Helikobaktér - strava a liečba
Má niekto skusenosti s helikobaktérom? môj oco teraz práve s ním bojuje a už 7 den a vždy ma veľké bolesti žaludka, berie lieky - leží v nemocnici.. chcela by som vedieť či niekto to prekonal a ako sa stravoval alebo čo jedol .. alebo ako na to čudo.. Čo s ním, aby sa oco čoskoro zotavil a začal jesť normálne, nakoľko neje už skoro 7 deň nič lebo potom ma veľké bolesti... ☹ bojím sa, že veľmi zoslabne
@kapitanmarko Dakujem za info 😉
Dobry deň, mal som tiež problém s helikobakterom v žalúdku a nejakou baktériou v tele, ktorú som si priniesol z Bulharska. Som zásadne proti atb. a nevedel som si poradiť a dostal som od známych kontakt na jedenho pana, ktorý vyrába prírodné antibiotikum na všetky super baktérie rezistentne voči antibiotikám. Je to nejaké luhovanie a tinktura zázvoru a následne zmiesavanie s kvalitným medom, výroba trvá cca 30 dni. Používal som to 2 mesiace cca 0,5 l cize 250 ml na mesiac a zaberalo to uzasne no tiež som upravil stravu žiadne mäso, pečivo, a mliečne výrobky. Skúste kontaktovať toho pána ak by ste mali záujem to vyskúšať. Tu je email prirodne.antibiotika@gmail.com
Prejdem všetkým skóre uzdravenie
Ahojte o helikobakterovi sa čo to dočítate aj tu http://strommasticha.webnode.sk/ treba rozhodne upraviť stravu z dostupných prírodných metód je účinná určite masticha, mne sa osvedčila🙂
Taaak cesnak je na všetko 😀🙂 a hlavne pri zápaloch a helikobakter vyvoláva zápal v žalúdku.
Skuste si nastudovat odporucania RNG. Ja som na helikobaktera kupila aj antibiotika, ako poistku, ale nacitala som sa ze ako sa to inym vracia opakovane. Tak som uzivala koloidne striebro( a to dost vela, kedze ho manzel vyraba doma), monolaurin, pep zin, a probiotiky. Len koloidne by asi nestacilo, ten monolaurin je naozaj ucinny.Som velmi vdacna RNG za prispevky a rady. Skoda ze uz neprispeva, kedze uz ma vela rockov.Ale urobil velku sluzbu pre vela ludi. Nech mu da pan Boh vela zdravia a vela rokov zivota. My sa liecime podlia jeho rad stale, objednavame s iherbu, ale vela doplnkov sa da kupit uz aj na SK. A liecba vzdy zabere aj pri inych chorobach, len treba mat trpezlivost aspon 2-3 tyzne
@ritter http://www.helikobakter.sk/helikobakter-strava/ aj tu som našla spomenutý, ten cesnak som si ja dávala iba šalátu pretlačený, alebo na drobno nasekaný. podobne aj na brokolicu tam to celkom pasne..
Baby uz je to stara tema no ja mam tiez hb bez komplikacii zistili nahodou doktor mi odporucil stravovanie a prirodne veci ze uvidime ci to pomoze. Pozerala som rozne nazori na odbornych strankach ze co jest a nejest a niektore veci su rozporuplne jeden ano druhy nie
Viete mi poradit co je dobre jest a co zasa nie.
Inak jedny pisali ze sytenu mineralku no druhy zas ze nesytenu.
Chcem si kupit mastichu
A potom exhelikobater ci ako sa to vola
Len ci mi viete poradit ze co jest a pit
Viem ze sa na to nesmie pit alkohol ale kdesi som citala ze cervene vino?
@nunik25ja som mala helikobakt. mala som mastichu ale nepomohla , musela som brať trojkombin. liekov až to pomohlo. Mineralky skôr neperlivé, a probiotika je vhodné brať, ako už spomenutý exhelico. Ak nemáš vážne komplikácie tak mohla by stačiť aj ta masticha+probiotika.
Ja som bola už v takom stave, že som miestami plakala ako mi bývalo zle, nevoľnosť, nechutenstvo, krče, nadúvanie, hnačka, napínanie.Tu už bolo treba antiobiot.
Zatial msm koli nemu len vyrazky a som stale hladna
Tak to doktor nechal na tieto prirodne moznosti
Mam 3 mesiace tak uvidim
😊
Exhelico su probiotika? Cize k tomu si uz nemam kupovat ine probio?
Po dlhorocnom skusani mi zabera: brokolica, kysla kapusta (na obed kapustnica),cesnak, maso vsetko v pohode, ale jest co najmenej pecivo hlavne biele - nahradit ho celozrnnym, jest vela zdravych tukov ( orechy, semienka, cokolada s vysokym obsahom kakaa 85% a viac, pred spanim vitamin C 1000mg + biogaia tabletky. Eliminovat co najviac sacharidy ( žiadne susienky, cukriky, keksy, tycinky,chipsy a ine blbosti), jest vela zeleniny a neprehanat to s ovocim, obsahuje totiz vela cukru a ten HP lubi. Nepite vela kavy, myslim mnozstvo. Ja dam denne aj 5 kaviciek ale malých, max 1decovych, ale musi byt dodrzany aj pitny rezim. Na ranajky sa mi osvedcilo vypit po prebudeni 2-3 dcl cistej vody. Ziadne sytene mineralky, nesytene v pohode. Na ranajky jest prazenicu, vajicka na makko, tvrdo, v pohode aj slanina. Tuky maju viac kalorii ako sacharidy aj viac zasytia. Treba vsak jest aj vela orechov a semiacok, pripadne rybaci olej. Vyvarovat sa smazeneho, ak smazene tak len na olivovom oleji a pripravovat na uplne slabom ohni.
a zabudol som, kazdy vecer 2dcl červeneho 🙂
@michaela025 Ahoj.z coho ta bolel ten chrbat,aj žaludok prosim?
@8611 ahoj akuratpozeram predosle spravy,rok 2016 a ja mam furt tie iste prizdnaky,bolesti v zaludku,na lavej strane pod rebrom az pod brusko,akurat pn -kujem.
chrbtica,sono vseyko poriadku,
Mala som nedavno taku silnu bolest ,ze som isla na pohotovost,zobrala mi moc ,ze mam krv v moci i ked som ho tam nevydela.Poslala ma moja obvodna zenskemu ,tak ten ma nehal marodit krvy obraz dobre,akurat mam nejaku infekciu v posve. Urologmi robil sono ladvin,...
skor mi povedal ze tieto prizdnaky skor suvisia s hrubim crevom dal mi doporucenku zas na chirurgiu,bojim sa ,ze ma zas posle na gastro.
@michaela025 Ahoj z coho si to mala?
@8611anisama neviem,mam to chvilkove,, mozno s jedla neviem nejak si to nevsimam zjem vsetko..
@8611 ani pribrat nemozem,vsetky vysledky dobre ja teda neviem,a na kolonoskopiu nejdem toho sa velmi bojim
@ajkapajka1 Dobrý deň a co ste prosím užívala ?

@ritter Takze atb a potom este poistit tou mastychou 😉 mne doktor odporucal vraj po liecbe dietu aby doznelo to podrazdenie gastro traktu. Mozno aj u teba je to este tak.