Hrča v krku a dusenie
@vizvaryova1 trosku podrobnejsie popis tvoj problem, z toho nadpisu to nieje moc jasne.... tiez mavam pocit hrce v krku...
@vizvaryova1 buď stres alebo aj štítna žľaza to môže robiť
@luciar260 ahoj mam pocit hrče dusi ma potom prejde trosku a ak nieco zjem tak zasa to mam zatial spim dobre niekedy sa musim až zhlboka nadychnut
@vizvaryova1 moze to byt aj stitna zlaza, no aj psychika, ja mavam niekedy ju citim viac inokedy menej, u mna to je psychika , aj ked som tomu najprv nemohla uverit kedze som clovek kt moc neriesi , veci si nepripustam proste som vesela, pochodila som vsetky mozne vysetrenia a vsetko ok, ja mavam aj neprijemne pocity na hrudi , v noci vyskocim zo spanku ze sa dusim , ......... skus si nasadit magnezium
@luciar260 no presne niekedy viac niekedy menej ja tiež mislim ze psichyka ja totiš to beriem AD ale pojdem doktorovy nech ma posle zatial na sono alebo rengen zatial uvidime
@luciar260 ahoj. Aj ja to mavam zle sa mi vzdy vecer. Strhnem sa ako keby som zachrapala vzdy ked uz mám zaspať....ako keby prestanem dýchať ☹️...čo mi odporúčaš? A je pravda mam total dlhodobý stres...deti atd
@luciar260 aj niečo berieš? Okrem magnézia
@insert1980 neviem co odporucat, mam to stale, je hnusne, vzdy ma to vylaka....
@markaterka nic neberiem, a ani nechcem, dufam ze to prejde
@luciar260 mne stale hovoria ze zo stresu a nervou
@insert1980 ano moze to byt z toho , treba sa dat do kludu, zbitocne sa nerozculovat a brat veci s lahkostou...
tak to bude psychika. Mávam to podobne, keď sa niečím trápim. Guča v krku

@vizvaryova1 Mne sa ako keby hrča v krku spraví pri strese