icon

Prehnané kloktanie so soľou spálilo hrdlo?

noeltrnka
11. jan 2024

Ahojte, asi 4 dni dozadu sa mi prejavil dosť agresívny zápal či infekcia v hrdle. Nasadil som liečbu bez odbornej prehliadke. Slaná tepla voda(kloktanie) 1x každé dve h, Dorythricin 1x 4h. Prešlo 5 dni a mám dnes skôr pocit že hrdlo mám spálené ako zapálene. Neviem jest a pit, neviem sa smiať ani kychat všetko sprevádza rezavo paliva bolesť v hrdle. Je možné že som si ho spálil soľou? A ak áno čo mám spraviť proti tomu. Ďakujem

viestta
11. jan 2024

Neviem kolko si tej soli daval, ale dava sa +/- tolko aby koncentracia nebola vyssia ako ma morska voda. No a teraz uz len pockat, kym sa to zahoji

taktotedanie
11. jan 2024

Boze
Dalsi klenot do zbierky absurdit na MK
Ano kludne si si ho tak podrazdil, hydropastilky si kup a nabuduce chod k doktorovi lebo viac si ublizis ako vyliecis

simca06022011
11. jan 2024

@noeltrnka priessnitzov obklad si sprav na hrdlo, a nerob pokusy. NEpomoze, chod k lekarke. Ak si mal virusovu chorobu a bolo potom lepsie, mohlo ti na to bakterialne nieco sadnut a mas to este horsie... a kedze som tu podobnu vec rieslia pred vianocami :DD zienky pisali, ze na virusove hrdlo nemam klokta sol, lebo bude este horsie.. tak som to nerobila :D

tinkavvv
11. jan 2024

@noeltrnka alebo mas anginu

saxana000
11. jan 2024

Nabuduce si radsej kup glimbax a nespekuluj je aj liecivy aj protizapalovy a uz nariedeny aby nespravil viac.skody jak.uzitku

janinah
11. jan 2024

Bolesť so slanou vodou nič nemá.Je to choroba tipujem covid.Test zrejme nerobeny.vsak načo...