Herpes na perách
Ahojte prosím vás co robiť. Tak pred 2 týždňami sa mi urobil herpes v strede spodnej pery. Nebolo to prvýkrát zvyčajne mi do par dni zmizne. Tento išiel dole dlhšie a nezisiel úplne skôr sa len zmenšoval. Neskôr sa mi urobil ďalší vľavo na spodnej pere. Predvčerom sa mi vľavo hore urobila bombula myslela som ze je to skôr z alergie keďže som jedla aj oriešky a neviem na ktorý druh som alergická. Dnes vstanem a mam asi 3 pľuzgiere na pere aj hore aj dole a mokvaju. Som zúfalá už. Mastim si to a nepomáha to. Volať k Dr budem až pondelok keďže sú sviatky a víkend. Vedia na to dať niečo? Bolo veľa stresu imunita je oslabená plus mam dostať menzes. Ale je to horšie a horšie. Svrbenie nemusím spomínať 🤯
Ja som mala raz v zivote asi 10 herpesov pery total napuchnute a v lekarni mi poradili riboflavin, to je nejaky b vitamin, neviem teraz cislo a to mi dost pomohlo. A celkovo vzdy nasadim b komplex
Kúp si B komplex forte, ja som si herpes natierala propolisom a až to zaschlo, natierala som si od Oriflam hojivým zázrakom, pekne sa mi tie chrastičky dávali dole.
Nieco ti daju v lekarni aj dnes.antivirusovu mast napr.Zovirax.. A mozes skusit zavolat na pohotovost,ci ti nepredpise tbl.antivirotikum.Vybornu je čajovnikový olej,ale musi byt 100%ný a aj propolisova tinktura dobre zabera.okrem toho aj B komplex v tbl. Ale podstatou uspechu je začat to liecit cim skór.
Mne maste nikdy nepomáhali, skôr sa mi to iba roznieslo a furt mokvalo.
@anonym_autor vedia ti dat virostatika, napr. Herpesin, ak Zovirax nepomaha.
@anonym_autor Ked hovoris, ze si jedla oriesky, tak tie su bohate na arginin, ktory prave podporuje aktivaciu herpesu. Podobne je na tom cokolada. Asi aj nieco ine, ja viem len o tychto dvoch. Opacny efekt ma lyzin, pozri si, ake potraviny ho obsahuju.
Ja som raz mala herpes okolo uplne celych ust a az po nos, to uz bolo.aj s horuckou, vie to niekedy narobit riadnu paseku. Ked mi po pupakoch medz nosom a ustami ostala chrasta, vyzerala som ako Hitler 🙂 Ale teda aj to sa zhojilo same, neriesila som to s lekarom, lebo som prave bola na dovolenke.
Mne maste nikdy nepomáhali, skôr sa mi to iba roznieslo a furt mokvalo.
@ibrunova mastit treba v pociatocnom stadiu,kym este nevykvitne pĺuzgier,potom to uz treba susiť napr. čajovnikovym olejom.Preto ludia so,sklonom k herpesom by mali mat doma antivir.masticku a dať si ju hned,ked začne miesto cervenať a stipať.Vtedy je to najlepsi postup,aby bol herpes co najmensí.
Normálne choď na pohotovosť. Ale na tú klasickú, pre dospelých.
@anonym_autor ja ako dieťa som mavala veľa a stále herpesy až raz na prirodovede ma učiteľka poslala domov, že sa na mňa nemôže pozerať - nikdy nato nezabudnem. Vekom to prestalo, teraz mavam 1xdo roka a vždy mi pomôže mastička FUNGICIDIN- je na predpis.
@anonym_autor Ked sa ti casto opakuje, urcite liecba od lekara. Isoprinosine, ale skor asi herpesin 400 alebo valtrex 500 tabletky alebo ine, co prepise lekar. Z Polska sa da objednat groprinosin bez predpisu
Za mna je super tycinka herpotherm, ale neviem ci sa da objednat na Slovensko.
@anonym_autor Ahoj, ak sa ti opakuju herpesy na perach, tak je dobry Canadent, ale tiez aj Lysine. Lysine mi naposledy odporucila imunoalergologicka. Mozno by stalo za to ist k imunoalergolovi, aby ti spravil imunologicke testy a aj na alergiu.

Kúp si Cannadent