icon

Hrčky okolo štítnej žľazy

adelka2020
9. jún 2021

sestre sa našlo okolo štitnej žlaz nejake hrčky okruhle 16mm a 11m...mate niekto skúsenosť...ďakujem velmi pekne za odpovede

slovakboy
9. jún 2021

@adelka2020 okamžite objednať na vyšetrenie USG. A žiadne strachy. Prinajhoršom to vyoperuju a bude dobre. Ak by to bola rakovina štítnej žľazy čo vôbec nemusí byt tak má vyše 90 percentnú šancu na vyliečenie pomocou rádioaktívneho jódu ktorý sa za týždeň vyplaví z tela von a zatiaľ zničí zvyšné nevyoperovane rakovinové bunky štítnej žľazy . Ak vôbec nejaké ešte budú. Väčšinovej ani to liečenie už netreba a veľmi často sú tie hrčky nezhubné. Takze žiaden strach. Nepomôže. Štítne žľazy vedia liečiť a najlepsi sú v Ľubochni. Len to nepíšte tu na laikov ale rovno k odborníkom. Ja len chcem povzbudiť.

anjelicek26
9. jún 2021

Je to tak ako pise @slovakboy co najskor za odbornikom, aj keby je to "zle", tak je vysoka miera uspesneho vyliecenia. dcera je sledovana na endokrinologii, ma hashimoto, cysty mala v stitnej zlaze riadne pri zaciatku terapie, hrozilo, ze pojde cela von, ale ako jej nastavili dobre lieky tak sa organ komplet uzdravil a vyzera uplne normalne, cysty sa vstrebali.

unicornlady
9. jún 2021

A to, že je to okolo štítnej žľazy, to jej povedal doktor, či to ste nejak sami detekovali?
Lebo bývajú aj rôzne lymfatické hrčky (mňa keď tak v lese osa poštípala do hlavy), alebo tukové hrčky. Doktorovi samozrejme na sono nech ide atd... Len nemusí to byť hneď rakovina atd...

adelka2020
autor
9. jún 2021

@slovakbdakujem velmi pekne

adelka2020
autor
9. jún 2021

@unicornlady doktor povedal

adelka2020
autor
9. jún 2021

@anjelicek26 dakujem vám