Hanbím sa za svoje prsia
Prosim o nejake povzbudive slovicka ☹ Nie o rehotajuce sa prispevky,alebo o prispevky o tom,ze ako sa mozem hanbit pred muzom,ked ma miluje on a ja milujem jeho.
Kojila som jeden rok.Uz pred kojenim som mala prsia jednotky.Uz vtedy som sa trosku hanbila,ale co,boli male,ale pevne,stali same 🙂 No teraz je to katastrofa.Prestala som s dojcenim asi pred mesiacom a na co sa pozeram pred zrkadlom je tragedia.To,ze ovisli by ani nevadilo,lebo uz predtym tym,ze boli male boli vysoko,ale pohlad zboku na telo ma zabija.Tak som sa aj predklonila a to bol pohlad na nezaplatenie,mne tam visia snad len bradavky ☹ Ziadne gulate tkanivo ☹ Fakt len koza na tom vycucana bradavka a koniec.
V poslednej dobe sme sa s manzelom milovali len v tricku a tak,rychlovky,ved to poznate,ale teraz nanho nevysadnem ani za nic.Pred tym zrkadlom som sa rozrevala ako male dieta,viem,ze SOM DALA DCERKE TO NAJLEPSIE,co som mohla dat,NELUTUJEM TO,ale s tymto sa vysporiadat neviem,strasne sa hanbim ☹
Poradite mi nejaku poriadnu push upku aj za vela penazi,ale aby spravila aspon pred svetom kuzlo?
Poradite mi nejake cviky,ktore by mohli zabrat?
Ako sa vysporiadat s tymto problemom?Ved zena ma byt zenska a nie toto ☹
A ano,som si vedoma,ze na svete su ovela vacsie problemy,toto je zanedbatelne,ale momentalne ma prave toto trapi a nepomozem si ☹
@simca06022011 ja mam take vešiaky lebo počasss tehu som pribrala najma prsia brucho som ksoro vobec nemala az ku koncu a po odkojeni hruza padnute vyfuknute placky zavidim zenam co im tehu nezmenilo prsia videla osm take v nemocnici
ja mam kamosku, co sa rozplakala v predajni s podprdami, ona strasne schudla mala cca 45kg a prsia ziadne a jej ta pani dala pushupkovu gelovu podprsenku a veru prsia jej to urobilo ( viem ze jej ju musela objednavat). Vela zalezi aj na predavackach, ci sa vyznaju... ja mam taku svoju oblubenu, vbehnem tak a odchadzam vzdy spokojna. Ked som si nasla "svoje" znacky a velkost, viem si to objednat lacnejsie online.
@simca06022011 ja vzdy plačem ked kušam podprdy v kabinke
@simca06022011 mozno ma to o to viac štve lebo pred detmi som mala nadherne plne a neovisnute 3asi jedine co a mi na sebe pačilo
75 B niesu velke prsia tam by nepomohlo naplnit vlastnym tukom?
baby nekušala niektora super prsia tabletky?ja som si ich teraz pytala od muza ,k narodkam,ešte ich nemam ale apon pochopil ze ma to trapi a pretal podryvat
@liza2222 ja si stale myslim, ze s tymi jazvami zvelicujete.. ja som to videla a ked je dobry chirurg nic hrozne po siti neostane, to ze niekto to mal "skarede" moze byt spojene so zlou starostlivostou po operacii alebo neskusenym chirurgom to skaredo zosil. Ja som videla pracu z BB a teda vyzeralo to dobre, aj zmensovacky aj silikony... V pripade, ze na to nemas, tak sa s tym musis zmierit, inak sa neda a nijak to neporiesis iba sa budes stresovat zbytocne.
@liza2222 keby sa dalo, tak by som ti v ramci terapie kupila letenky do Afriky, do tých častí, kde na človeka číha smrť za každým rohom. Važne, v dobrom, toto by ti možno pomohlo pochopiť o čom je život a pri pohlade na podvyživené umierajuce deti by si možno na chvílku zabudla na svoje ovisnuté prsia. Ludia, ktorí prežiju takéto silné momenty, ludia, ktorí vidia, ako sa žije v biede, ako v mnohých krajinách bojuju každu sekundu ludia o život, väčšinou prehodnotia svoje problémy. Poviem ti to na rovinu, to čo pišeš nieje normálne. Normálne je, ked človek raz za čas trošku pokrčí nosom pri pohlade na svoje ovisaky a nostalgicky si povzdychne, ale plakať každý den nad svojimi prsiami????? Toto je skutočťne na terapiu!
@liza2222 ako som ti uz napisala vyssie. s niektorymi vecami sa musime vyrovnat, ci sa nam to paci alebo nie. mas deti, manzela, naozaj nemas preco plakat kazdy den. ak je to tak, odporucam navstivit odbornika - psychologa. nechcem aby ti to rezonovalo v usiach vysmesne, ber to ako dobre mienenu radu.
ludske telo sa meni pocas zivota, nebudeme vyzerat stale na 20!tvoj manzel to urcite vedel, ked ste sa brali. toto je ten najmensi problem medzi partnermi, vyrovnat sa z nasimi starnucimi telami 😉
mam deti rada ale vediet ako dopadnem nechcela by som ich

@liza2222 aku nosis podprsenku?Moja mama ma tiez uplne ovisnute az na brucho sestky velkost a ona nosila podprsenku vystuzenu tvarovanu tak aby urobila dekolt,vyzeralo to velmi sexy,musis si vybrat podpresenku ktora ti dobre sadne