisko Paracelsus, Schneidra Trnavského č.8..
Aké su vaše naázory a hlavne ste tam spokojne ??
Dik
@xxxena nie je vôbec za čo ;) no celkom dobre tehuľkujem 🙂 len sa každým dňom zväčšujem a už mi aj bruško zavadzia pri niektorých činnostiach, ale stále sa to dá zvládnuť a nesťažujem sa ;) a aj malý sa už viac hlási o slovo ako doteraz a jeho pohyby sú už tiež riadne citeľné 🙂 ale máme sa fajn 🙂 ty sa máš ako? a kedy máš termín?
@xxxena meno ešte nemáme, nejak sa nám žiadne nepáči :D ale verím, že ešte niečo vyberieme, ale stále som za to, že je o mnoho viacej pekných dievčenských než chlapčenských ;) ja mám termín 13.10., takže už o chvíľu 🙂) pohyby sú super, zo začiatku iba také bublinky ako keby pohyb čriev a potom to príde vo veľkom ;) ale je to taký super zvláštny neopísateľný pocit ;) máš sa na čo tešiť ;) a ako bolo v dúbravke v ambulancii?
@ xxxena určite trafíš, ak by nie, tak kľudne volaj do ambulancie, sú tam milé sestričky, určite ti obe radi poradia ;) a s tým menom, no tiež dúfame presne v to, že sa nám ešte nejaké zapáči 🙂
@xxxena :( normálne som zabudla odpísať 🙂)) máme sa celkom fajn, vzhľadom na blížiaci sa termín 🙂)) tak to už máte ultrazvuk za pár dní 🙂 myslím, že okolo pol hodky to trvalo a možno aj dlhšie, všetko si pozrieš na mimi, popočúvate srdiečko, popočítate pršteky atď. . to už budete isto vedieť aj pohlavie ;) či to už viete? držím palce ;)
Ahojte, pamatate si, prosim, meno doktorky, co robila chvíľu vo Feminatale v Dubravke, potom odisla na matersku, boli tam vtedy traja lekari, Karkalik, Zagyova a ona, asi to bolo zaciatkom roku 2014, tak nejako. Bola strasne zlata. Rada by som sa dopatrala, ci este robi a kde, dakujem vopred🙂

@zaba1985 Ahoj , prosím ta chcem sa opýtať kde je v dubravke ich ordinácia? akým sa tam dostanem busom či električkou.?mam tam ísť o týždeň na krv, lebo v petržalke majú dovču. vopred dakujem.🙂