Holíte si intímne partie?
Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....
@fopka, ved sa podobame aj s @charlie1980. Nevidis? Rovnaka farba vlasov, kucierky, no dobre ty mas hustejsie vlasy a vacsie prsia ale my mame vacsi usmev.
@charlie1980, narazala som na iny smer. Kde byvaju oskvarky.... mas dve moznosti. Vpredu alebo vzadu, dalej som ticho s bezpecnostnych dovodov 🙂
@katka1981 Inak, k tym fotkam pasu...tak aby sme sa predstavili...toto som cela ja, len v chlapcenskom prevedeni🙂 To sme maleho na pas fotili 🙂 Taky Retro uces 🙂 No a sedela som si na vedeni, uz som sa kus posunula.
Nebodaj ste sa nechali znechutiť keď neprispievate...? Chodím sem kukať, že sa zas narehním a akosi nie je na čom. 😒 až mi je smutno. 😒
Keď už sa tu spomenuli tie intímne partie...má niekto radu ako na citlivú pokožku? Po oholení ju mám veľmi citlivú, na druhý deň podráždenú, nehrozí aby som sa oholila aj na druhý deň. Máte niekto podobný problém?alebo mali ste?Sú nejaké prípravky, alebo prestať holiť a skôr depilovať?
ahojte no ja poholeni pouzivam canesten krem to mi pomaha a pouzivam hlavne intim gel od canestenu som si uz na to zvykla a nemam ziadne problemy ani s mykozou
zacala som to pekne citat od zaciatku a nestiham sa nadychavat ako sa smejem 😀

@katka1981 Teraz si tam v kludku diskutujete, nechcem vam tam prave kadit 🙂 Tak kadim tu !