Hladovka kvôli zdravotným problémom - iba čistá voda
Držali ste niekto hladovku 1-3 dňovu prípadne viac? Absolútne nič okrem čistej vody kvôli zdravotným problémom,s ktorými vám medicína nevedela dlhodobo pomôcť?
Ohladom zdravotnych problemov, detoxu a hladovky sa mozes docitat aj v knihe Jak se zbavit parazitu od Gennadija Malachova. Velmi zaujimava kniha. Este som to neskusala lebo som nemohla. Chystam sa, no skor ako o rok to asi nebude. Jedine co som vyskusala bolo cca 2mes. bez cukru.
@bramborienka zaujímavé.
@alana1 nemusis byt vyhladovena ak si stihla 😊. Ja mam 50 kg, 164 cm, zjem aj za dvoch. Je to vela genetika.
Autorka: ja raz v zivote 1 dnovu a uz nikdy viac 😅. Zda sa mi ale, ze post moze pomoct aj z mnoheho co som uz precitala. Najnovsie sa mam chut pustit do prerusovaneho postu, ale tiez kvoli zdraviu, nie chudnutiu.
@liv1 ja som raz jeden deň jedla iba jablká. A raz som celý deň píla len vodu a neochuteny zelený čaj. Ale to musím byť doma v kľude. Len by som to chcela praktizovať raz týždenne. A neskôr skúsiť aj tie tri dni. Ale musím sa na to psychicky pripraviť😁. Pri mojej váhe asi dlhšia doba by nebola žiaduca🙂
Držala som hladovku 1x týždenne ale nerobilo mi to dobre. Cca pol roka som pondelky len pila vodu. Potom som sa na to vykašľala, nijak mi to nepomohlo, skôr som sa dávala vždy v utorky dokopy a v stredu som už našťastie normálne fungovala.
Prosím vás a môžem držať tu jednodňovú hladovku aj pri aktuálnom akútnom zápale v tele? Presnejšie podkožný zápal.
Držala som 20 dní , úplne v pohode , je to skôr škola mysle ako tela... Telo to bralo v pohode, ale presvedčiť hlavu,že nejedz tu čokoládu je už ťažšie 😂
A ináč práve keď sú zdravotne problémy , odporúča sa držať hladovku, pretože vtedy telo namiesto sústavného trávenia presmeruje všetky svoje prostriedky na riešenie akutneho problému ;)
PS: počas tých 20 dní som samozrejme normálne chodila do práce, ale brala som multivitaminy a hlavne sodík ,draslík a soľ
Pridam sa - mam za sebou 12 dňovu hladovku..ale pokazila som návrat k jedlu. A tak idem na to teraz znova ale s predprípravou. Jedla som len raz denne + nejaka večera ( ovocie ).. cukor som úplne vylúčila a kávu obmedzila.

https://liecebnehladovanie.sk/