icon

Holíte si intímne partie?

kvetinka123
2. feb 2014

Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....

Strana
z14
charlie1980
3. feb 2014

@katka1981 Teraz si tam v kludku diskutujete, nechcem vam tam prave kadit 🙂 Tak kadim tu !

fopka
3. feb 2014

@macamac
@katka1981 sa podobame? 😀 nevidim

katka1981
3. feb 2014

@fopka, ved sa podobame aj s @charlie1980. Nevidis? Rovnaka farba vlasov, kucierky, no dobre ty mas hustejsie vlasy a vacsie prsia ale my mame vacsi usmev.

katka1981
3. feb 2014

@charlie1980, narazala som na iny smer. Kde byvaju oskvarky.... mas dve moznosti. Vpredu alebo vzadu, dalej som ticho s bezpecnostnych dovodov 🙂

charlie1980
3. feb 2014

@katka1981 Inak, k tym fotkam pasu...tak aby sme sa predstavili...toto som cela ja, len v chlapcenskom prevedeni🙂 To sme maleho na pas fotili 🙂 Taky Retro uces 🙂 No a sedela som si na vedeni, uz som sa kus posunula.

sonicika
4. feb 2014

@macamac jasne
rozumiem
treba to napisat v odrazkach
aby sa to chcelo druhym citat
a dostala si vela lajkov
za mudry nazor
najmudrejsi
uhladeny
mudro napisany premysleny
+ trocha humoru :D

macamac
4. feb 2014

@sonicika 😀
díky 😉
Soni, ak ťa iritujem, tak ma preskakuj 😉
a nebuď tak negatívne naladená, z tvojich príspevkov srší priam to, že sa v tom vyžívaš 😉
uvoľni sa a ber život trošku s nadhľadom 😉
aj tebe prajem múdrosť a trochu humoru 😀
a dík za poklonu 😉 😀 🙂

bubulka722
5. feb 2014

@sonicika Prepáč ja som tak isto ako @macamac tak trochu pozadu. Každý nemôže byť taký inteligentný ako ty, predsa. Evidentne si nepochopila o čom sa točilo, takže daj aj nám blbším priestor na sebarealizáciu. 😀

zita19
5. feb 2014

@sonicika
ale vsak
ked ta odrazky rusia
tak skopiruj do TextPadu a daj nahradit Enter medzerou 😀

bubulka722
7. feb 2014

Nebodaj ste sa nechali znechutiť keď neprispievate...? Chodím sem kukať, že sa zas narehním a akosi nie je na čom. 😒 až mi je smutno. 😒

dadkag
3. mar 2014

Keď už sa tu spomenuli tie intímne partie...má niekto radu ako na citlivú pokožku? Po oholení ju mám veľmi citlivú, na druhý deň podráždenú, nehrozí aby som sa oholila aj na druhý deň. Máte niekto podobný problém?alebo mali ste?Sú nejaké prípravky, alebo prestať holiť a skôr depilovať?

originalx
25. mar 2014

@dadkag treba to zo zapalovacom opalit a nebude to potom podrazdene ani citlive, akurat to bude chtive po klbaske.... 😀

lencika
30. apr 2014

ahojte no ja poholeni pouzivam canesten krem to mi pomaha a pouzivam hlavne intim gel od canestenu som si uz na to zvykla a nemam ziadne problemy ani s mykozou

vvia
30. apr 2014

zacala som to pekne citat od zaciatku a nestiham sa nadychavat ako sa smejem 😀

lyzzy
30. apr 2014

@vvia ....ja tiez 😀

Strana
z14