icon

Hrčka medzi stehnom a vagínou

katka2233
29. aug 2015

Dobrý deň. Už pár mesiacov mávam hrčku medzi stehnom a vagínou. Po čase vždy zmizne, ale potom sa vytvorí zas, nie vždy na tom istom mieste, ani na tej istej strane. Hrčka je pri dotyku bolestivá. Môžte mi poradiť, že čo to môže byť, a či je to vážne?
Ďakujem za odpovede

Strana
z3
katka1981
12. dec 2021

@blableblu, nie, su tam cely zivot. Je to prirodzene, mas ich aj v bruchu vsade. Len nesmu byt vacsie ako 2cm, vtedy sa sleduju. Oni reaguju na infekt, zapal v tele. Vtedy sa zvacsia, bolia. Ako mas oblast bikin tam to myslim. Mam aj pod sankov kopec, to ma kazdy. Nebezpecne su pod pazuchou, to je zle, to treba ist na sono, tam nemam ani jednu to byva velmi nebezpecne.

blableblu
13. dec 2021

@katka1981 to má asi každý iná podľa tuku v želé myslím boh vie lebo ja si ich napr vôbec necítim bikinách iba na dobe ich videl že kolo 5,6mm vravel že mohli zareagovať aj na epilaciu voskom už si radšej nebudem depilovat nikdy by som o tom ani nevedela mala som tam nižšie aj boľavý vred možno aj z toho

katka1981
13. dec 2021

@blableblu, ano z vredu to je normalne, tam bol zapal. Ja som napriklad chodila do solarka a po piatich opaleniach sa mi zdurili uzliny a boleli ma a to sa mi stalo 2x, cize nikdy viac solarko pre mna.

kicuska
7. jan 2022

@jarkovamamina vyriesilo sa vam to nejak? Presne to iste mam aj ja....je to otvorene a sem tam z toho vyjde hnis a krv

iva33333
22. máj 2022

@katka2233 Dobry den.Prosim vas co vam zistili nakoniec? Tiez tam mam hrcku...

iva33333
22. máj 2022

@bozenakotlarova Prosim vas co vam zistili? Tiez tam mam hrcku

martina_90
8. júl 2022

Aj mňa by zaujímalo ako vám to dopadlo baby? Tiež to mam...

iva33333
8. júl 2022

@martina_90 Mne zmyzla asi za tyzden.Gynekolog mi predpisal Ichtexyl a pomohli

because
9. okt 2023

Žienky, obnovujem tému. Co vám na to pomohlo, nech to zajtra môžem ísť utekať kúpiť do lekárne. Prisli ste ns niečo?

Strana
z3